Ја сам га пре 2 недеље добио са сервиса назад. Замењена му је маична плоча. Али повремено се деси да неће да ради тач, тј кад оћу да променим екран, он се забоде у леву или десну страни и крене да се тресе док не кликнем хом дугме. Некад неће да ми избаци ни мени од сата. Jeдино рестарт помаже...Zeza me touch screen. Sada uopste ne detektuje dodir. U stvari, malo radi, mallo ne radi. Cak i YATT detektuje prekide u radu touch ekrana. Da li je neko imao slicnih problema?
Sada trenutno radi.
dr freeman jel si ti citao ovo ?imam ja, a imam ga tek 10 dana, u početku nije hteo da radi dodir na desnom delu ekrana dok sam igrao Icy Tower 2 ali valjda je to do igrice... Sada se dešava da nekako zabode touch i kada odem na početni ekran, on se stalno pomera levo desno i kada pokušam da otvorim nešto prebaci me na drugi screen... Nisam zadovoljan time ni malo, jer se javlja već u početku, ko zna kako će biti kasnije... Inače problem se rešava restartovanjem, samo što počinje mnogo da me nervira, restartujem ga 2-3 puta dnevno... Pokušavam da ubedim sebe da nisam bacio 50.000din. za dž, ali ovi problemi me stvarno nerviraju! Inače tablet ko tablet, odličanE sada znam šta će biti obavezno za moju sledecu kupovinu :
- Tegra 4 ili MiMo WiFi (Hoću full browsing speed, grafika mi je dovoljno dobra i sa trojkom...)
- 2GB ram-a (mislim da će uskoro postati standard za sve skuplje tablete)
- Stereo zvučnici sa prednje strane !
- Gorilla Glass
- Minimum FullHD rezolucija jer je čitanje očajno...
- I ako budem bio u mogućnosti Super IPS + ekran, premalo je ovo osvetljenje, ja ga ne koristim baš napolju, ali u kolima da...
Ovo što sam upravo naveo je sve ono što želim da moj sledeći tablet ima i što ujedno tf300t nema...
Još nešto, jel i vas smorio ovaj asus home screen posle 5 dana... Nekako mi sada izgleda previše prosto xD
EDIT : Postoji li mogućnost da vratim ICS, zanima me da li će bagova biti tada jer je tablet ipak pravljen za taj os...
Јесам, ал чо'ек је питао је л има још неком да багујем тач... ја сам још пре њега имао проблем са 3G-ом и кечењем на доком. Што се тиче враћања можеш ал губиш гаранцију. Само сервис може да ти врати то ако постоји разлог за враћање. Мада ће ускоро изаћи 4.2 па се стрпи...dr freeman jel si ti citao ovo ?
Moze da se poruci preko njih 40eur je do 30 dana se cekaProbaj da kontaktiras ewe
Kontaktiraj EWE i poruciOvo zaista izgleda odličnoUkoliko nađeš kako može da se kupi kod nas javi molim te
![]()
Јесам, ал чо'ек је питао је л има још неком да багујем тач... ја сам још пре њега имао проблем са 3G-ом и кечењем на доком. Што се тиче враћања можеш ал губиш гаранцију. Само сервис може да ти врати то ако постоји разлог за враћање. Мада ће ускоро изаћи 4.2 па се стрпи...
Оке, сад је већ прешло сваку меру. Отворио сам мапе на таблету, тражио сам нешто био, и одједном је таблет забоо, и нит хоће да се угаси, нит да реагује, и већ пола сата држи овако... Шта да радим?
Gore ili sa leve strane postoji jedna rupica u koju moras da ubodes spajalicom ili iglom jer je premala, mislim da je ona za taj slucaj. Izvor : Uputstvo za koriscenjeMislim da je ova rupica gore, i ne misim gore u 2 dimenzije, u 3....
Обавезно носи у сервис па нек се они јебавају с тим, чему служи гаранција. Временом може бити само горе, а после ако се скроз одлепи или пукне по ивици треба тебе да окриве...Kod mene se posle nepunih mesec dana koriscenja pojavio problem - naime, staklo koje pokriva ekran i osim njega kompletnu povrsinu sve do ivice tableta sa prednje strane, pocelo je pre par dana da se, samo od sebe, u gornjem desnom uglu i gornjoj desnoj povrsini osetno "odlepljuje", doduse na samoj ivici, i to se evo postepeno siri po duzini ivice... Oseca se i pucketavi zvuk kada prstom dodirnem ta mesta. To, iskreno, nije toliko izrazeno, ali me vec iritira jer ne znam kako ce se tablet dalje po ovom pitanju ponasati (inace je pod garancijom)?
Sta mi savetujete?
Не заборави и слаб сигнал Wi-Fi и GPS на Prime-y, но ценим што су делики после GPS dongle. И онај проблем на Infinity-ју стакло које хоће да пуца јер нема добру подлогу тј. уређај је на местима мало шупаљ.Pa nezgodno je to. Moze da se jos odlepi pa da ulazi prasina ispod. I sta da mu radis onda. Cudno je to sto se desava sa ovim tabletima. Ne znam koji ima da je bez problema. I nexus 7 ima gomilu problema sa odlepljivanjem stakla. Izgleda da kontrola kvaliteta u asusu i nije bas neka. Desavalo se sa tf300 da mu pukne staklo kad stoji u docku.
Pa nezgodno je to. Moze da se jos odlepi pa da ulazi prasina ispod. I sta da mu radis onda. Cudno je to sto se desava sa ovim tabletima. Ne znam koji ima da je bez problema. I nexus 7 ima gomilu problema sa odlepljivanjem stakla. Izgleda da kontrola kvaliteta u asusu i nije bas neka. Desavalo se sa tf300 da mu pukne staklo kad stoji u docku.
Bilo koji file explorer može da streamuje video sa kompa na tablet, npr. ES file explorer ili Solid explorer. Ako si na to mislio?
Max je 32GB ali skladistenje podataka definitivno nije problem na bilo kom transformeru... 32GB ti je dovoljno, preko microSD koja se nalazi u tabletu mozes da povecas za jos 32GB i u docku ima slot za full SD (tu mozes za jos 128GB da povecas...) A mozes i eksterni hd da mu ubodesjel ima ovaj tablet microSD na sebi ili samo na tastaturi? i da li je 32gb ili 64gb maximum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari