Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

1. verovatno bi trebalo da radi
2. kabl za punjenje je i USB kabl za povezivanje sa racunarom. jedini problem je sto se ne vidi kao USB fles vec kao uredjaj kome pristupas memoriji. mada, ja sam moj tf201 kacio samo jednom da ga rutujem, vise nisam imao potrebe.

1. не знам.
2. Качиш га нормално, јер се добија кабл који има на једном крају класичан усб, а на другом неки шири део који иде у танкер.

1. Ajd ako je neko probao.
2. Aha, znači punjač je ono iz dva dela, adapter za struju i USB kabl.

Да,да. Пуњач има двоструку улогу. :D
Нећеш погрешити са таблетом!

Nadam se da neću, prešao sam put od iPad 2, preko Galaxy Tab 2 do ovoga, pogotovo sad kad mu je cena odlična, ali veruj mi, ove godine sam toliko baksuzan sa gadgetima, da me neće začuditi ako mi eksplodira u ruci prilikom prvog uključivanja...

Већ сам писао у теми шта ми се не свиђа, ево поновићу опет:
1. Пробијање позадинског осветљења по ћошковима.
2. Фабрички browser пуца често.
3. Понекад неће да пусти звук у филму, па онда напрасно проради.

Све остало је супер. Ускоро ће надам се и 4.2

1. Preživeću
2. Nikad ga nisam ni koristio.
3. Ah, ako mi to bude najveći problem, ima da pevam :d.

Još ako bude 4.2...

U danasnjem Blicu je Asus dodatak, reklamiraju ga sa 4.2, sad sam proveravao... i jos kazu 10 sati baterija. Za onaj sa dokom, 15 sati.

Poslednja izmena:
Овај модел? Сумњам да је толика разлика са 4.2

U PC P.....u jutros ladno poskupeo na 44.990 RSD! Ludilo!

Sad ce nvukelic da im baci kasikaru :)
Zaista jadan potez.
Mada mora da su prodavali vise nego sto su se nadali, pa su sracunali da im je to ipak mali profit.

Sad vidim da je i Nexus 7 3G skocio na 37.884 RSD... potpuno su poludeli!

Можда су гремлини :D

Сад ће за пар дана мало да спусте цене, као ,,Новогодишња акција" !!
Живи били, па видели

Да ли је могуће подесити да тастатура куца ћирилицу??
(зато су мени постови некад на латиници)

Poslednja izmena:
Sad ce nvukelic da im baci kasikaru :)
Zaista jadan potez.
Mada mora da su prodavali vise nego sto su se nadali, pa su sracunali da im je to ipak mali profit.

Kad su budale... nvukelic je na putu ka Gigatronu, da u foto finišu uzme svoj primerak, jer ne sumnjam da će i oni podići cenu...

Još jedan ponosni vlasnik Transformera se javlja na dužnost u nadi da će što duže ostati ponosan :D.

Nego, kako se ulazi u stock recovery? I kako da odlepim onu glupavu nalepnicu sa strane :smash:? Jel ispod te nalepnice ima još neka folija ili je direktno zalepljena za ekran :wall:.

Одмах би у recovery? Полако бре :D

Odma, nego šta :d! E, btw, stigao mi je sa 4.1.1 i sa nema nikakvog update-a raspoloživog, što znači da je najnoviji softver. Može li to da se rootuje? Kao npr. onom bin4ry alatkom sa xda?

Poslednja izmena:
Може да се рутује, послаћу ти линк јад дођем кући. Има на xda

Ok, thanx. Ali bez otključavanja bootloader-a i samim tim gubljenja garancije? Sad sam malo pretraživao xda i ništa mi nije jasno...

Е то мислим да нема још за ЈВ. Било је за сендвич. Мислим да за сада може само са откључавањем.

E pa onda nećem još da ga diram. Ne znam kako ću bez Market Unlocker-a i TB, ali dobro... Ti pošalji taj link ipak. Hvala :).

Sto se tica adaptera za USB, pronasao sam ovaj ASUS Eee Pad External USB Adapter, po ceni od 999 dinara. Nadam se da je to OK?

http://www.laptopcentar.rs/product/ASUS-Eee-Pad-External-USB-Adapter-27201211

Kupih ovo danas i USB Logitech (maaatori) miš radi bez problema, takođe i HP Wireless tastatura. Narednih dana ću probati i Logitech Rumblepad 2 wirless joypad da vidim da li se i on snalazi :)

Sa negativne strane je problem sa lošim "hvatanjem", u smislu da je mnogo labavo ali videćemo još. Za ove pare se mislim definitivno isplati :)

Ekstra, još kad bi preko toga radio 3G USB dongle, pa da ga kupujem odma'.

Što se tiče PCPRACTIC-a, nisu pošteni... Napravili su "akciju" "Oštro oko", ako pronađeš grešku u specifikacijama dobiješ 14% popusta na taj proizvod, ja pronašao da su za asus transformera tf300 bez docka stavili da ima full SD card reader, USB i ono što ima samo na docku, i danas su to ispravili pošto sam im poslao ali ništa ne odgovaraju, čke verovatno su mislili da su mnogo pametni a akciju napravili da bi ljudi što više pretraživali...

Јеси ли бар сликао то??
Мада би вероватно рекли да је фотошоп.
Вукелићу, нема root-a JB без откључаваеа за сада. Видех линк, али је са отткључавањем.

Poslednja izmena:
Јеси ли бар сликао то??
Мада би вероватно рекли да је фотошоп.
Вукелићу, нема root-a JB без откључаваеа за сада. Видех линк, али је са отткључавањем.

Nisam slikao jer je pisalo da samo treba da im se pošalje mail sa linkom artikla, imam taj mail još u Sent Items mi stoji, ali džaba mi to... Ma svejedno, baš me briga za zih 14% oni su izgubili jednog kupca xD Ja više kod njih ne uzimam, ionako su sad poskupeli na 44000 a u winwin-u je 35000

Brzina kojom ovo sokoćalo hvata GPS signal je fascinantna. Prvi put kad sam ga uključio, bez WiFi, znači cold start bez A-GPS, bio sam napolju, pronašao je 10 satelita u roku od 15s i fiksirao 7 za još 5s. Nakon toga, bez problema hvata fix i iz sobe, u roku od odmah. Zaista pravo osveženje nakon nekoliko buđavih telefona koji uhvate fix otprilike kad stignem na odredište. Takođe, i iGo radi bez problema, osim što je malo odsečen donji deo ekrana zbog trake sa softveskim tasterima, ali se to valjda može rešiti editovanjem sys.txt, ali i ne mora jer ne smeta toliko.

Takođe, za buduća pitanja, 3g dongle ne radi preko onog adaptera. Malo sam tražio i shvatio da je to baš teška akrobatika da se omogući da radi, ali je na prvom mestu potrebno otključati bootloader (i tako se pozdraviti zauvek sa garancijom) i rootovati tablet, pa instalirati custom ROM, itd. Uglavnom, ne nešto na šta sam sad spreman, a i nije mi o glavu, uvek je tu tether sa telefona ako zatreba. A USB fleš preko njega čita bez problema.

Inače, tablet radi savršeno, štucne tu i tamo na sekundicu, ali posle buđavog Prestigia, ovo je pravo osveženje. Za sada sam prezadovoljan.

Uzeo sam i ja ovog asusa, preko eklik-a, za 31850 dinara. Jako sa zadovoljan uredjajem, jedino mi je smetalo sto ne mogu da nakacim nista na usb. Sad kad sam video da ima da se kupi usb adapter kod nas, odusevio sam se. Odmah sam ga narucio. Ne mogu da mi dostave pre petka. Da ne nestane do tad. :) Valjda nece.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno