Brzina kojom ovo sokoćalo hvata GPS signal je fascinantna. Prvi put kad sam ga uključio, bez WiFi, znači cold start bez A-GPS, bio sam napolju, pronašao je 10 satelita u roku od 15s i fiksirao 7 za još 5s. Nakon toga, bez problema hvata fix i iz sobe, u roku od odmah. Zaista pravo osveženje nakon nekoliko buđavih telefona koji uhvate fix otprilike kad stignem na odredište. Takođe, i iGo radi bez problema, osim što je malo odsečen donji deo ekrana zbog trake sa softveskim tasterima, ali se to valjda može rešiti editovanjem sys.txt, ali i ne mora jer ne smeta toliko.
Takođe, za buduća pitanja, 3g dongle ne radi preko onog adaptera. Malo sam tražio i shvatio da je to baš teška akrobatika da se omogući da radi, ali je na prvom mestu potrebno otključati bootloader (i tako se pozdraviti zauvek sa garancijom) i rootovati tablet, pa instalirati custom ROM, itd. Uglavnom, ne nešto na šta sam sad spreman, a i nije mi o glavu, uvek je tu tether sa telefona ako zatreba. A USB fleš preko njega čita bez problema.
Inače, tablet radi savršeno, štucne tu i tamo na sekundicu, ali posle buđavog Prestigia, ovo je pravo osveženje. Za sada sam prezadovoljan.