Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Ја сам купио микро HDMI адаптер па сам пребацио слику са њега на монитор. Али не изгледа ми баш да је Full HD слика на том излазу. Више личи на исту ону са таблета, само развучену на 22'' монитор. :/

Da tako je. Moras da imas fhd tablet ako hoces fhd preko hdmi...

Da tako je. Moras da imas fhd tablet ako hoces fhd preko hdmi...
Aли слика се клонира на монитор, па је зато врв иста као на таблету. Јел може да се пребаци са таблета на екран, као кад качим екстерни монитор на лаптоп? :/

ima li jos negde kod nas folija za ekran za ovaj tablet?

Do cega je problem sa wifi znakom u status baru sive je boje ali ipak internet radi znam da treba da bude plav
9e5yta2a.jpg

Ako si rootovan i imas freedom? Ili neki Google Play problem/bug? A i radi, tako da nema veze.

Ne znam ali cas je wifi plav cas siv kada je sijv showbox strimuje filmove bas sporo i secka ima li resenja

Interesantno, sad ja imam problem sa baterijom, a ne mogu da skontam kako da rešim. Tablet je dve i po godine, nisam obraćao pažnju, ali jedno mesec dana se dešava, sad kad vratim film. Problem - uvek se isključi na 57% baterije (u tabletu). Nema nikakvih problema sa punjenjem, i dock (tastatura) se puni normalno, idu do 100% kod punjenja oba, vuče punjenje iz tastature, potroši do kraja, sve naizgled ok. Ali kad dođe na 57% iskluči se kao da je došao na nulu, treba mu 10-tak min punjenja da startuje, sat (vreme) je poništen dok ne uključim wifi da sinhronizuje - znači, stvarno prazan. Uradio sam hard reset, ali isto se dešava i nakon toga. Moja pretpostavka je da je baterija pogrešno kalibrisana, vuče opet te iste podatke, tih 57% je verovatno nula, odn. blizu nule, dok onih 100% je nekih 40-50%, što bi značilo da ni ne puni do kraja. Jel ima neki način da se obrišu ti podaci o bateriji, koji se očigledno negde kriju, a wipe data ih ne poništi.

Uspeo sam nakon 2 dana svega i svačega, tablet je stock i nije rutovan, tako da nisam mogao pristupiti onom bin fajl za bateriju, no svejedno...

Unapred se izvinjavam zbog trećeg uzastopnog posta.
Nisam tip koji voli da eksperimentiše sa flešovanjem neoficijalnih romova, ali nakon 2 i po godine koliko imam ovaj tablet, odlučio sam da probam nešto novo, iz razloga što sigurno ništa više oficijalno neće izaći posle 4.2.1. U suštini, nije loš tablet, ali survovanje na netu je očaj (u desktop modu), cepka, njaka, laguje, to me najviše nerviralo, kao i pražnjenje baterije u sleep modu (za dva-tri dana je izvuče, a da sinhronizacija nije uključena, kao ni wifi), isto i nakon full wipe factory reseta.
Na ovom romu, surfovanje mnogo bolje i fluidnije, tu i tamo poneki lagić, dok baterija, videću za par dana kako se ponaša, preko noći nekih 5-6% pražnjenja je mnogo bolje. Jedino što mi se ne dopada je ovaj launcher (back/home/recent apps) su na sredini, kad je nakačena tastatura, nezgodno doći do njih. Na 4.2.1 sam koristio onaj stari 4.1 jelly bean launcher. ROM se zove CROMBi-kk-R1-Oct 1, a zahvalnica ide momcima "sbdags","lj50036" i "hardslog" sa xda.

screenshot2014-11-29-18-.png

screenshot2014-11-29-18-.png

screenshot2014-11-29-19-.png

Nazad
Vrh Dno