Šta je novo?

Asus Transformer 2

Da, test izlazi u utorak na sajtu.

Video sam u petak u Ušću na štandu Asusa Prime uživo. Šta da vam kažem - nekako izgleda mnogo bled, ovaj naš stari transformer mi je mnogo ubedljiviji. Vidi se da je tanji, da nije od plastike, ali...

Ali to je samo vizuelni doživljaj - o pravim utiscima - čekamo utorak.

Da da. Prvi Transformer izgleda mnogo bolje, ledja su nekako lepsa. Sta znam...
Mada Prime kida sto se tice performansi.

P.S. Da li je neko primetio da je na PCP sajtu ista cena za 32gb i 64 gb model ?! :)

32gb sa dock-om, 64gb bez dock-a

aaaaaaaaaaaaaaha. Makes sense. Hvala :).

video onaj izlozen u uscu iza stakla nazalost pa ne moze da se proba. ovaj silver izgleda mi ko srebrni escajg tamo. dok ne vidim tu drugu boju live nista od kupovine :D

Dajte bre ljudi, pa jel moguce da je toliko ruzan?

Ma de je ružan, šta tripujete ljude :) . Meni je odličan taj svetli aluminijum i linije što idu u krug, izgleda odlično. Mislim, mogu da tvrdim zato što sam ga koristio i po svetlu i po mraku, u oba slučaja mi izgleda jako dobro. Ona druga tamnija verzija mi ne sviđa. Mada, ako vam je ružan Asus Zenbook i Macbook, onda će vam biti ružan i Prime, jer je na istu foru.

ukusi su razliciti.... meni onaj sliver previse sljasti... ne bih rekao da je ruzan ali ne bih ni ga kupio... e sad ako taj tamni bude jos ruzniji ondak cu verovatno uzeti ovaj srebrni... pod uslovom da
u sledecih mesec dva ne izadje neki drugi tablet koji me zainteresuje kao ovaj

Nismo se razumeli - nije prime bas bruzan, nego mi je stari transformer lepši. Ma koliko fancy izgledali uredjaji od aluminijuma, moja iskustva govore da je Al pomalo nezahvalan, vrlo se lako izgrebe i mora bas da se pazi i mazi.

A zenbook mi se baš svidja i tesko bih se odlucio izmedju njega i aira. Ponekad mi dodje da batalim sve tablete i slabe laptotove i rešim sve probleme jednim dobrim ultrabookom!

sta bi sa ovim nadolazecim full hd prime?Koja li ce njemu biti cena i sta bi sa tim testom prodje utorak :)

Odužilo se, test izlazi za pola sata :)

Nestrpljivo cekamo :)

Izašao je, javite ako nailazite na greške, da ispravimo.

U softver delu ima slovnih gresaka.

Nemojte nas shtvatiti pogrešno, Honeycomb verzija je takođe radila odlično na njem #269;eno za razli Asus Transformer Prime model je 10.1-in u, ali sveži Asus Transformer Prime model je 10.1-in na ICS-a mu je dala dodatnu eleganciju i dodatno ubrzala njegove performanse.

"što omogućava vreme trajanje baterije od 12 sati bez tableta", valjda bez docka. :)

Stvar koja kruniše Asus Transformer Prime je njegova dock tastatura, koja vam pored znatno olak&ˇanog unosa teksta

Sve ove prednosti ide u korist Prime modelu, i trenutno ga stavljaju na sam vrh ponude Android tableta

Sajt nas opasno zeza sa tim slovima, premešta reči i generiše neke nebulozne dodatne karaktere...

Poslednja izmena:
Ma sredice se, samo polako, a ovo smo trebali da pisemo u temi o testu, inace lep test, sad tek ne mogu da docekam da stigne (za par dana je moj :p )

Da li ima u nekoj radnji da je izlozen, da moze da se isproba?

nema u Uscu na asus standu mozes ga gledati dok se vrti iza stakla :D

a u gigatronu su mi ovo odgovorili:

Tibor [13/01/2012]
Da li imate u nekoj od radnji izlozen da moze da se proba?
Gigatron [13/01/2012]
Nemamo izlozen za probu, jos su oskudne kolicine i nece biti probe, kad malo jace udje na trziste verovatno ce mo dobiti od asusa- test model

Al je dobar :eyebrows:, moj stigao vec sa ICSom, radi odlicno(ma sta odlicno do j...).
Tastatura je odlicna, mislim da ce Notebook, polako u penziju, tj, svakih par dana kad bas treba nesto da se odradi na Winu, ovako nemam nameru vise da palim bilo kakav oblik desktop hardvera kod kuce, na poslu i dalje stona masina sa 22" i ovo sokocalo :D

Ljudi,ima li negde da se kupi Prime u Srbiji?
Nigde ne mogu da ga nadjem...

Ja sam imao isti utisak, nezahtevniji rad na notebooku i desktopu može biti zamenjen ovakvim rešenjem. Ali, još uvek nemam tu slobodu da upalim na njemu Dreamweaver i Photoshop, onako kako radim u Windows-u, još uvek mi fali nešto, a cena je takođe "mali" problem :)

Zahvaljujem Rain

Vrh Dno