Šta je novo?

Asus Transformer 2

Pa recimo tablet ima veliku prednost u odnosu na telefon (bar za mene). Ne obaziruci se samo na transformer 2, i jedinica ima nenormalnu autonomiju koja je meni na prvom mestu.

Bilo gde duze da se putuje telefon je useless, prvo mali ekran sto znaci da ne mozes da gledas neki filmic/seriju cisto da ubijes vreme. A ako uzmes recimo taj note, baterija ode za 3-4 sata mozda i manje (telefonski poziv/surf/procitas vesti). I na kraju dodjes do toga da ti uz telefon treba akomulator.
Zato je tablet majka (subjektivno ofc)

Bio danas do SC Usce. Eno ASUS postavio stand odmah ispred prodavnice Comtrade-a. Nisam nikog tamo nasao, stand je samo postavljen i potpuno prazan za sad, nigde nisam mogao da dobijem info kad ce da otvore i hoce li biti transformera 2 bar za pogledati ali bice valjda ovih dana nekih novih info...

@hunder ASUS je inace poceo sa prodajom ovog uredjaja u aziji vec od prosle nedelje intenzivno a za evropu je najavljeno tek od 19 ili 25 kako gde bude dostupan kod vendora tako da ga ni kod nas ne treba ocekivati ranije a to sto pricaju pojedine nase firme to je vec druga stvar.

Inace gledao sam na netu za ovo cudo i nasao sam samo na e-bay-u da moze da se poruci i da posalju u srbiju ali to uopste nije isplativo $699 za 32gb verziju samo pad naravno uracunat je shipping u to ali ako bi na to jos dodao carinu i porez i takse za carinu koja se placa kod nas to bi ukupno bilo nekih $922 a sto je oko 700 evrica a to je vec mnogo pa i da ga dobije neko prvi. Tako da mi izgleda ipak nista drugo ne preostaje nego da cekam da se pojavi kod nas...

Au koji fail.....

Ogroman fail! Sta ovi veliki proizvodjaci dozvoljavaju sebi,ovo je strasno.
Ali sami su krivi, malo su pozurili pa im se obilo o glavu.

Bice na velikom gubitku... otkazati flagship tablet pred bozicne i novogodisnje praznike???

budale, kako svi brljave u poslednje vreme nema sanse da kupim ovo cudo pre marta-aprila. taman ce se stisati stvari mozda izadje i neka konkurencija pa tad da odlucim,
ipak 500eur dati nije malo za tablet koji planiram korisiti bar 3 godine

Izasao Update na Engadgetu, Asus im je poslao demant i najavio da ce ipak izaci sledece nedelje.

Lol Ovo je Spanska (Ili Turska kako volite) serija u nastavcima! Iz Kanade kazu jedno a ovi iz Amerike ih nakon sat-dva demantuju?? Ko sta tu radi??
I kako taj wi-fi radi na kraju? Pitanje je sad, sledeca epizoda sutra...

Fini review. Ako za sada ne ume da iskoristi bolje 4 jezgra, da vidimo da li ce ICS znati to da uradi...

Pa trebalo bi sve lepo da bude ispeglano za 4 meseca kad stigne kod nas :D

Imate prima u uscu.Bio sam juce i igrao se sa njim.Mogu slobodno reci da je to nesto najfascinantnije sto sam ikada video kao da dolazi iz buducnosti pravo ispred vas.
ceo je od brusenog metala veoma veoma tanak sa sve tastaturom prosto neverovatno.

Da li moze i da se kupi ili ima samo da se proba?

Nema prime u uscu ja bio i rekli mi da su ga dali svetu kompjutera na test a kad e ga vratiti nazad pojma nemaju. Inace su mi rekli da bi gigatron trebao da ih dobije u januaru kao jedan od prvih na srpskm trzistu

Meni su rekli da je svet kompijutera trazio na test ali ne da su ga dali ili da ce ga dati.

Mislim da ce ASUS sa ovim modelom napraviti dar-mar na trzustu.I ako sam generalno protiv tableta jer oni su nista drugo nego razvuceni android telefon gde koliko citam najvise njih ga koristi za gledanje filmova ja celu noc mislim na njega,jednostavno i ako vam mozda ne treba pozelecetaga odmah cim ga ugledate.

Poslednja izmena:
Kada sam video kako je prikačio kontroler na tablet i tablet na monitor i igrao se kao na konzoli ostao sam bez teksta. Šteta što Džobs nije poživeo još koju godinu, konkurencija između iPada i Android tableta bi sigurno za koju godinu klasične gejming konzole dovele u veoma nezavidan položaj. Ovako je pitanje da li je to jedan od ciljeva novog Apple CEOa i da li je Google uopšte zainsteresovan za tu priču.

Sad sve to nema veze. moja planirana kupovina kao novogodisnji poklon je propala mora sad nesto drugo da se smisli fkit. Moracu da vidim da uzmem nesto simbolicno pa da eventualno kupim ovo za bozic ili srpsku samo da ne pomere opet.

Inace sto se prodavaca tice ja uvek nailazim na takve raznorazne cudne prodavce koji stalno nesto mute imam utisak da me neko snima skrivenom kamerom da vidi dokle cu izdrzati evo na primer pre neki dan odem do home centra na sajmu da kupim tv i baja mi kaze da to nema nigde i da izberem neki drugi, bude mi lik sumnjiv i ja odem do usca u home centar kad tamo tih modela ko sase - evo posle mi se desava ovo sa ovim asusom - kako bi to rekli u jednom nasem filmu misliiiim stvaaarno.

Svašta. Upamtićemo ovu godinu kao godinu bespotrebnog tužakanja.

Ja pitao juce rekose oko 62-65000 din.Stize taman za ovu nasu pravoslavnu novu godinu da se obraduje neko...

Ćao svima,

evo novosti kada je Transformer Prime u pitanju ....

Od petka će se pojaviti u prodaji, neka manja količina u Gigatron shop-ovima, a zatim nova veća količina stiže posle 10-og Januara.

Pozdrav,

Ćao svima,

evo novosti kada je Transformer Prime u pitanju ....

Od petka će se pojaviti u prodaji, neka manja količina u Gigatron shop-ovima, a zatim nova veća količina stiže posle 10-og Januara.

Pozdrav,

ako.... ja cekam bar do marta :D

Svašta. Upamtićemo ovu godinu kao godinu bespotrebnog tužakanja.

Hehe, ja se obicno iznerviram kad neko nekog tuzaka al ovaj naziv mi je od pocetka bio bas smesan i odmah sam mislio kako to da ih vec ne tuze. Aj transformer pa da prodje (sto jes jes transformise se), al sa prime nema sanse da su ga slucajno uboli, cudno da ga nisu nazvali Optimus Prime :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

ASUS to Issue Bootloader Unlock Tool for Transformer Prime, ICS Update Due January 12

In response to criticism from the modding and open-source communities, ASUS announced today that it would be issuing a bootloader unlock tool for its new Eee Pad Transformer Prime tablet (read parts one and two of our review) at an undetermined future date. Because of DRM concerns, unlocking the Transformer Prime's bootloader will render it unable use Google's video rental service, and it will also void the device's warranty.

ASUS will also be releasing two updates for the Transformer Prime in the coming weeks - the first, due "shortly," will improve camera focus, fluidity of the touch interface, and the Android Market's APK capabilities. The second, due to begin rolling out January 12, is the full Ice Cream Sandwich update. ASUS didn't elaborate as to how quickly users could expect to receive that update - just that availability will begin on the 12th. Our review of the Transformer Prime noted that ASUS didn't do much to slow down or gum up the tablet's Honeycomb implementation, and that will hopefully be true of Ice Cream Sandwich as well.

Lastly, ASUS also notes that it has removed mention of the tablet's GPS functionality from its spec sheet and marketing materials (though not, as far as I can tell, from the device itself) "to avoid inconveniencing users who demand a powerful GPS device" - with this, ASUS has apparently decided that it's more efficient to stop touting the tablet's GPS capabilities than it would be to address the issues of users looking for a high-quality GPS.

Nazad
Vrh Dno