ljudi, kako se 701 i 900,901 ponasaju na otvorenom prostoru posto vidim na sajtovima da je prakticno neupotrebljiv zbog loseg osvetljenja monitora. Koliko je lose?:smoke:
pa postavio sam ti link, pogledaj malo bolje :smoke:
Acer na koga se kod nas ljudi loze ni u jednom parametru ne moze da parira Asusu 900
ili 901 ko koji voli.
Wind ne treba ni spominjati , sam Msi je posredno priznao gresku jer je izbacio model sa 8,9 ekranom. 10 je jednostavno precenjena.
Hajde ako te ne mrzi malo argumentuj ovo sto si izjavio. U cemu je tacno bolji?Uh,svasta ti naprica..Ni za asus ni za wind nisi u pravu ali ajde.
Acer je bolji od asus-a 900 kao i od 901 i ne da moze da parira vec dobijes vise za cak isto ili malo manje para
:wave:
Jos me i zanima kada smo kod linux i windows verzija 901-ce zasto se u windows verziju ugradjuje manja kombinacija(4+8) a u linux veca(4+16)
@__zevs__
A prozor trazi vise resursa a sa asusom dobija manji SSD sto je meni besmisleno ali njihova je firma nije moja..
Poz
imam utisak da baterija na atomu ipak dosta duže traje.Inace na zapadu je model 900 pravi hit. Na svim testovima rezultati celerona 900 u punoj brzinu, na 701 je smanjen klok , gotovo su jednaki sa Atomom a kako je i potrosnja gotovo jednaka nema potrebe kupovati skuplji 901 jer se za isti novac dobije 20G i Windows Xp.
@solim
Naravno mogu uvek i da uzmem linux verziju pa da instaliram XP.Sta ces..svakom svoje.Ja volim HDD pa sam tako i izabrao.
Poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari