Da li ima problema kada gledate filmove sa usb-a(zastoj, kocenje), kakva je reprodukcija mp3 preko sluski, slika na monitoru(da li je zaista velika razlika izmedju winda i serije 8,9inca kao na slici) i zagrevanje uredjaja kod hdd i ssd(gde je manje), kvalitet tastature na eee i windu? Ukratko Wind vs. eee901??? Vase misljenje??? :smoke:
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=582&prod_no=1474
meni se čini da je to "u radu" skoro duplo brže nego najbrže SDHC kartice
je l'?Pa cini ti se. U radu kopiranje sa int. flasha na SDHC ide od 16mb/s do 23mb/s. Sa SDHC na flash nesto manje.
znam, uspjesno sam ga povratio jednom vec. Ali 1.3GB je 1.3GB!Pa cini ti se. U radu kopiranje sa int. flasha na SDHC ide od 16mb/s do 23mb/s. Sa SDHC na flash nesto manje.
@cibulja and joriq
Skrivena particija je 1.3 GB i naravno da moze da se obrise. U slucaju da se obrise onda nema vise (lakog) povratka na xandros - ostaje jedino mogucnost da se digne pomocu CDa koji se dobija uz masinu. Uostalom, ko bi i zeleo da se vrati na xandros (osim mmika :d )?
Ako ne obrisete ovu particiju onda se xandros vraca u par klikova. Pretrazite ovaj thread, vec sam postovao kako se vraca xandros. :wave:
znam, uspjesno sam ga povratio jednom vec. Ali 1.3GB je 1.3GB!![]()
Bez obzira, samo netbook me zanima. Znam da za malo vise para ima lapic sa mnogo boljom grafikom itd, ali treba mi video plejer, net, muzika, zabava(igre),mobilnost, jeftino u jednom i mislim da je ovo savrseno! Molim za odgovor :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari