- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Priznao je covek gresku i izvinio se pre par postova... 
Ovo su ubjedljivo najgluplja pitanja:wall::wall: Imas lijepo sve objasnjeno na temi, znas sta dobijas kad kupis netbook, takodje znas sta sve mozes kupiti za taj novac... znaci samo do tebe je, samo je bitno kakve TI potrebe imas i da li to sto kupujes zadovoljava VOJE POTREBE, tudje misljenje ti u tom slucaju vise nije potrebno:banana:
Al eto, kad vec pitas, ja ti predlazem da za te pare kupis polovnog jugica![]()
Decko lepo pita, a ti se sad pravis pametan i skakuces ko bananamen. Naduveno, bas naduveno...
imam 1 problem (ne znam da li ovdje da postujem): mislim da mi se default audio drajver/engine promijenio sa OSS na ALSA, ili je i ranije bio alsa, ali je sad zvuk nenormalno tih, kad recimo iz music managera prommijenim engine na OSS, sve je OK, ali ostali programi ostaju tihi. Kako da ovo rijesim (a da to nije standardni savjet da ne koristim xandros?)
ummm, kako da dignem Alsa util?Digni Alsa util i podesi jacinu zvuka po potrebi. Ako ga nema u Xandrosu, nadji ga u repositorijumima i instaliraj. Ako ga nema u repositorijumima, nadji .deb paket pa instaliraj. Ako ni onda nece da radi, baci Xandros :d
ummm, kako da dignem Alsa util?
Meni je strasno usporio. Verovatno zbog nedostatka rama, moram izgleda da ubacim 2 gb. Trenutno mi je full WIN na njemu, sta mislite da li je vredno zezati se sa tim osakacenim verzijama.
Sta je WinUAE i KickOff, ukratko?
Ne znam zasto ljudi cesto porede Eee sa Windom, kad uopste nisu u istom cenovnom rangu. Meni se kod asusa definitivno ne svidja taj mali ekran. Na njemu su definitivno zabrljali sa tih 7 inchi.
Meni je strasno usporio. Verovatno zbog nedostatka rama, moram izgleda da ubacim 2 gb. Trenutno mi je full WIN na njemu, sta mislite da li je vredno zezati se sa tim osakacenim verzijama.
Moj asus eee je beli :S: Prosirio bih ram na 2gb ali bas nisam vest sa safcigerom pa se plasim da nesto nezabrljam!
Pitanje: gde bih to maogao da uradim ili bi neko mogao da pomogne (da to uradi uz moju asitenciju)? Hvala na odgovoru!
A jel si ti cuo za Eeepc 900 i 901?![]()
@misterija021
A ti si sad ispao najpametniji na celooom forumu..
Pa pitao je covek zasto porede wind i eee kada nisu u istom cenovnom rangu
Pa covek fino kaze da li je cuo za eee 900/901 jer oni su u rangu winda i oni mogu da se porede kao i eee iz serije 1000,a oni koji porede eee 701 sa windom verovatno nisu culi za nove modele eee-a
Poz
A jel si ti cuo za Eeepc 900 i 901?![]()
SVI smo mi culi,nisi samo ti "pametan" ovde.Sad ja tebe da pitam nesto.Ajde strucnjak kazi gde ima da se kupi u srbistanu eeepc900 ili 901 kad sve znas???eeepc900 se NIKAD nije ni pojavio kod nas a 901 bude u imtelu 2-3 komada na svakih mesec dana i to po skoro 400e.Nekoliko postova ranije sam pitao gde ima da se kupi jedan od tih modela(osim u imtelu i da nije beli)pa vidim nisi se pretrgao da kazes gde ga ima kad si tako dobro obavesten o svemu.
dali je neko uspesno izvrsio upgrejd memorije na eee 701 bez zadnjih vratanca /znaci totalno rasturanje/ i kakva su iskustva? tj. dali je previse rizicno!?
evo kako se rastura (i jos ponesto):
http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=6036
zahvat je vrlo jednostavan....tu sam delimicno nasao inspiraciju za ovaj mod:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=170670
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari