Svako ima svoj ukus i svoje zelje
Po meni onaj ko kupuje ove male UMPC treba da obrati paznju na velicinu i zgled jer inace onda gubi smisao UMPC-a. Mislim da se za 2k dinara vise isplati uzeti eee PC 901 sa mnogo boljim gabaritnim dimenzijama, 6-cell baterijom koja se lepo uklapa u dizajn i ne strci. Po meni to je najbolje odradjen UMPC sa 9" displejom i atom procesorom sto se tice velicine, izgleda i baterije. Ali o ukusima i zeljama je tesko raspravljati.
OK.Nisam lud da dajem pare za nešto što nisam ni vidio, naravno da znam sve detalje, uključujući i izgled baterije. U ovom slučaju je ovakvo razmišljanje:
trajanje baterije >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> izgled
Uzgred, meni uopšte ne smeta kako izgleda, mislim da je sasvim korektno rješenje s obzirom na to šta nude svi ostali. Jednostavno, ne može da ne štrči, a niko ne pravi long life baterije da se uklapaju u originalni dizajn, upravo zbog razmišljanja poput tvog.
Po meni onaj ko kupuje ove male UMPC treba da obrati paznju na velicinu i zgled jer inace onda gubi smisao UMPC-a. Mislim da se za 2k dinara vise isplati uzeti eee PC 901 sa mnogo boljim gabaritnim dimenzijama, 6-cell baterijom koja se lepo uklapa u dizajn i ne strci. Po meni to je najbolje odradjen UMPC sa 9" displejom i atom procesorom sto se tice velicine, izgleda i baterije. Ali o ukusima i zeljama je tesko raspravljati.
Poslednja izmena: