kako samo smisljaju ta imena?!? Gorilla, Grizzly?!?!
bace staklo u zooloski vrt i koja ga zivuljka "izede" - daju mu ime po njoj?!?![]()
Nego, nešto razmišljam - ima li svrhe uzimati ovaj model bez tastature? Laptop već imam pa mi ne treba.
Meni je bio nudjen za 320 evra sa 2 godine garancije.I to sa racunom i garancijom sve regularno.Nazalost nisam imao kesa tadaSad vidim da je u vip house 380 evra.To je realno za mene licno jos puno para medjutim s obzirom sta nudi za te pare trenutno je best buy za taj kes
![]()
sto se toga tice, potpisujem. T-rex glass je stvarno uzivanje, a za sada, iako je nova masina, ostavlja utisak da bi ga tesko izgrebao, i nozem.
Nema ga na stanju a odmah bi ga uzeo za te pare. Čak je bio na akciji u Tehnomaniji prošlog meseca a ja to nisam video
Lozis nas? :dpritom, ukoliko me nije zvao licno Trollface™ sa 060/1234, javili su mi da odem u neku od VIP poslovnica, da podignem sebi jedan Wildfire S, kao zahvalnost na ukazanoj gresci, plus omogucen popust od 45% na koriscenje VIP mreze u slucaju potencijalnog ugovora.
čovek je pitao da li VIP transformer koristi 3G modem ili SIM karticu ... što se lepo vidi iz DrajzeroveOprosti vukashine, Iznogood je trenutno negde u drajzerovoj. Ne moze da telefonira transformer. odnosno - ne znamo jos, tacne specifikacije Transformer-a, i da li 3G verzija ima Voice radio, te se onda u tom slucaju ceka da stigne Icecream Sandwitch koji ce eventuano omouciti telefoniranje.
zaista lep gest od strane VIP-a:
poslao sam im mail, gde sam detaljno, uz pokoju nasumicnu psovku, objasnio zasto Transformer ne moze da ima DVD, intel GMA zasnovan na x86, i da je pogresno reklamirati 2G/3G funkciju uredjaja sto sugerise GSM funkciju, umesto samo EDGE-a i HSDPA koji ce 3G uredjaj da koristi, i dobio sam reply od njih.
iskreno su se izvinili na lose sastavljenom inserter-u (tako se zove kad ide u novine) i napomenuli da im nedostaje ljudstva sa poznavanjem Android platforme, napomenuli da zaista nije bila namera da se uvali Transformer kao regularan laptop (jer sta znaju glupe fejsbuk ribe sta je Windows a sta android na koji nisu naviknute) i rekli da ce se potruditi da eliminisu takve greshke.
pritom, ukoliko me nije zvao licno Trollface™ sa 060/1234, javili su mi da odem u neku od VIP poslovnica, da podignem sebi jedan Wildfire S, kao zahvalnost na ukazanoj gresci, plus omogucen popust od 45% na koriscenje VIP mreze u slucaju potencijalnog ugovora.
ukoliko je ovo istina, mada sumnjam opasno, pohvalio bi VIP na ovome, ne zbog tog fona i popusta, telefona i tableta mi je puna kuca, vec zbog inicijative da se nagrade korisnici i musterije.
ukoliko nije istina, ocekujem da se jako brzo na netu pojavi doticni, u relaciji samnom -
![]()
Vukashine, mogao bi da koristis tu karticu sa bilo kojim tabletom koji ima 3G, ali ovde pricamo o tabu koji se kupuje na ugovor. Morao bi da potpises novi ugovor na 2 godine za VIP internet da bi mogao da kupis ovaj konkretan uredjaj (3G varijanta se prodaje samo u VIPu) po ovoj ceni. A bar neko vreme sigurno ne bi mogao da telefoniras preko nje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari