Šta je novo?

Asus EEE Pad Transformer

Poslao sam mail VIP-u. da im se na*eem majke mile.

nego, na temu - jel moze neko meni da kaze sta tacno znaci - Grizzly glass ?

kako samo smisljaju ta imena?!? Gorilla, Grizzly?!?!

bace staklo u zooloski vrt i koja ga zivuljka "izede" - daju mu ime po njoj?!? :D

Nego, nešto razmišljam - ima li svrhe uzimati ovaj model bez tastature? Laptop već imam pa mi ne treba.

Meni je bio nudjen za 320 evra sa 2 godine garancije.I to sa racunom i garancijom sve regularno.Nazalost nisam imao kesa tada :( Sad vidim da je u vip house 380 evra.To je realno za mene licno jos puno para medjutim s obzirom sta nudi za te pare trenutno je best buy za taj kes :)

Napokon sam uspeo da nabavim olovkicu za ovo čudo. Znači ne mogu opisati kakve sam sve peripetije imao dok sam je tražio po Beogradu (a i Srbiji) i najbolje što sam uspeo da nađem jeste griffin-ov stylus, ali on ima onaj prilično debeo gumeni vrh tako da mi nije odgovarao. Kad mi je svega bilo dosta (umesto da skočim s mosta :) ) naručio sam direktno od proizvođača Dagi stylus. E ovo je već odličan stylus. Radi perfektno, tanak vrh, proziran disk....... Za crtanje, pisanje (hvatanje beleški) dušu dalo. A Dagi ima neverovatno dobru (finu, ljubaznu i brzu) korisničku podršku (customer support).
Ja imam P501 i P602 modele. P501 je ok, radi super ali mi je P602 mnoooogo bolji i zgodniji za rad...
Znači apsolutno svaka preporuka za Dagi stylus-e... :)

Edit: Još samo da nađem i screen protector, a da ga po mogućstvu ne moram naručivati iz inostranstva i milina... :)

Poslednja izmena:
Nego, nešto razmišljam - ima li svrhe uzimati ovaj model bez tastature? Laptop već imam pa mi ne treba.

ja ga mahom koristim bez tastature, a tastatru nosim iz razloga sto je additional battery unitra. i ako izadje root za B80, onda cu je nositi zbog USB-a

Po meni je overkill stavljati screen protector na "Godzilla" :)d) glass. Ja sam svoj screen protector na SGS-u imao čitavih pet minuta, jer mi se nije svidelo kako prst klizi preko njega, tako da sam brže bolje odlepio i ćušnuo ga nazad u koverat u kojem je stigao. Jednostavno nema boljeg osećaja kada ti prst klizi preko samog stakla.

sto se toga tice, potpisujem. T-rex glass je stvarno uzivanje, a za sada, iako je nova masina, ostavlja utisak da bi ga tesko izgrebao, i nozem.

Meni je bio nudjen za 320 evra sa 2 godine garancije.I to sa racunom i garancijom sve regularno.Nazalost nisam imao kesa tada :( Sad vidim da je u vip house 380 evra.To je realno za mene licno jos puno para medjutim s obzirom sta nudi za te pare trenutno je best buy za taj kes :)

Nema ga na stanju :( a odmah bi ga uzeo za te pare. Čak je bio na akciji u Tehnomaniji prošlog meseca a ja to nisam video :wall:

sto se toga tice, potpisujem. T-rex glass je stvarno uzivanje, a za sada, iako je nova masina, ostavlja utisak da bi ga tesko izgrebao, i nozem.

Ima na jutjubu jedan video gde ga grebu ekserima, šrafovima i drugim predmetima. Bez ogrebotina.

Ipak na kraju ekran razbija strela ispaljena sa 20-ak metara.

strela ispaljena sa 20 metara ima vecu silu nego metak sa tolko metara :) ponekad ljudi bas preteruju sa tim Jewtube video klipovima, zarad popularnosti.

[youtube]EUcJnwyCtes[/youtube]

sad vidim, wow brate ... nije ga probio. staklo je onda stvarno boles' ako je naprslo a odbilo strelu.

Nema ga na stanju a odmah bi ga uzeo za te pare. Čak je bio na akciji u Tehnomaniji prošlog meseca a ja to nisam video

Ne ne.Nije ovo bilo iz radnje.Ovo je lik nabavio za jeftine pare i prodavao za 320 evra.Kako nemam pojma.Znam samo da je u toj radnji(zaboravio sam ime) bila jedna cena koja je inace a na racunu je bila 40% manje.....A on je prodavao tu negde izmedju realne i one sto pise na racunu.Uglavnom posle je to stavio na limun i dobio je vise od 320 evra koje je meni nudio.Za te pare na zalost nema vise.Mada i da ima trenutno sam bez $ tako da mi nije vazno.

Kao sto rekoh na jednoj temi o samsung treba samo da se prati dobro sve.Na primer meni je lik nudio za 80 evra na limunu na PM da proda wd externi 2.5 inca 1 TB za 80 evra.Isti takav u BG-u kosta najmanje 120-130 evra.Disk ima garanciju na 2 godine kod kimteca i nema racuna.E sad ovo za asus je slicna prica samo tu ima i racun i garancija.Masa se bukvalno potukla na limunu kad je okacio.Jedino sto mislim da su na kraju od silne erupcije odusevljenja dali previse $.

Jer da su uzeli za 320 to je OK ali ja da uzimam od nekog sa limuna za 350-360 evra a toliko mogu da nadjem i u radnji nema smisla.....Jednostavno ne bi mu dao nikad iste pare kao sto je u radnji.Prvo iz razloga jer sam ga i ja i on cackao i bez obzira sto je to staro 1 dan polovno je opet polovno a novo je novo.Znaci ako prodaje vec korisceno 1 dan onda cena vise nije ista ko u radnji nego je manja.Al *** kad masa se zaleti pa i ne misli.Al steta u svakom slucaju.Bas mi je zao sto nisam uzeo za te pare jer bi ustedeo bar 60 evra.....

Hteo sam reći da ga nema ni za tih 380 nigde. Jedina cena koja figurira je oko 430 (ili ja nisam dobro gledao).

Poslednja izmena:
zaista lep gest od strane VIP-a:

poslao sam im mail, gde sam detaljno, uz pokoju nasumicnu psovku, objasnio zasto Transformer ne moze da ima DVD, intel GMA zasnovan na x86, i da je pogresno reklamirati 2G/3G funkciju uredjaja sto sugerise GSM funkciju, umesto samo EDGE-a i HSDPA koji ce 3G uredjaj da koristi, i dobio sam reply od njih.

iskreno su se izvinili na lose sastavljenom inserter-u (tako se zove kad ide u novine) i napomenuli da im nedostaje ljudstva sa poznavanjem Android platforme, napomenuli da zaista nije bila namera da se uvali Transformer kao regularan laptop (jer sta znaju glupe fejsbuk ribe sta je Windows a sta android na koji nisu naviknute) i rekli da ce se potruditi da eliminisu takve greshke.

pritom, ukoliko me nije zvao licno Trollface™ sa 060/1234, javili su mi da odem u neku od VIP poslovnica, da podignem sebi jedan Wildfire S, kao zahvalnost na ukazanoj gresci, plus omogucen popust od 45% na koriscenje VIP mreze u slucaju potencijalnog ugovora.

ukoliko je ovo istina, mada sumnjam opasno, pohvalio bi VIP na ovome, ne zbog tog fona i popusta, telefona i tableta mi je puna kuca, vec zbog inicijative da se nagrade korisnici i musterije.

ukoliko nije istina, ocekujem da se jako brzo na netu pojavi doticni, u relaciji samnom -

ln8vE.gif

pola tog wildfire ide meni zbog moje slike insertera :p

Tek sad videh temu... :(

Kod mene je Transformer vec 10-ak dana, ali ostao sam bez baterije (dobio ga bez punjaca), pa ako neko iz Nisa ili okoline ima ovo cudo i voljan je da mi pozajmi punjac na dan, placam pivo koliko god mu stane u stomak za jedno vece. :)

Poslednja izmena:
Ja nisam iz Nisa i nemam Transformer, ali besplatno pivo dobro zvuci :)

pritom, ukoliko me nije zvao licno Trollface™ sa 060/1234, javili su mi da odem u neku od VIP poslovnica, da podignem sebi jedan Wildfire S, kao zahvalnost na ukazanoj gresci, plus omogucen popust od 45% na koriscenje VIP mreze u slucaju potencijalnog ugovora.
Lozis nas? :d

danas pocela promocija u vipu
Vip promocija - Asus Eee Pad transformer 3G tablet na poklon
jel to znaci da ce da cita usb 3g njihov modem kazu da ide njihov usb modem idem sada u uscu da proverim ako neko zna neka javi ovde hvala

ne, vec ima u njihovom modelu SIM slot...

bio sam tamo kaze ide sim kartica odlican tablet malo ga probao super je i brz kao mini netbook

Nije mi jasno za 3g model,jel moze da se koristi VIPova kartica kao za telefon ili samo modem?

Kartica

Oprosti vukashine, Iznogood je trenutno negde u drajzerovoj. Ne moze da telefonira transformer. odnosno - ne znamo jos, tacne specifikacije Transformer-a, i da li 3G verzija ima Voice radio, te se onda u tom slucaju ceka da stigne Icecream Sandwitch koji ce eventuano omouciti telefoniranje.

Imam paket od 1GB na postpaidu u VIPu,da li bih mogao da koristim net sa te kartice?

Oprosti vukashine, Iznogood je trenutno negde u drajzerovoj. Ne moze da telefonira transformer. odnosno - ne znamo jos, tacne specifikacije Transformer-a, i da li 3G verzija ima Voice radio, te se onda u tom slucaju ceka da stigne Icecream Sandwitch koji ce eventuano omouciti telefoniranje.
čovek je pitao da li VIP transformer koristi 3G modem ili SIM karticu ... što se lepo vidi iz Drajzerove :p

Vukashine, mogao bi da koristis tu karticu sa bilo kojim tabletom koji ima 3G, ali ovde pricamo o tabu koji se kupuje na ugovor. Morao bi da potpises novi ugovor na 2 godine za VIP internet da bi mogao da kupis ovaj konkretan uredjaj (3G varijanta se prodaje samo u VIPu) po ovoj ceni. A bar neko vreme sigurno ne bi mogao da telefoniras preko nje.

zaista lep gest od strane VIP-a:

poslao sam im mail, gde sam detaljno, uz pokoju nasumicnu psovku, objasnio zasto Transformer ne moze da ima DVD, intel GMA zasnovan na x86, i da je pogresno reklamirati 2G/3G funkciju uredjaja sto sugerise GSM funkciju, umesto samo EDGE-a i HSDPA koji ce 3G uredjaj da koristi, i dobio sam reply od njih.

iskreno su se izvinili na lose sastavljenom inserter-u (tako se zove kad ide u novine) i napomenuli da im nedostaje ljudstva sa poznavanjem Android platforme, napomenuli da zaista nije bila namera da se uvali Transformer kao regularan laptop (jer sta znaju glupe fejsbuk ribe sta je Windows a sta android na koji nisu naviknute) i rekli da ce se potruditi da eliminisu takve greshke.

ukoliko je ovo istina, mada sumnjam opasno, pohvalio bi VIP na ovome, ne zbog tog fona i popusta, telefona i tableta mi je puna kuca, vec zbog inicijative da se nagrade korisnici i musterije.

ukoliko nije istina, ocekujem da se jako brzo na netu pojavi doticni, u relaciji samnom -

ln8vE.gif

vidim u oglasima da su ti ladno dali taj wildfire, ***. svaka čast

Vukashine, mogao bi da koristis tu karticu sa bilo kojim tabletom koji ima 3G, ali ovde pricamo o tabu koji se kupuje na ugovor. Morao bi da potpises novi ugovor na 2 godine za VIP internet da bi mogao da kupis ovaj konkretan uredjaj (3G varijanta se prodaje samo u VIPu) po ovoj ceni. A bar neko vreme sigurno ne bi mogao da telefoniras preko nje.

Johnnny, naravno da se zadnjih par strana prica o 3G Transformeru,i zato sam i postavio pitanje. Nije 3G Transformer vezan samo za VIP, moguce ga je nabaviti i ovako. Iskreno meni uzimanje na ugovor ne odgovara, pa me interesovalo da li moze da se koristi net sa ove sim kartice a i ponekad ako zatreba da se pozove sa njega.
Hvala svima na odgovorima.

Vrh Dno