- Učlanjen(a)
- 28.08.2001
- Poena
- 679
Mislim da je ovo vec pominjano, evo sta se moze:
1. kvalitetniji i jaci zvuk preko vooodo patch-a
2. za non-3g transformere moze da se doinstalira 3g-dongle enabler pa da se zabode USB 3g modem
3. instalacija USB drajvera za klasicni ethernet
4. koriscenje root titanium bekapa
5. ubacivanje podrske za nasa slova za dock tastaturu
6. overklokovanje transformera (ko voli da se igra sa tim)
7. instalacija custom rom-ova koji su generalno brzi i koliko sam uspeo da primetim veoma stabilni i ispravljaju neke bagove u stock rom-u (napr. stock web browser je znacajno brzi)
8. promena build.propa tako da rade neke aplikacije (uglavnom igrice) koje su 'nastelovane' da rade samo sa acer iconia/xoom-om (nova 2, spiderman....)
9. mogucnost modovanja GUI-ja (samsung tema, xoom tema i sl)
10. mogucnost instalacije dual-boot-a (ubuntu za netbook + android)
11. itd itd itd
edit: od custom rom-ova nekako je najvise user-friendly Revolver jer postoji aplikacija 'Revolver parts' preko koje je moguce na vrlo lagan nacin uraditi vecinu stvari koje sam pobrojao.
1. kvalitetniji i jaci zvuk preko vooodo patch-a
2. za non-3g transformere moze da se doinstalira 3g-dongle enabler pa da se zabode USB 3g modem
3. instalacija USB drajvera za klasicni ethernet
4. koriscenje root titanium bekapa
5. ubacivanje podrske za nasa slova za dock tastaturu
6. overklokovanje transformera (ko voli da se igra sa tim)
7. instalacija custom rom-ova koji su generalno brzi i koliko sam uspeo da primetim veoma stabilni i ispravljaju neke bagove u stock rom-u (napr. stock web browser je znacajno brzi)
8. promena build.propa tako da rade neke aplikacije (uglavnom igrice) koje su 'nastelovane' da rade samo sa acer iconia/xoom-om (nova 2, spiderman....)
9. mogucnost modovanja GUI-ja (samsung tema, xoom tema i sl)
10. mogucnost instalacije dual-boot-a (ubuntu za netbook + android)
11. itd itd itd
edit: od custom rom-ova nekako je najvise user-friendly Revolver jer postoji aplikacija 'Revolver parts' preko koje je moguce na vrlo lagan nacin uraditi vecinu stvari koje sam pobrojao.
Poslednja izmena: