Pozdrav, koristio sam danas ovo čudo u Vip poslovnici i prosto sam oduševljen... hteo sam da uzmem ionako oko nove godine neki laptop baš u cenovnom rangu ovog tableta, uglavnom za fax- tako da me je onaj dodatak za tastaturu, opet, oduševio, jel bi mi odradio taj posao ili ipak da se držim pravog laptopa?
EDIT:
Jel moguće da on košta u slobodnoj prodaji kod nas za više od 50 000? Pa za te pare ga mogu kupiti u Vipu uz paket od 1090 dinara i odmah platiti pretplatu za prvih godinu dana![]()
na Asus-ovoj facebook stranici najavljuju novi Transformer.![]()
kako si instalirao i odakle si skinuo ako nije problem.Ja sam na 8.6.6.15
Pa nije išlo automatski već sam bio uporan i ručno neprestano pritiskao system update
P.S. hmm, ne znam kako to da ti imaš 8.6.6.15
Siksy koja je tebi verzija (B70, B80)i koliko si puta silovao dugme dok ti nije ponudio update? :d
Povukose ovaj update, kako se prica po net-u zbog te app backup aplikacije koja ne radi nikome
Odoh na oficijalni sajt i stvarno nikakav firmware nema noviji od 19.10.2011
Naram se da ce ispraviti to brzo i pustiti u etar![]()
Evo ja ga skinuh pre nego sto sam krenuo na posao jutros, video sam samo da ima appbackup i Netflix (koji naravno ne mozemo da koristimo). Pozabavicu se vise kad se vratim s posla.
Koja verzija je kod tebe, posto meni i dalje ne nudi update?Evo ja ga skinuh pre nego sto sam krenuo na posao jutros, video sam samo da ima appbackup i Netflix (koji naravno ne mozemo da koristimo). Pozabavicu se vise kad se vratim s posla.
Koja verzija je kod tebe, posto meni i dalje ne nudi update?
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
Par pitanja:
1.Da li ovaj android os moze da radi sa bazama,konkretno da li moze da otvara baze iz accessa?
2.U cega pakujete ovaj tablet,kakve torbe koristite,zbog tastature?
3.Ima hdmi izlaz,jel probao neko da pusti 1080p na lcd,s obzirom da tegra ima problem sa 1080p?
Kao lud sam,dvoumim se da uzmem ovaj tablet ili netbuk 1215b.Ovde mi se svidja autonomija,ekran i to sto ima tastaturu ali nisam siguran koliko je androoid ok za neki office rad,ono bas kad je hitno.
Za sve on koji imaju transformer i koji do sada nisu rootovali svoje uredjaje, a hteli su, pojavio se 1-click root:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345049
Radi sa svim revizijama transormera, sa i bez 3g. NA drugoj strani threda imate i app za instalaciju clockwork-a koji vam posle toga omogucava da instalirate bilo koji custom rom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari