Isto, napunim ga na 100% pred spavanje, taman dok se istuširam i sredim, i kad se probudim bude na oko 90 - 95%, možda se jednom desilo da je pao ispod 90%. SE (2022) 41mmKako vama troši sleep tracking toliko?
Meni potroši oko 10%, nekada se probudim i sa 5-7% manje.
Do duše ja ga napunim pre spavanja do 100% i posle kada ustanem tih nekoliko procenata dok ne krenem od kuće. 🤷🏻♂️
Series 7 45mm
Takodje. Uvek se nadje vremena da se dopuni pred spavanje. Pa cak i da legnes sa 50%, sigurno ima vremena ujutru dopuniti za dan koji sledi.Isto, napunim ga na 100% pred spavanje, taman dok se istuširam i sredim, i kad se probudim bude na oko 90 - 95%, možda se jednom desilo da je pao ispod 90%. SE (2022) 41mm
Samo njihov, nije QI kompatibilanJel ima neki konvertor sa običnog usb na usb c? Da ne kupujem punjač džabe... I jel se sat puni i na druge QI punuače ili samo na onaj magnetić?
If Scribble is active when you tap a text field, swipe up and tap one of the keyboard language options. To switch back to Scribble, swipe up on the keyboard and tap one of the Scribble language options.
Nije glupo, nego nisi namestio kako treba.Probao sam i sa menjanjem jezika i ništa. Ne znam šta više da probam. Imam ono kad biram kako ću da kucam pa mi stoji mikrofon koji je uvek siv, ne može da se klikne, rukopis, tastaturu i smajlije. Jedino od toga radi rukopis. Kad kliknem na tastaturu otvori mi se na ajfonu da kucam na telefonu, a na satu piše unesite tekst preko iphone tastature... krajnje glupo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari