Šta je novo?

Apple Watch

Evo jedan interestan podatak:
Od kako sam awu 3, mek i ip prebacio na 27cu
otkljucavanje je prosto proradilo i radi mnogo brze nego na 26ci.

Cim stavim sat na ruku i kad podignem telefon, odmah se sat otkljuca.
Na 26ci sam ovo cekao dobrih 10-15 sekundi da se smisli.

Evo sad digoh mek iz sleep-a i puf, otkljuca ga sat.
Na 26ci ovo nije radilo uopste 😀

Bogami, meni to otkljucavanje Meka satom nikad nije radilo, ne radi ni sad sa svim sistemima na 27. Nisam se nikad pozabavio time jer touchID radi super na Meku.

Za telefon se slazem, nisam ni znao da treba da se otkljuca sat kad se otkljuca telefon dok nisam presao na 27 😀

Caos
Htela bih da kupim ultru, pa me zanima ima li ovde neka devojka ili nečija devojka ili žena da ima ultru.. 🙂 trenutno imam 11, 46ticu 🙂 ali bi da uzmem esim, pa mi ultra pade na pemet, jer Jr 12 slična ovom mom.
Meni licno, ruzan, tezak, velik. Lepsi su mi S.

Bogami, meni to otkljucavanje Meka satom nikad nije radilo, ne radi ni sad sa svim sistemima na 27. Nisam se nikad pozabavio time jer touchID radi super na Meku.

Za telefon se slazem, nisam ni znao da treba da se otkljuca sat kad se otkljuca telefon dok nisam presao na 27 😀

Ja obicno skinem sat kada dodjem kuci, al evo sad mi ostao na ruci. 😀
Kada ne radim, lid mi je spusten pa kucnem sifru.
Sada sam samo mrdnuo misa i puf, otkljuca se 😀

Meni to sve radilo na iOs18 i macOS 15.7. Kazem radilo, jer mi je mac krepao 🙁

Nazad
Vrh Dno