Ne,nije ukraden vec prvi vlasnik se nije izlogovao sa svog naloga. Prodaje ga pouzdan prodavac. Pa pitam zbog o.k cene.On nije pokvaren već zaključan zato što je ukraden, kao najčešći razlog za to. Mislim da teme i priče o otključavanju ukradenih uređaja ne prolaze, ili bar ne bi trebale da prolaze, na forumu.
Zaobiđi to.
Ma samo se izloguje ili ugasi find my i zivio.Ne,nije ukraden vec prvi vlasnik se nije izlogovao sa svog naloga. Prodaje ga pouzdan prodavac. Pa pitam zbog o.k cene.
Ne,nije ukraden vec prvi vlasnik se nije izlogovao sa svog naloga. Prodaje ga pouzdan prodavac. Pa pitam zbog o.k cene.
reci prvom vlasniku da se izloguje, tj iskljuci find my
Da li jos neko ima ovaj problem posle 9.5 update-a?
Koristim i ja sedmicu, nije mi ovako zeleno, ali pozadina u CC i u notifikacijama kada nema notifikacija nije crna kao što je bila.Ne, koristim AW7.
A SE?Ja sam sinoc bas u potpunom mraku isto proveravao, mada mi je svetlost ekrana bila na minimumi… sad sam povecao i primetno je da je svetlije ali meni lično ništa ne vuče na zeleno.
EDIT: Sto se saveta tiče za kupovinu, ako budžet dozvoljava ne idi ispod 6ice, a ako može onda 7ica. Pa i SE je isto dobra opcija, ali ne znam kako se krecu cene.
A zašto ne ispod 6ice… čini mi se da sam citao da je u 6, 7, 8 isti cipset u pitanju tako da ispod 6 ne bih išao.
Ja sam do pre 2-3 meseca koristio AW1 i ono je nebo i zemlja u poredjenju sa 7icom.
E to svetlije je, gadno, nije crno kao sto treba da bude. Kazem ja isto, ne vuce zeleno kao kod nekih, ali vuce na sivo, a pre je bilo crno.sad sam povecao i primetno je da je svetlije ali meni lično ništa ne vuče na zeleno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari