Šta je novo?

Apple Watch

Ako je za iste pare bolje uzeti S7 iako je stariji od SE2? Ne znam kako je što se satova tiče ali barem kod telefona uvek je bolji bio flagship model iako je stariji od novijeg “budget”

U tvom slučaju gde S7 izađe manje od SE2, ja bih svakako uzeo S7.
Isto kao i dilema da li je bolje uzeti 13 Pro ili 14 regularni npr.

On nije pokvaren već zaključan zato što je ukraden, kao najčešći razlog za to. Mislim da teme i priče o otključavanju ukradenih uređaja ne prolaze, ili bar ne bi trebale da prolaze, na forumu.
Zaobiđi to.
Ne,nije ukraden vec prvi vlasnik se nije izlogovao sa svog naloga. Prodaje ga pouzdan prodavac. Pa pitam zbog o.k cene.

reci prvom vlasniku da se izloguje, tj iskljuci find my

Ne,nije ukraden vec prvi vlasnik se nije izlogovao sa svog naloga. Prodaje ga pouzdan prodavac. Pa pitam zbog o.k cene.

reci prvom vlasniku da se izloguje, tj iskljuci find my

Upravo uradiš ovo, vrlo jednostavno, nema tu šta da je zaboravio da se izloguje i ne može da ga nađe da to uradi. Niko ne može da mi objasni da je lakše tražiti kako da se ukloni nešto od zaštite nego reći vlasniku da se izloguje.
Iako je teorijski sve moguće, uvek izbegavaj takve kupovine.

Samo neka ti iskusni prodavac objasni kako je i on takođe zaboravio da to proveri, takve stvari oni ne zaboravljaju i vode više računa nego kupci.
Skraćeno, preskoči takve oglase i prodavce.

Kapiram. Pise da je kupljen preko interneta. To je problem. A prodavac ima puno pozitivnih ocena. To jedino kome delovi trebaju. Ne vredi.

Kao što su ti rekli ljudi, izbegavaj takve uređaje. Niti možeš da znaš da li se radi o kradenom uređaju, a u svakom slučaju ne možeš da ga koristiš.
Inače, prešao sa S7 na Ultru. Mnogo moćnije deluje. Osim razlike u veličini i dizajnu, najviše mi se sviđa ekran i trajanje baterije.

pa cim je kao zaboravljeno da se skine sa icloud to je ukradeno

Zaboravio hahahahahaha pa ko se upeca.. Kad sam prodavao tel u radnjama sve traze i obavezno pitaju da li sam se svugde odjavio i proveravaju za svaki slucaj i plus uzimaju licne podatke, da ne bude da je kraden tel ili nesto slicno, tako da prica zaboravio ne pije vodu.

To je to :)
Jel koristi neko watch ultru, gledao sam njega zbog ios-a i kad sam video cenu, nije mi bilo svejedno da dam za pametni sat toliko, kad vec ove godine stize zamena? Klasicni sat nema cenu i tu nema razmisljanja, ali za ovako nesto treba dosta da se razmisli.

Napisao sam gore, prešao sam pre neki dan na ultru posle godinu i po sa S7. Meni je sat odličan dodatak telefonu. Možeš da se javis, odgovoriš na poruku, mail, vidiš odmah sva obavestenja. A imaš i fitnes i zdravstvene usluge. Sad na ultra mi je sve lakše i lepše, plus baterija traje tri-četiri dana, umesto dan, dan i po na S7. E sad ako nisi siguran da ti tako nešto treba mnogo je da das toliki novac za sat. Bolje uzmi S6 ili S7, pa ako ti odgovara možeš da razmisliš o ultri ili nasledniku.

Da li jos neko ima ovaj problem posle 9.5 update-a?

Prilozi

• IMG_2723.jpeg
    IMG_2723.jpeg
    140.7 KB · Pregleda: 22
  • IMG_2722.jpeg
    IMG_2722.jpeg
    179.8 KB · Pregleda: 22
Moj je na 8.4.2, mislim da ga nisam nijednom ažurirao od kako sam ga kupio.

Pošto sam od pre nedelju dana nakon godina i godina odbijanja da uopšte pogledam i čačnem ios telefone jer mi u glavi bila neka averzija, nakon par sati probanja sinovljevog XR-a video sam razliku u fluidnosti i kvalitetu veliku. Prešao sam na ios uzeo ajfon konačno, i sad ste me naložili na sat. Dajte neki savet za mene dal ios ili neki drugi 100-150 evra. Hvala

Greota ne uzeti Apple watch. Sa tim budzetom moze neka polovna 5ca ili 6ca.

Ja sam sinoc bas u potpunom mraku isto proveravao, mada mi je svetlost ekrana bila na minimumi… sad sam povecao i primetno je da je svetlije ali meni lično ništa ne vuče na zeleno.

EDIT: Sto se saveta tiče za kupovinu, ako budžet dozvoljava ne idi ispod 6ice, a ako može onda 7ica. Pa i SE je isto dobra opcija, ali ne znam kako se krecu cene.

A zašto ne ispod 6ice… čini mi se da sam citao da je u 6, 7, 8 isti cipset u pitanju tako da ispod 6 ne bih išao.

Ja sam do pre 2-3 meseca koristio AW1 i ono je nebo i zemlja u poredjenju sa 7icom.

Ja sam sinoc bas u potpunom mraku isto proveravao, mada mi je svetlost ekrana bila na minimumi… sad sam povecao i primetno je da je svetlije ali meni lično ništa ne vuče na zeleno.

EDIT: Sto se saveta tiče za kupovinu, ako budžet dozvoljava ne idi ispod 6ice, a ako može onda 7ica. Pa i SE je isto dobra opcija, ali ne znam kako se krecu cene.

A zašto ne ispod 6ice… čini mi se da sam citao da je u 6, 7, 8 isti cipset u pitanju tako da ispod 6 ne bih išao.

Ja sam do pre 2-3 meseca koristio AW1 i ono je nebo i zemlja u poredjenju sa 7icom.
A SE?

SE2, SE ne. Znaci 6,7,8, SE2.
sad sam povecao i primetno je da je svetlije ali meni lično ništa ne vuče na zeleno.
E to svetlije je, gadno, nije crno kao sto treba da bude. Kazem ja isto, ne vuce zeleno kao kod nekih, ali vuce na sivo, a pre je bilo crno.

Ako ne mogu, nek zamene display, ustvari menjaju ceo sat :D

Dešavalo se to na telefonima i bilo je softverske prirode. Ako je tako ovde, rešiće nakon update-a. Ako su zeznuli nešto drugo, sigurno ide program zamene satova, a mislim da im se to ne isplati pošto su navodno svi modeli sa ovim 😃 Neki su uspeli da to reše restartom, a drugi nisu i ostaje da se sačeka šta će da kažu u Apple-u za ovo.

Izvinjavam se ako je negde pisano,nisam uspeo naci. Kako da namestim da mi alarm ne zvoni na apple watchu u isto vreme kad i na iphoneu? Ugasim na iphoneu,on nastavi da zvoni na satu. Hocu samo da zvoni na telefonu.Bluetooth je tada ugasen.

Kako na apliklaciji clockology da podesim da mi izabrana tema stoji na satu?Cim mi se ugasi ekran vrati se na staru temu koja je bila pre toga?

Vrh Dno