Šta je novo?

Apple Battery Health diskusija

Ja sam ubedjen da je 13 mini drzao isto, ako ne i duze. Ovo je blagi uzas. 15 pro
IMG_5951.pngIMG_5952.png

Evo da se menjamo na 50% baterije 6 sati ekrana i 3 u backgroundu sa 88 BH 14 Pro :)

Inače sve zavisi sta je korišćeno i na koliko osvetljenje, signal itd.

Prilozi

• IMG_7316.png
    IMG_7316.png
    138.7 KB · Pregleda: 148
Ja pre neki dan presao sa obicne 14 na 15pro , i potrosnja baterija mi deluje ista.14 bila stara nesto manje od godinu dana...

Pa i ne , razlog sto sam prebacio sve sa starog na novi i sve mi isto(osim ekrana i kamere) , jedino sam kameru malo vise cackao.Ali iskreno ne vidim ja tu nesto da duze traje baterija kod a17pro cipa u odnosu na a15.Inace 15 pro sam uzeo nov u radnji za 900eura.

Pa i ne , razlog sto sam prebacio sve sa starog na novi i sve mi isto(osim ekrana i kamere) , jedino sam kameru malo vise cackao.Ali iskreno ne vidim ja tu nesto da duze traje baterija kod a17pro cipa u odnosu na a15.Inace 15 pro sam uzeo nov u radnji za 900eura.
Kamera dosta struje vuce pogotovo video u 4k, ako si i napolju i grune na 2000 nita to je to.

vec dva puta punjen , nakon drugog punjena nisam cackao nista korisitio kao inace zato i govorim da mi deluje isto , i to je za nijansu bolja na 15 pro samo zato sto je nov, dok 14 mi je sada na 95%

14 pro star oko godinu dana.

Prilozi

• IMG_2900.png
    IMG_2900.png
    135.5 KB · Pregleda: 83
  • IMG_2901.png
    IMG_2901.png
    147.3 KB · Pregleda: 75
  • IMG_2902.png
    IMG_2902.png
    471.8 KB · Pregleda: 158
2 dana je malo da tel uradi indeksiranje, sacekaj par dana, puni ga do 100% , ostavi preko noci pa ces videti razliku.

🥲 15pm

Prilozi

• IMG_4514.png
    IMG_4514.png
    115.3 KB · Pregleda: 146
Sad kreće brže da se topi.

Prilozi

• IMG_4608.png
    IMG_4608.png
    115.9 KB · Pregleda: 90
15pm i kod mene, roknem ga često na 100%, samo punim na magsafe punjaču.

Još uvek se drži.

Prilozi

• IMG_6289.jpg
    IMG_6289.jpg
    44 KB · Pregleda: 81
  • IMG_6288.jpg
    IMG_6288.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 83
Kod mene 14PM već 8 meseci na 100%. Da sve bude zanimljvije, ne primetim ni subjektivno da je BH opao. Ne spuštam ga ispod 25-30% i retko kad ga punim do kraja. Bilo bi dobro zbog postprodaje da ostane tako dok se cena 16PM stabilizuje.😄

Pogledaj analitiku šta ti kaže, tu je manje za nekoliko procenata, recimo meni BH pokazuje 98% a Analitika 92%

Gde da nađem to?🙂 Pod "Analytics Data" ne vidim nigde ništa za bateriju?
Pogledaj prvu stranicu ove teme, ima detaljno objašnjeno, lakše je nego da objašnjavam sad a i malo je komplikovano haha, mislim nije ali ima malo posla, ako nisi imao uključenu analitiku onda moraš da čekaš posle ponoći za prve rezultate, ili sutradan, šta ti je zgodnije, i najbolje da napraviš shortcut, onda svaki put možeš vrlo lako da pogledaš stanje.

Jel ovo normalno, telefon nov, star 10 dana, baterija bas brzo curi. Iphone 14 u pitanju.
IMG_0183.png

Normalno. 7 sati ekrana sa 100% baterije. Plus je napolju toplo i ide odmah i jače osvetljenje. Još ako imaš društvene mreže ovo je odlično. Važno je da gura ceo dan.
Vazi hvala svima. Bio sam u nedoumici jer na proslom telefonu nisam razmisljao o bateriji bila je top, android telefon je u pitanju (huawei nova 5t), izdrzavala je jace od dana, i sam telefon je predobar za taj novac bio. Sa ovim se primeti manje ali nema veze. Ako mi bas bude smetalo zamenicu za neki ajfon koji ima jacu bateriju. Mozda 15 bazni ili 15 plus i 14 plus.

Normalno da je trajala tamo kad je slabiji cpu uz Huawei agresivno gašenje aplikacija u pozadini. Ili da se ide na pro max ili na plus model ako ti je ovo malo. Ili da nadjes još neku zanimaciju da ne blejis 7-8-9 sati na telefonu :)

Normalno da je trajala tamo kad je slabiji cpu uz Huawei agresivno gašenje aplikacija u pozadini. Ili da se ide na pro max ili na plus model ako ti je ovo malo. Ili da nadjes još neku zanimaciju da ne blejis 7-8-9 sati na telefonu :)
Nemam taj problem, ne blejim dugo na telefonu, jednostavno se primeti razlika.
Sta vise prosli sam vise vremena koristio u toku dana nego ovaj.Na ovom se procenti baterije smanjuju dok ga ne koristim, na proslom to nisam primecivao.Dosta slusam muziku dok radim na primer, danas mi je spotify zgutao bateriju sa upaljenim podacima sa 80 na 30 posto (zvuk na max). Malo dopisivanja na insta i tjt. Te dve aplikacije jedino i koristim.

ps.Stvarno nisam osoba kojoj mozes nalepiti tu etiketu.

Уз нормалан рад да га не јашем, или ако посао не захтијева и неко снимање, пуним на 48 сати 15 плус је у питању. И упаљени подаци нормално да троши више, док инста заиста троши много генерално. Мада у данашње вријеме ако један издржи је топ.

3utools ili prečica za analitiku baterije.
Je li rezultat jednak za ovo dvoje? Nisam skontao da li za tu analitiku treba instalirati neku aplikaciju, koja bi "izvukla" informacije iz analitike (nešto kao što radi iVerify na primer), pa sam lepo prikačio telefon na komp i 3utools kaže 213 ciklusa, a BH isto 100% kao na telefonu (14PM je u pitanju).
Edit: logično mi je da iz iste analitike i 3utools vuče informacije, ali za svaki slučaj da pitam😁

Ne treba nikakva dodatna aplikacija, pročitaj prvu stranu i evo originalni post od @Lemaja

TAkođe u nastavku čitaj

@Falcon ne koristim instagram, prema specifikaciji telefona trebalo bi da baterija može da izdrži do 23 sata gledanja video snimaka. U prilogu fotka battery usage, da li je po vama ok takva potrošnja prilikom običnog korišćenja telefona (pozivi, poruke, kamera...)?
Hvala!IMG_3459.JPEG
@aw snap Pokušala sam sa ažuriranjem softvera nije dalo rezultate. Nije reč da se telefon zagreje malo pri nekom dužem radu, ali da se prilikom npr. pregledanja fotografija zagreje toliko da ne može da se drži u ruci, kako onda da ga koristim? A i ako tako nastavi, za 6 meseci mogu onda da ga bacim jer će istopiti sve komponente.

Screenshot (Volume Up + Power dugme u isto vreme) je dovoljan. Skroluj na ovom ekranu niže, vidim se da je Viber prvi na listi ali ne i vreme/procenat.
Predlažem da diskusiju o ovom slučaju nastavimo u adekvatnoj temi, pa ću od slike ekrana prebaciti sve u drugu temu:

@Falcon Telefon je i dalje u servisu ( prethodnu fotku sam napravila pre nego što sam ostavila telefon u servisu na dijagnostiku), moje pitanje je bilo šta dalje da radim, da li da ga preuzmem. Da li mogu da dobijem rezultate testova. Ko što telefon meri battery usage da li ja mogu od servisa da dobijem neki dokument na koji način je baterija testirana u servisu.

Nazad
Vrh Dno