Znam da je blagi offtopic, ali moram da napišem:😄
iPhone mi je podešen da skuplja što manje informacija, sve što sam mogao da pogasim u opcijama, pogasio sam, ali svejedno instagram pokupi sve živo, poslednji primer: kupim otkoštene batake, platim preko apple pay, pola sata kasnije otvorim instagram, a u preporukama video klipovi "kako otkostiti pileći batak".🥸🥸🥸
I da, bateriju vuče kao da je zahtevna 3d igra u pitanju.
Ako ne planiraš da menjaš telefon najbolje u ovlašćenom zameni bateriju. Ako menjaš tel probaj da prodaš tako, ili izvrti kombinacije šta ti je najbolje tipa popravka pa prodaja ili samo prodaja, zamena i doplata ili kako god.Pogledajte prilog 457896
Pogledajte prilog 457897
13 Pro, van garancije appleove, kao i telenorove dvogodisnje.
Ocigledno je da je u pitanju baterija koja se nadula (mislim da je na oko 900 ciklusa, nisam skroz siguran, cekam analytics da pokaze posle dan dva pa shortcuts, ali tako nesto).
Radi bez problema, ali nisam izvalio dok iz maske se nije izvadio da se ocisti od prasine pa tek onda primetio, posto je dublja malo maska pa se ne vidi izbocina.
Sta raditi, osim 130e dati u zvanicnom servisu?
80% BH je bio inace, standardnih 1 mesecno opadao, nema nikakvih performance problema.
Mislim telefon sluzi i dobar je, jos je model sa vise memorije, u principu da sam funjara mogao bih i da uvalim nekom a da ne pomenem, ne izvaljuje se bas na prvu, a performanse su iste kao i uvek, ali ne bih to nikad radio (losa karma).Ako ne planiraš da menjaš telefon najbolje u ovlašćenom zameni bateriju. Ako menjaš tel probaj da prodaš tako, ili izvrti kombinacije šta ti je najbolje tipa popravka pa prodaja ili samo prodaja, zamena i doplata ili kako god.
Ovo je novi sistem za smanjenje krađa:
verujem ali je kocka na duze, a apple store u eu za 2h i 99e menja originalnu, menjah na 12pm pre par meseci ali dzabe sad kad mora da se putuje.Ma vidi na KP proverenog prodavca sa polovnom org baterijom. Sa ugradnjom ne bi trebalo da izadje vise od 70e.
Dupli post ali evo da pomenem da me leraju u ProMobiju..sreda a ni traga ni glasa o telefonu, telefonom usmeno rekli da bi trebao juce da bude gotov i da mi stize poruka..kad ono medjutim nista.Nista strasno, svakako kad izadje da je za zamenu, a nije se nadula, moze jos par meseci bez ikakvih problema uz power bank da se koristi, i onda zameni.
To je kao akumulator u autu..samo veoma veoma skupi akumulator.
Inace u ProMobiju je zamena za 13 Pro 14000din, cekam da odrade posto imaju guzvu isto kao i u iStyle, pa javljam sta i kako.
Preuzeo ipak danas, za sad je ok, provucicu kroz 3utools cisto da uporedim kakve bat stavljaju kod nas naspram vani, ali to je to. Skupa igranka, bar nema vise bulgea od stare, nisu u servisnom listu ni pomenuli da se nadula bila...samo je organizacija i komunikacija kupus izgleda, serviser ok odradio posao, nema tragova (sto nije slucaj sa note20u)..Dupli post ali evo da pomenem da me leraju u ProMobiju..sreda a ni traga ni glasa o telefonu, telefonom usmeno rekli da bi trebao juce da bude gotov i da mi stize poruka..kad ono medjutim nista.
U apple storeu zamena em 20 evra jeftinija, em 2h traje, sta reci..a prvo su rekli 48h max zamena baterije, predao proslog utorka..
Punjen temu punjacemPogledajte prilog 459819
Gledam jedan 15 pro max.Nisto nije u redu sa baterijama.Mnogo je ovo otisla baterija za ovako mali broj ciklusa.
Bukvalno najveći mit u istoriji.Ne znam da li je neko već pomenuo na ovih prethodnih 9 stranica, fora sa dugovečnom baterijom da se uvek puni pre nego što padne ispod 20% kapaciteta.
Ako je cedite do kraja, to je to, skati joj se život rapidno.
Depth of discharge nije nikakav mit.Bukvalno najveći mit u istoriji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari