202-203 punjenja sam imao posle godinu dana i bio BH na 100% uvek punjen na brzom punjaču ili wireless-u kad stignem, nekad na 20, nekad na 10, nekad na 50%. Ostavljan preko noći da se puni.15PM 256GB, aktiviran novembra, napravljen avgusta batch.
Koristi se svaki dan, poprilicno intenzivno zadnjih par nedelja, pise 130 ciklusa baterija (puni se nekad i dvaput dnevno, ali je na 80% limit checkovan), 100% BH.
Znaci dosta ogranicenje.
To je vise bio odgovor za punjenje do 80%, da nema nikakve veze punio nepunio brzo, sporo do 50 do 80 ili 100%.Odnosno sam BH nije merodavan.
Ko veruje da mu je, posle godinu i duze, BH i dalje 100%...
To pricas na starijem telefonu (posto nema jos god dana kako je izasao), 13 ili 14 serija, i cycle counter coconut ili shortcut/analytics?202-203 punjenja sam imao posle godinu dana i bio BH na 100% uvek punjen na brzom punjaču ili wireless-u kad stignem, nekad na 20, nekad na 10, nekad na 50%. Ostavljan preko noći da se puni.
Zaista to ograničenje ništa ne znači![]()
Lose je ovo i to dosta.A ovo ? Ne znam kako je bilo pre 17.5.1 ali mi ne deluje ovo baš sjajno
Nadam se samo da za 21 dan nisi napravila 200 punjenja. Uglavnom sa normalnim koriscenjem treba da bude 1 mesec 1%, a to sto ti nije skinuo odmah tako, je jednostavno tako i ne radi kalibraciju u realnom vremenu, nego vecinom posle update-a. Uglavnom ili uzivaj u zivotu ili kidaj zivce zbog nekog nebitnog Battery Health-a.Ljudi, kako da ocuvam bateriju na svom 15 pro modelu, za tri nedelje BH mi je opao na 96% sa 99%, sada je cycle count 208. Da li da podesim na 80% limit ako to moze pomoci , sta da radim?
Avg screen active mi je oko 5h i 30 min
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari