Pogledaj ovu temuDugo već koristim navigaciju u kolima te nisam pratio razvoj situacije, koje app navigacije proporučujete i da li sve troše mobilni internet?
Po mogućnosti što jednostavnije, mada pretpostavljam da je to sve vrlo slično, kako bi se jedan sedamdesetogodišnjak što lakše snašao.
Udji u prvu foto radnju i pricaj sa gazdom..Oni se bave fotografijom i u toj su prici,verovarno znaju te aplikacije jer su i oni koristili i koriste.Ako takve aplikacije nema da li ima li neka jednostavna besplatna aplikacija koja je u stanju da pretvori 2000 slika u jedan video zapis u trajanju od 10 minuta ? (Muzika nije neophodna kao i tranzicija između slika dovoljno je samo da je program u stanju da napravi jednostavan video ili gif fajl u kome ce se prikazati sve izabrane slike za zadato vreme.)
Nije Android:Da li ima neka aplikacija za pregled ili obradu slika koja može da napravi ili pusti brzi slideshow od slika u jednom folderu sa vise slika u sekundi recimo 2 ili 3 umesto da se slike menjaju na 1 ili 2 sekunde kako je to rešeno u svim programima koje sam dosada isprobao ?
Hvala ti, spasi me. Ne mogu da verujem da je toliko zamuljeno.Pokusaj Manage accounts - > Google - > klik na svoj nalog pod Accounts - > onda na "More" (pri dnu tri tačke) - > na kraju se pojavi opcija Remove account.
Hvala na savetima.Probaj kliknuti na manage accounts,mozda se onda pojavi opcija.
tako je. Kodi ima tu opciju i ne gasi mi audio na risiveru, a dok nisam to uključio, risiver mi je "pucao" pri startu nekog audio, jer ode u sleep.Treba mu nesto sto pusta jako tih (maltene necujan) zvuk, jer ako nema zvuka neko vreme, ekvalajzer na multimediji mu se vrati na Flat/default podesavanje.
Tako da mu treba nesto sto ce da mu "svira" nepostojeci zvuk i samim tim drzi ekvalajzer na zeljenom podesavanju sve dok ne pusti muziku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari