Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Retko smešna stvar je kad izbaci za aplikaciju skinuti sa fdroid sajta.

Kako retko?
Kad god instaliraš neku app van gplay on izbaci ono default obaveštenje "install anyway", ili slično, da upozori da instaliraš app koja nije iz gplay.

kod mene nije tako
ne samo da nisu van gplay nego su i modovane pa ne izbacuje

Zavisi od proizvodjaca, nemojte sad skretati sa teme.
Generalno nije preporucljivo instalirati van Play Store, ali opet postoje i tu razliciti nivoi rizika - postoje "proverenije" alternativne radnje od drugih. Jos jedna stvar, jedno je "patch-ovanje" postojece aplikacije (kao sto recimo Vanced Manager) u samom telefonu, a drugo je skidanje kompletne krekovane (modovane/patch-ovane...) aplikacije, gde je rizik znacajno veci jer se u paket moze ubaciti dosta rizicnih elemenata (tu je moguca kradja licnih podataka, kartica, i sl.)

meni dođe da više verujem krekovanim aplikacijama sa "proverenih" sajtova nego nekim sa playstora
bar vi sa ovog foruma ste upućeni koliko je samo aplikacija povučeno odatle a ko zna koliko ih još ima koje su virusi

kod modovanih čak piše o čemu se radi, npr da su uklonjene neke dozvole i analitike koje traži original, da ne pričam o reklamama

do sada nisam imao nikakvih problema

Koju app koristite za placanje parkinga u srbiji i da li automatski odredi u kojoj ste zoni?

Potrebna aplikacija ili extenzija za neki pretraživač koji će da radi autorefresh na Androidu. Za PC sam našao, podesio i to radi odlično, ali za Android ne us0evam da nadjem nista

Ne završava posao. Iz nekog razloga nije odradio refresh i stranica je išla u log out. Zaključao sam aplikaciju

Preporuka za neku galeriju? Odradih reset moba i ne mogu sad da iskopam koju sam koristio samo znam da nije bila sa play prodavnice

Zdravo, ne znam da li je ovo dobro mesto za pitanje, ali me zanima da li neko možda ima iskustva u objavljivanju aplikacija na Google Play? Konkretno me zanima zbog čega se moja aplikacija ne pojavljuje na prvoj strani pretrage, iako samo ime nije previše uobičajeno pa da je razlog veliki broj sličnih aplikacija istog imena, naprotiv. Aplikacija se zove Moj Beograd i nakon godinu dana od objavljivanja ima oko 150ak korisnika koji su instalirali aplikaciju, a manje od 10 je koristi svakodnevno. Da li postoji neko dodatno podešavanje oko same vidljivosti aplikacije?

Verovatno. To je Googlov AI.

Hoces da koristis njihove servise? E pa koristices ali po njihovim uslovima.

Interfejs a15 se prebacio u crnu boju. kako da vratim podešavanja po difoultu.

Imate li predlog za aplikaciju za praćenje krvnog pritiska?!

Ima ih brdo u prodavnici, kapiram da je manje više sve isto, treba mi za kevu da može da upisuje rezultate merenja, lakše nego na papir :)

Nazad
Vrh Dno