Ne znam koristis li, ali droid-ify je takodje odlican.Naleteo sam skoro na NeoStore (F-droid client). Izgleda malo modernije i lakše za upotrebu (dodavanje dodatnih repoa)
![]()
GitHub - NeoApplications/Neo-Store: An F-Droid client with modern UI and an arsenal of extra features.
An F-Droid client with modern UI and an arsenal of extra features. - NeoApplications/Neo-Storegithub.com
na zvaničnom githubu se neće naplaćivati, možeš odatle da skidaš:Simple gallery nema vise free. Koja je alternativa ili nesto bolje sto je izaslo u medjuvremenu? Ne pratim bas puno te stvari
Izgleda da je sve to iz slične kuhinje, ali nisam probaoNe znam koristis li, ali droid-ify je takodje odlican.
Normalno je da pise, a ne da treperi poruka, kao da se dupla, na screenshotu pokazuje sve ok, mora video da bi se vidjela...Treperi samo na porukama koje šalje provajder o informacijama i na porukama za verifikacione kodove za naloge što je normalno, ovako nigde
Sad videh da treperi i kod mene, izgleda sa poslednjim update-om.Da li vam treperi ovo u Google Messaging, dole na dnu ekrana, na nekim porukama? Ne mogu clear data od app-a izbrisace mi se sve poruke.
meni se odlično pokazala LED Blinker ProKoja aplikacija je dobra da zameni nepostojecu led lampicu za notifikacije?
S10 lite je fon.
Totalno sam demode sto se tice aplikacija nisam upucen kao ranije.
Probaj Spark emailMoze li neko da preporuci neku mail aplikaciju?
Iz nekog razloga Outlook je prestao da mi radi. Clear cash, data unistall aplikacije.... Ništa ne pomaže. Skida stare mejlove kad ih obrisem ali nove tj one od pre 2 dana i aktuelne jok.
Gmail.A gde ti se nalazi mail koji se ne sinhronizuje?
proton.meMoze li neko da preporuci neku mail aplikaciju?
Iz nekog razloga Outlook je prestao da mi radi. Clear cash, data unistall aplikacije.... Ništa ne pomaže. Skida stare mejlove kad ih obrisem ali nove tj one od pre 2 dana i aktuelne jok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari