Da li je ovo realno da za apk koja ti treba i sa čijim funkcionisanjem si zadovoljan nećeš da platiš ovako mizernu sumu?Ma to znam da mogu odmah da uradim, oni to i nude da kupiš godišnju pretplatu i imaš sve u pro aplikaciji, 350 dinara godišnja pretplata. Nisu nikakve pare ali kakav su način našli da zarade, moći ću da živim i bez tih podataka. A i kako sam kupio nord 2 ta aplikacija više nije na srpskom, dali je do telefona ili aplikacije neznam ali više i ne želim da je koristim.
Na brdovitom Balkanu.🫣 Mene nista i ne cudi, ljudi bitnije stvari u zivotu ne placaju.Gde to ima?
A u pravu si, ne znam zašto sam se zapitao uopšte kad je kod nas sve na mulju, vezu i guranje.Na brdovitom Balkanu.🫣 Mene nista i ne cudi, ljudi bitnije stvari u zivotu ne placaju.
Znam očekivao sam i pre od nekog ovakav komentar, 350 dinara je godišnja pretplata ne jedno kratna. U redu nije to ni za godinu dana nikakva cifra, da mi je nephodna platio bih je i više, ali mene je iznenadio način na koji oni traže pare, jer sada ne mogu ni free aplikaciju da koristim nego me uslovljavaju da moram kupiti pro aplikaciju, i možda i glavni razlog zbog kog ne želim da im dam pare je što me prisiljava da je koristim na engleskom. A pre nekoliko meseci sam pisao njima zašto aplikaciju ne mogu koristiti na matičnom jeziku odgovor nisam dobio.Da li je ovo realno da za apk koja ti treba i sa čijim funkcionisanjem si zadovoljan nećeš da platiš ovako mizernu sumu?
I onda kmečanje developeri ne unapređuju apk, developeri ne slušaju koje su želje i potrebe korisnika, njanja, kmee kmeee...
Kako da unapređuje i sluša prohteve kad mu piratizuju intelektualnu svojinu i ne žele da plate ni ovu mizeriju...
Predji na revanced i to je to.Koristi neko youtube vanced?Meni prestao da radi,izgleda ugasen?Neki blocker reklama za youtube?
Meni još uvek radi, doduše već neko vreme mi propušta neke reklame ali radi.Koristi neko youtube vanced?Meni prestao da radi,izgleda ugasen?Neki blocker reklama za youtube?
Hvala,reseno,nisam ni znao da postoji revancedPredji na revanced i to je to.
Ja godinama unazad koristim app "servisna knjizica" nasa app tj od naseg lika iz Srbije na srpskom je, imas sve potrebno za servise, troskove, gorivo evidencije.Godinama sam koristio drivo app za auto. Pre oko godinu dana sam našao jednu narodnu drivo pro app i instalirao. I sada su oni otkrili da ja koristim takvu aplikaciju i onemogućili mi da je koristim, i obrisao sam nju, i ajde reko da instaliram zvaničnu free drivo aplikaciju medjutim kada pokušam da se ulogujem sa mojom meil adresom oni je prepoznaju i napišu da sam koristio takvu i takvu aplikaciju i da su mi blokirali korišćenje i free aplikacije. Gde su čak otišli, neka se slikaju sa mojim podacima.
Koristi li neko neku drugu aplikaciju iste namene za vodjenje evidencije oko atomobila.
Probaj www.spritmonitor.de . Svakako najveća baza korisnika za proveru potrošnje goriva, a i drugih troškova ako korisnik dozvoli. Ti za sebe možeš sve da upisuješ. Besplatna je, ima odličan web portal, ne mora telefonska aplikacija, koja je takođe odlična.Godinama sam koristio drivo app za auto. Pre oko godinu dana sam našao jednu narodnu drivo pro app i instalirao. I sada su oni otkrili da ja koristim takvu aplikaciju i onemogućili mi da je koristim, i obrisao sam nju, i ajde reko da instaliram zvaničnu free drivo aplikaciju medjutim kada pokušam da se ulogujem sa mojom meil adresom oni je prepoznaju i napišu da sam koristio takvu i takvu aplikaciju i da su mi blokirali korišćenje i free aplikacije. Gde su čak otišli, neka se slikaju sa mojim podacima.
Koristi li neko neku drugu aplikaciju iste namene za vodjenje evidencije oko atomobila.
Јеси ли disable-ово фабричку апликацију? Ја сам тако урадио, и све иде преко revanced.Kako da namestim da se yt linkovi otvaraju u Revanced, a ne youtube?
pretpostavljam da u play store-u nisi isključio automatski update za yt? ako je tako, probaj prvo to da uradiš, onda vrati yt aplikaciju na početna podešavanja, tj. deinstaliraj mu sva ažuriranja i uradi disable. posle ne bi trebalo da imaš problema, samo nemoj više da radiš update yt-a preko google play.Ne može da se disaebluje.