Ingvarr
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.11.2012
- Poena
- 235
Poslednja izmena:
+100 nema bolje!SeriesGuide
Kod mene na Android TVu odradim login u EON i unutar aplikacije sve funkcionise dok ne probam da pokrenem neki kanal,tad me izbaci iz aplikacije... da l je neko imao slican problem?Kako? Meni svaki app za Tel, ili tablet prepozna kao app za tv i traži onaj kod iz "moj sbb" aplikacije. Na sbb nalogu ima 5 uređaja na kojima možeš da gledaš Eon (tel, tablet) i samo jedan Smart TV. E meni treba Eon app za Tel, koji radi na Box-u android tv.
Ja sam kupio FNG i baš sam zadovoljan kako lepo radi.Rešio sam jednom aplikacijom dva problema, nedostatak back pokreta prilikom korišćenja launčera i lako i brzo zaključavanje. Kako sada lakše i brže kontrolišem telefon. Ovo je spas.
https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.rome753.swipeback
Послато са Mi A3 помоћу Тапатока
Mislim da ima od ove godine i nije ni približno dobro kao FNGOvo na huawei ima standardno odavno...
Huawei P30
Neko?Da li neko zna zasto kad okrenem call centar banke, pa kad mi nudi opcije za pritiskinje tastera sta da odaberem, iste pritiskam ali nista ne reaguje, ne mogu da odaberem ni jednu opciju da bi stupio u kontakt sa operaterom.Koristim True Phone, probao i sa dialer koji dolazi sa romom ista situacija..
Ako ne nađeš gde uključiti DTMF ton, možeš jednostavno uzeti drugi telefon i približiti ga svom dok si u pozivu i na drugom pritisnuti broj koji ti treba, tvoj telefon će čuti taj zvuk, a samim tim i centrala.
Rešio sam jednom aplikacijom dva problema, nedostatak back pokreta prilikom korišćenja launčera i lako i brzo zaključavanje. Kako sada lakše i brže kontrolišem telefon. Ovo je spas.
https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.rome753.swipeback
I ja, pobrisao sam sve i čekam da se Google siluje i omogući navigaciju bez tastera i nezavisnim pokretači a.Šteta što ima samo akcije sa strana ekrana, ali ne i sa dna. Ostajem na FNG.
A da odgovorim sam sebi, pro verzija Swipebacka je 2EUR![]()
Probaj i FNG.I ja, pobrisao sam sve i čekam da se Google siluje i omogući navigaciju bez tastera i nezavisnim pokretači a.
Google fit.Koja je trenutno najbolja free aplikacija za merenje koraka na androidu?
Može neki tut za to?možeš da je "uninstall" preko ADB-a
from komsa's Mi 9T
Takođe, koristio sam ovu aplikaciju prije nego sam prešao na MIUI (koji ovo ima sistemski rješeno). Odlično je završavala posao, vjerujem da je i sad OK!Ja sam sa ovom pre neki dan to odradio.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts
Koja beše app za modifikovanje aplikacija da ih GPlay "ne vidi" više (i koju opciju biram)? Imam jednu kutiju su uništili apdejtom pa neću da je stalno preskačem u apdejtima.
Nije loša, moram da pronadjem i pro da isprobam i nju, hvala.Probaj i FNG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari