Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

XEU ima sigurno. Ne znam za stock.
13d337688e212697c2d59a682cfcc13a.jpg

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Ima i stock, ali kao što rekoh - radi samo na lockscreenu da "uspava" telefon. Ne možeš da zaključaš telefon sa homescreena tako što ćeš dva puta tapnuti na mesto gde nema ikonica.

Upravo mogu! Kao što sam mogao recimo na HTC One X pre ..... godina.

Zapravo, nema. Samo Xioami Poco telefoni koji koriste Poco Launcher imaju tu opciju, ostali jok.
Ok, moja greška, Note 5 je imao out the box tap tap, za nove modele ne znam.
Ako se dobro sećam imao je i tap tap za otključavanje ekrana.
Ali Samsung i iPhone su trendseteri, dok oni ne ubace neće ni ostali.

Ima i stock, ali kao što rekoh - radi samo na lockscreenu da "uspava" telefon. Ne možeš da zaključaš telefon sa homescreena tako što ćeš dva puta tapnuti na mesto gde nema ikonica.
Na kom telefonu si to probao?
Potvrđujem za Mi10 sa XEU, Note 10 stock, redmi note 8t da radi baš onako kao što treba - na bilo kom home screen se tapne dva puta i zaključa ekran i ugasi ga. Na zaključanom ekranu dupli tap ga otključava.

Već odavno koristim duži pritisak na home za gašenje a time i zaključavanje displeja. To mi je i bolje od 2tap, jer to mogu uraditi i kad sam u nekoj aplikaciji, ne moram izlaziti na home screen. MIUI 11 global.
cb218df6cd25a359836593424f3cb97a.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mi10T, Android 11, stock, ne radi, i koliko sam na brzinu pogledao po forumima stranjskim, takva je najnovija zamisao genijalaca iz Xiaomija :)

https://forum.benchmark.rs/showthre...T-Mi-10T-Pro&p=6234690&viewfull=1#post6234690 - evo opet link iz mi10t/pro teme
E, sad, jbmliga šta su uradili sa Mi10T.
Verujem ti.
Ja, opet, imam druga iskustva na nekoliko telefona. Ako si baš toliki maler sa odabranim modelom....
:)

Već odavno koristim duži pritisak na home za gašenje a time i zaključavanje displeja.
Da li i kako to radi ako se koristi full screen gestures? Bez tri dugmeta dole.
Edit: sad sam proverio. Neće da mož'. Moradu dugmići.

Poslednja izmena:
Pitanje. Kako da kada surfujes kroz playstore( skaces sa aplikacije na aplikaciju, pa ides kroz pretragu) da se vratis na osnovni ekran bez mahnitalog kliktanja back dugmeta? :d

Implementacija i ubacivanje f-je koju je imao još Lg G2 [emoji16].
Ovo je jedna vrsta logičke greške.
To što je neko imao nešto, ne znači da neko drugi treba to da ima.
Nije tvrdnja bila da tehnologija nije postojala ili je bila nepoznata do juče :)

Implementacija je banalna i treba svi da imaju tu opciju. Treba da bude deo androida.

Imate widget na miui12, jedan dodir je dovoljan ;)
Mada nije losa ni opcija dugog pritiska home dugmeta.

Poslednja izmena:
Jedno pitanjce. Da li ima neka EON aplikacija za mobilni koja radi na Box-u, android tv?

Pa radi svaka EON aplikacija.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Na kom telefonu si to probao?
Potvrđujem za Mi10 sa XEU, Note 10 stock, redmi note 8t da radi baš onako kao što treba - na bilo kom home screen se tapne dva puta i zaključa ekran i ugasi ga. Na zaključanom ekranu dupli tap ga otključava.

Evo u ruci držim Note 8T STOCK I ne radi dt2s. Na lockscreenu da, ali na homescreenu ne.
I ja se malo iznenadio jer sam pre toga imao RN5 sa XEU romom gde je dt2s na homescreenu radio normalno.

Nema te opcije u sistemu, stock launcher nema dt2s (ima ga Poco, Nova...), a operativni sistem ima dt2w. U Nova radi d2ts i na homescreen-u.

Kao što rekosmo, stock launcher na MIUI 12 ima dt2s, ali radi samo na lockscreenu :)

Gle stvarno ubacili, nisam 12 ni dao sansu (niti cu), besmisleno je sto su stavili ovako polovicno.

Da li Instagram može da se reaktivira nakon što se odrade koraci za brisanje profila? Piše da brisanje nastupa za mesec dana, ali ne vidim da li može da se reaktivira logovanjem u međuvremenu.

Da li Instagram može da se reaktivira nakon što se odrade koraci za brisanje profila? Piše da brisanje nastupa za mesec dana, ali ne vidim da li može da se reaktivira logovanjem u međuvremenu.
Koliko znam moze, zato i ima taj period od 30 dana, ako ne probas da se ulogujes u tom periodu onda je trajno izbrisan.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Pa radi svaka EON aplikacija.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kako? Meni svaki app za Tel, ili tablet prepozna kao app za tv i traži onaj kod iz "moj sbb" aplikacije. Na sbb nalogu ima 5 uređaja na kojima možeš da gledaš Eon (tel, tablet) i samo jedan Smart TV. E meni treba Eon app za Tel, koji radi na Box-u android tv.

Imate li preporuke za neku aplikaciju za praćenje gledanja serija?

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk

Ovo na huawei ima standardno odavno...

Huawei P30

Nazad
Vrh Dno