Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pitanje: Kako instalirati IGO na samsung j7 2017 nece ni na internoj ni na eksternoj memoriji, nece da se pokrene ni sam jedne memo imali neko resenje?

Hvala unapred na odgovoru,

Pa Play Store radi.

Drugari, postoji li aplikacija na osnovu koje cemo iz nasih pesama koje imamo u telefonu izdvojiti jedan deo pesme i taj deo postaviti kao ringtone?
Kao Ringtone Maker na WinPhonu sto je bio... Hvala Vam unapred.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Ja pored yahoo mail koristim mail. ru za sve ostale naloge. Bez greške.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Takođe i ja samo mail.ru program. Odličan programčić koristim gmail preko njega čak sam i kedan mail.ru nalog napravio i imam i cloud njihov. Preporuka.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Koju app koristite za PayPal posto oficijalna aplikacija nije dostupna u Srbiji?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Koja aplikacija ne smanjuje kvalitet slike kad se šalje. Whatsapp?

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Mogu i Whatsapp i Viber ako saljes kao dokument (prilog), ne kao sliku.

Dajte neku dobru aplikaciju za mejlove.

Koristim yahoo mail i probao sam njihovu aplikaciju, ali ako pročitam mejl i dok sam u njemu idem na "delete" on me automatski prebaci na naredni mejl. To ne želim, hoću da me vrati u inbox (neke mejlove ostavljam nepročitane za kasnjie kada imam više vremena). Uz to, ako iz mejla kliknem na neki link, otvori mi internet browser, ja se vratim na mejl, on iznova učitava taj isti mejl. Svaka stvar ponaosob nervira dovoljno da promenim aplikaciju, dao sam im dosta vremena i pisao feedback.
Jesi probao gmail? Meni radi posao.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

S'obzirom da su mobilni sve vece mrge sa procesorima i grafikama, voleo bi da pocetni ekran pri otkljucavanju, umesto pojavljivanja fiksnih ikonica odradi animaciju pojavljivanja ikonica sa različitih strana, koje mogu da definisem, i mozda cak i brzinu pojavljivanja. Probah razne launcher-e, ali ne nalecem na tako nesta. Malo je dosadno kad nema animacije, a postoje hardwerske mogucnosti za tako nesta

S'obzirom da su mobilni sve vece mrge sa procesorima i grafikama, voleo bi da pocetni ekran pri otkljucavanju, umesto pojavljivanja fiksnih ikonica odradi animaciju pojavljivanja ikonica sa različitih strana, koje mogu da definisem, i mozda cak i brzinu pojavljivanja. Probah razne launcher-e, ali ne nalecem na tako nesta. Malo je dosadno kad nema animacije, a postoje hardwerske mogucnosti za tako nesta
možeš sa ovim probati da napraviš (može i samo početni e.)
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.wallpaper

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bacam se na probanje. Nadam se da nije samo live wallpaper, nego da moze i startovati aplikacije.

Pitanje: Kako instalirati IGO na samsung j7 2017 nece ni na internoj ni na eksternoj memoriji, nece da se pokrene ni sam jedne memo imali neko resenje?

Hvala unapred na odgovoru,
Pitanje: A što onda insistirati na iGo?
Imaš Here, Maps.me, Sygic, can see I Google Maps movie keširati po potrebi.

Dajte neku dobru aplikaciju za mejlove.

Koristim yahoo mail i probao sam njihovu aplikaciju, ali ako pročitam mejl i dok sam u njemu idem na "delete" on me automatski prebaci na naredni mejl. To ne želim, hoću da me vrati u inbox (neke mejlove ostavljam nepročitane za kasnjie kada imam više vremena). Uz to, ako iz mejla kliknem na neki link, otvori mi internet browser, ja se vratim na mejl, on iznova učitava taj isti mejl. Svaka stvar ponaosob nervira dovoljno da promenim aplikaciju, dao sam im dosta vremena i pisao feedback.
Probaj K9 mail ja sam ga dugo koristio za više naloga. Mada sam od pre godinu dana na fabričkim gmail i ovaj samsung stock, svi su ok.

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Nisi skontao drafer...
Kako ocekivati da neko cijeni tebe i tvoj rad, ako ti ne cijenis tudji.

Kontam ja, nego trebalo bi mi onda 500€ za sav software koji imam sto i nije tako pametna ideja uzeci u obzir drzavu u kojoj zivimo.
Aqua Mail kosta $10 sto se moze videti na ovom prilozenom linku:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.AquaMail.UnlockerMarket

A da bi coveku pomogao saljem ovde i jedan besplatni program koji radi dobro to sto trazi, zove se Bluemail i evo ga ovde:
https://play.google.com/store/apps/details?id=me.bluemail.mail

Da li neko može da preporuči neki AD-Blocker koji blokira sve oglase, a ne samo oglase koji iskaču u pretraživaču?

Ja koji god Blocker da skinem ispadne da blokira samo oglase u pretraživaču, a ne sve

Било је пар постова раније.Block this, Ad-guard. Block this блокира рекламе и у апликацијама. Немаш га на маркету.
Sent from my MI 5 using Tapatalk

AdClear ja sam zadovoljan kako radi.

Probao sam ove aplikacije koje ste napisali, medjutim nakon instaliranja i dalje mi iskacu reklame. Da li je potrebno da se u okviru njih nesto podesi, ili na samom telefonu?

Jel si ulazio u app i uključio je? Jel ti u status baru izbaci "ključić"? Kod mene blokira reklame i u pretraživaču i TT, što najviše koristim. Verovatno i na ostalim mestima/app pošto nigde ne primećujem reklame.

Poslednja izmena:
Да ли мислиш на Block this?
Да ли си је покренуо?
Да ли ти ради па се после неког времена престане да ради?
Треба и у апликацији и у телефону да се да дозвола де се апликација не гаси.

Imate li neku preporuku za planer aplikaciju, da napisem kad i sta i da mi dodje notifikacija u to vreme? :)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jel si ulazio u app i uključio je? Jel ti u status baru izbaci "ključić"? Kod mene blokira reklame i u pretraživaču i TT, što najviše koristim. Verovatno i na ostalim mestima/app pošto nigde ne primećujem reklame.

Да ли мислиш на Block this?
Да ли си је покренуо?
Да ли ти ради па се после неког времена престане да ради?
Треба и у апликацији и у телефону да се да дозвола де се апликација не гаси.

Evo sada sam namestio da se automatski startuje aplikacija kada se upali mobilni. Vidi se i kljucic u status baru. Opet vidim reklame na lock screen-u kada pokusam da otkljucam ekran, obraticu paznju da li se pojavljuju i na drugim mestima

Te reklame sto vidis na lockscreen-u mozes da se zahvalis nekoj djubrestini koju si instalirao. Booster-i, Cleaner-i itd.

Koje novine citate a da nisu zatrovane velikim vodjom,starletama,parovima i crnom hronikom?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno