Pa da se pojavila pre 5 god pa i ajde, ovako naravno da niko ne koristi.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
MX Player, Pro.Neki dobar video player, gde ima da se steluje oko fonta, za naša slova, boja, opcija stream na TV...
VLC me zeza, nikako da nastelujem da pokazuje naša slova a ne neke znakove.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Probaj Adguard...meni super radi,ne traži rootДа, то сам активирао, али ми се после неког времена само деактивира.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Pa šta što se pojavila posle pet godina, mislim logično je da neće imati popularnost vibera i WA ali nikad nije kasno.
Mada, čini mi se da allo solidno srče bateriju.
Nikako da ustelujem nasa slova, sta god da izaberem ( znam da bi trebalo Eastern Europe) i dalje prikazuje neke znakove umesto slova?!?MX Player, Pro.
Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk
Jao i ja ****** na to ali mirroring nema opciju da se ugasi ekran a da radi u pozadini. Ja smanjim osvetljenje na minimum, jedino tako.Još nešto u vezi MX player-a. Kad sa tableta radim stream na TV preko opcije screen mirroring, da li postoji neki nacin da mi display na tabletu bude ugašen, posto prosto kad ga ugasim, ugasi se slika i na TV.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Na koju foru "Aptoide" ima ceste apdejtove aplikacija i sistemskih a "Google play" ih nema?
S8
Sigurno? Pogledaj malo bolje u stranice koje pratiš. Videćeš da se više od pola njih ne pojavljuje u New feed-u (jer ne plaćaju fb-u) i stoje najviše objave prijatelja. Pošto su meni svi prijatelji na unfollow, nema šta da mi prikazuje i traži mi da dodam prijatelje. Tek 1,2 objave stoje od stranica koje dobro plaćaju. Znači nema mi onog zbog čega koristim fejsbuk a nabili su mi na nos ono što ne želim da vidim. I nema načina da se to promeni jer svaka aplikacija prikazuje samo taj feed sa prijateljima. Osim zvanične a i ona mi je krš jer ipak ne prikazuje stranice koje, kako rekoh, ne plaćaju ali prikazuje neke.Kad koristim Fb preko Samsung browsera nemam explore feed, sve je kao pre.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari