Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

+1 за MX Player.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Pa da se pojavila pre 5 god pa i ajde, ovako naravno da niko ne koristi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa šta što se pojavila posle pet godina, mislim logično je da neće imati popularnost vibera i WA ali nikad nije kasno.

Mada, čini mi se da allo solidno srče bateriju.

Neki dobar video player, gde ima da se steluje oko fonta, za naša slova, boja, opcija stream na TV...
VLC me zeza, nikako da nastelujem da pokazuje naša slova a ne neke znakove.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
MX Player, Pro.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Pa šta što se pojavila posle pet godina, mislim logično je da neće imati popularnost vibera i WA ali nikad nije kasno.

Mada, čini mi se da allo solidno srče bateriju.

Naravno da je kasno. Zato niko i ne koristi.
Pod broj jedan npr, nema audio/video pozive.
To danas svaki mesindzer ima.

Da li neko može da preporuči neki AD-Blocker koji blokira sve oglase, a ne samo oglase koji iskaču u pretraživaču?

Ja koji god Blocker da skinem ispadne da blokira samo oglase u pretraživaču, a ne sve

Било је пар постова раније.Block this, Ad-guard. Block this блокира рекламе и у апликацијама. Немаш га на маркету.
Sent from my MI 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma ne diraš to ništa, ostavi automatski.

Još nešto u vezi MX player-a. Kad sa tableta radim stream na TV preko opcije screen mirroring, da li postoji neki nacin da mi display na tabletu bude ugašen, posto prosto kad ga ugasim, ugasi se slika i na TV.

Još nešto u vezi MX player-a. Kad sa tableta radim stream na TV preko opcije screen mirroring, da li postoji neki nacin da mi display na tabletu bude ugašen, posto prosto kad ga ugasim, ugasi se slika i na TV.

Jao i ja ****** na to ali mirroring nema opciju da se ugasi ekran a da radi u pozadini. Ja smanjim osvetljenje na minimum, jedino tako.

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Na koju foru "Aptoide" ima ceste apdejtove aplikacija i sistemskih a "Google play" ih nema?

S8

Na koju foru "Aptoide" ima ceste apdejtove aplikacija i sistemskih a "Google play" ih nema?

S8

Verovatno sto Google play nudi samo aplikacije i update u odnosu na tvoju verziju sistema, uredjaj kao i lokaciju, dok na Aptoide stave sve verzije, pa nekad mozda te verzije i nece raditi ili nisu predvidjene za tvoj uredjaj.

Ne samo to, nego se update pušta u etapama, pa ga ljudi dobijaju pre tebe i pojavi se onda i na Aptoideu.

Da li aplikacija Google Authenticator ima neke veze sa SIM karticom u telefonu i mail-om za Google Play?
To me zanima pošto bi aplikaciju koristio za neke druge stvari koje nemaju veze sa brojem SIM kartice koja je u telefonu i mail-om za Google Play toga telefona.
I da li je Google Authenticator moguće instalirati na tablem, pošto meni na mom tabletu piše da nije napravljena za tablet? Da li će normalno raditi?
Hvala!

Dajte neku dobru aplikaciju za mejlove.

Koristim yahoo mail i probao sam njihovu aplikaciju, ali ako pročitam mejl i dok sam u njemu idem na "delete" on me automatski prebaci na naredni mejl. To ne želim, hoću da me vrati u inbox (neke mejlove ostavljam nepročitane za kasnjie kada imam više vremena). Uz to, ako iz mejla kliknem na neki link, otvori mi internet browser, ja se vratim na mejl, on iznova učitava taj isti mejl. Svaka stvar ponaosob nervira dovoljno da promenim aplikaciju, dao sam im dosta vremena i pisao feedback.

Ja pored yahoo mail koristim mail. ru za sve ostale naloge. Bez greške.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Probaj MyMail, verujem da će da ti se svidi

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Dajte neku app za rodjendane da povuče na kalendar. Do sad sam koristio Facebook sync, ali iz nekog razloga neće da ih povuče na kalendar na Mate 10 pro...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

AquaMail Pro je najbolji, ima brdo opcija i najmanje zauzima ram memorije
Moze se postaviti ako se otvori na koju stranicu ili account da vas baci...
postoji i besplatna verzija ali ste sa njom ograniceni na dva accounta i ispod svakog meila koji saljete ima reklama da je poslato sa tog programa
Pro verzija se lako nadje preko googla

Hvala svima, probaću predloženo. Ne treba meni ništa posebno. Najosnovnije, i da ima ove dve opcije koje sam pomenuo, a računam da je to osnovno.

Jel postoji neki način da se skloni explore feed iz fb ili bar da se dobije ta opcija na ostalim aplikacijama a da nije originalna fb aplikacija? Imam neki fon sa malo memorije i ni jedna aplikacija ne otvara pregled objava stranica, čak ni chrome. Sve traže da se dodaju prijatelji, nema ni jedne objave sa stranica.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Kad koristim Fb preko Samsung browsera nemam explore feed, sve je kao pre.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kad koristim Fb preko Samsung browsera nemam explore feed, sve je kao pre.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sigurno? Pogledaj malo bolje u stranice koje pratiš. Videćeš da se više od pola njih ne pojavljuje u New feed-u (jer ne plaćaju fb-u) i stoje najviše objave prijatelja. Pošto su meni svi prijatelji na unfollow, nema šta da mi prikazuje i traži mi da dodam prijatelje. Tek 1,2 objave stoje od stranica koje dobro plaćaju. Znači nema mi onog zbog čega koristim fejsbuk a nabili su mi na nos ono što ne želim da vidim. I nema načina da se to promeni jer svaka aplikacija prikazuje samo taj feed sa prijateljima. Osim zvanične a i ona mi je krš jer ipak ne prikazuje stranice koje, kako rekoh, ne plaćaju ali prikazuje neke.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Vrh Dno