Meni jedino smeta što se stvari iz kante automatski brišu posle nedelju dana i što nema grupisanje notes po folderima recimo.Meni kod keep-a fali što nema pin u notification bar kao u color note-u.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Evo ti moji sa ovim nigde i nikad niti jedna reklama.Kada već pišete o host fajlovima, da li neko može da pokaže svoje host fajlove koji blokiraju reklame u tapatalku? Hvala!
Sent from my E6653 using Tapatalk
Dodaj u adaway host http://adblock.mahakala.is/Sta koristite za blokiranje reklama? Rootovan je telefon, imam adaway, ali u zadnje vreme imam sve vise reklama. Ima li nesto bolje? Ranije nisam imao reklame u tapatalk-u, sad ih i tu ima...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ја тренутно користим Block this. Телефон ми није рутован. Има ли неко искуства са овим програмом?Sta koristite za blokiranje reklama? Rootovan je telefon, imam adaway, ali u zadnje vreme imam sve vise reklama. Ima li nesto bolje? Ranije nisam imao reklame u tapatalk-u, sad ih i tu ima...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Једино не знам да наместим да ми је константно активан.Imam ja. Probao sam par adblocker-a za nerutovane telefone i ovaj mi radi najstabilnije. Plus nema stalno vidljivu notifikaciju. Jedino što mi blokira Magazine Unlock uplate.
Najmanje troši bateriju zato što se DNS filtriranje vrši na udaljenom serveru a ne na samom telefonu.
Probao sam i Blokada ali se dešava da neće da se pokrene ponekad ili da prestane da radom.
DNS66 isto radi OK ali propusti poneki oglas.
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Једино не знам да наместим да ми је константно активан.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Zna li neko?Dobijam na na nekim sajtovima ona fake virus alert obaveštenja, a koristim AdAway. Može li se nešto uraditi?
Moraš da izuzmeš aplikaciju od štednje baterije i da podesiš da se automatski pokreće u telefonu. Kod mene su te postavke na: Bezbednost-dozvole-auto pokretanje i na bezbednost-ušteda baterije-aktivnost aplikacija. A u krajnjem slučaju je zaključam u tasku ali za to nisam nikad imala potrebe ni sa jednom app.Да, то сам активирао, али ми се после неког времена само деактивира.
Idi u bezbednost(security) pa u upravljanje aplikacijama, pa u dozvole, pa na autostart i tu izaberi tu aplikaciju, viber, whatapp i te što ti stalno trebaju. Ne znam kako se kaže na eng. I ja sam na xiaomiju ali sam na miui 9 gde su aplikaciju security malo izmenili. Na miui 9 su dosta poradili na pozadinskim procesima. Meni dizer nije radio dok mu nisam dala sve dozvole. Tačno na 3 minuta aplikacija je prestajala sa radom kad je telefon zaključan. Možeš i da uđeš u task menadžer na one tri linije sa leve strane i da povlačenjem otvorene aplikacije na dole dobiješ opciju da je zaključaš u tasku i nema šanse da se gasi u pozadini...valjda. Xiaomi baš ima dosta opcija i rešenja za taj problem, zamisli kako je onima koji nemaju ni jednu opcijuОвако сам подесио, и даље после неког времена се искључи а има га у таквим менаџеру. Не знам шта још треба да подесим?![]()
![]()
+1Da li je google alo jedna od podcenjenijih aplikacija? Ja ga obožavam, jedino što praktično nemam sa kime da ga koristim.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari