Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kod mene takodje AdAway i dobro poznata 6.5.6 verzija (ne vip) i nikakvih reklama do sada.

Ja sam morao ručno da lovim linkove reklama u TT

Kada već pišete o host fajlovima, da li neko može da pokaže svoje host fajlove koji blokiraju reklame u tapatalku? Hvala!

Sent from my E6653 using Tapatalk

Meni kod keep-a fali što nema pin u notification bar kao u color note-u.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Meni jedino smeta što se stvari iz kante automatski brišu posle nedelju dana i što nema grupisanje notes po folderima recimo.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Kada već pišete o host fajlovima, da li neko može da pokaže svoje host fajlove koji blokiraju reklame u tapatalku? Hvala!

Sent from my E6653 using Tapatalk
Evo ti moji sa ovim nigde i nikad niti jedna reklama.
b08f073d5e6565f783b5913e4a17c763.jpg

TT

Sta koristite za blokiranje reklama? Rootovan je telefon, imam adaway, ali u zadnje vreme imam sve vise reklama. Ima li nesto bolje? Ranije nisam imao reklame u tapatalk-u, sad ih i tu ima...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ја тренутно користим Block this. Телефон ми није рутован. Има ли неко искуства са овим програмом?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Imam ja. Probao sam par adblocker-a za nerutovane telefone i ovaj mi radi najstabilnije. Plus nema stalno vidljivu notifikaciju. Jedino što mi blokira Magazine Unlock uplate.
Najmanje troši bateriju zato što se DNS filtriranje vrši na udaljenom serveru a ne na samom telefonu.
Probao sam i Blokada ali se dešava da neće da se pokrene ponekad ili da prestane da radom.
DNS66 isto radi OK ali propusti poneki oglas.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Dobijam na na nekim sajtovima ona fake virus alert obaveštenja, a koristim AdAway. Može li se nešto uraditi?

Imam ja. Probao sam par adblocker-a za nerutovane telefone i ovaj mi radi najstabilnije. Plus nema stalno vidljivu notifikaciju. Jedino što mi blokira Magazine Unlock uplate.
Najmanje troši bateriju zato što se DNS filtriranje vrši na udaljenom serveru a ne na samom telefonu.
Probao sam i Blokada ali se dešava da neće da se pokrene ponekad ili da prestane da radom.
DNS66 isto radi OK ali propusti poneki oglas.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Једино не знам да наместим да ми је константно активан.

Od kada je pre par meseci bio problem sa AdAway-om (nije skidao sve hostove), obrisao isti posle mnogo godina, sada samo skinem Steven Black host, jedan fajl, copy/paste i nema reklama... Preporuka :)

Једино не знам да наместим да ми је константно активан.

Misliš na Block-This ili...?

Kod Block This imaš 3 uspravne tačkice u gornjem levom uglu, Settings i tu uključiš Enable autostart da se BT pokrene svaki put kad restartuješ telefon. A da li je aktvna aplikacija vidiš po malom ključu u gornjem delu koji pokazuje da je VPN aktivan.

Да, то сам активирао, али ми се после неког времена само деактивира.

Kako instalirati android auto, nemam ga ni na našem niti na američkom nalogu?

Ja sam ga instalirao preko apk mirror.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nemo' d'ideš na te sajtove [emoji23]

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Да, то сам активирао, али ми се после неког времена само деактивира.

Moraš da izuzmeš aplikaciju od štednje baterije i da podesiš da se automatski pokreće u telefonu. Kod mene su te postavke na: Bezbednost-dozvole-auto pokretanje i na bezbednost-ušteda baterije-aktivnost aplikacija. A u krajnjem slučaju je zaključam u tasku ali za to nisam nikad imala potrebe ni sa jednom app.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Овако сам подесио, и даље после неког времена се искључи а има га у таквим менаџеру. Не знам шта још треба да подесим?
6fdc4a66a81522dc6631fc956876b2f2.jpg
05974950333ecebb2a5834f09c96f41d.jpg

Nikako da izbrišem ove 2 app.... pošto ne mogu da instaliram neki "custom" fb koji imam (tj. me moogu 10-tak različitih verzija) pretpostavlam da jo nešto zbog njih.... šta da radim dalje?
722432e19bb118c560d67bb3fd79f167.jpg

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Овако сам подесио, и даље после неког времена се искључи а има га у таквим менаџеру. Не знам шта још треба да подесим?
6fdc4a66a81522dc6631fc956876b2f2.jpg
05974950333ecebb2a5834f09c96f41d.jpg

Idi u bezbednost(security) pa u upravljanje aplikacijama, pa u dozvole, pa na autostart i tu izaberi tu aplikaciju, viber, whatapp i te što ti stalno trebaju. Ne znam kako se kaže na eng. I ja sam na xiaomiju ali sam na miui 9 gde su aplikaciju security malo izmenili. Na miui 9 su dosta poradili na pozadinskim procesima. Meni dizer nije radio dok mu nisam dala sve dozvole. Tačno na 3 minuta aplikacija je prestajala sa radom kad je telefon zaključan. Možeš i da uđeš u task menadžer na one tri linije sa leve strane i da povlačenjem otvorene aplikacije na dole dobiješ opciju da je zaključaš u tasku i nema šanse da se gasi u pozadini...valjda. Xiaomi baš ima dosta opcija i rešenja za taj problem, zamisli kako je onima koji nemaju ni jednu opciju :) Meni block this trenutno super radi, samo nisam uspela da sklonim ovu ikonicu sa statusne trake,što me nervira.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Zena je prilikom prvog slanja poruke o proveri vip stanja, kada je app upozorila da sms moze biti naplacen, cekirala da je ne pita vise i nije dozvolila uslugu (naravno, pogresila je).
E sad, kako bese dozvoliti ponovo to?
U pitanju je K10. Znam da treba negde obrisati permissions, ali ne mogu da nadjem gde.

Da li je google alo jedna od podcenjenijih aplikacija? Ja ga obožavam, jedino što praktično nemam sa kime da ga koristim. :D

Pa da se pojavila pre 5 god pa i ajde, ovako naravno da niko ne koristi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Taman, dvojica vas je :)

Neki dobar video player, gde ima da se steluje oko fonta, za naša slova, boja, opcija stream na TV...
VLC me zeza, nikako da nastelujem da pokazuje naša slova a ne neke znakove.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno