Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nemamo posebnu temu za neke password menadzere?
moram da kopam "rucno" . . . :smash: 1password, dashlane, lastpass...

Sad ako krene opet rasprava o njima, nece dobro biti. POSTOJI FUNKCIONALNA PRETRAGA TEME.

Poslednja izmena:
Ok ok... Verovatno sam pitao nešto što nije trebalo [emoji16]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nije tvoja greska, nego vec nekoliko puta je bilo dosta polemike oko tih aplikacija, pa bih da izbegnemo jos jednom.

Odavno sam primetio ali nikako da uradim screen shot, šta je ovo Instant Apps?
Screenshot_2017-11-01-06-24-34.png
Pogotovo mi nije jasan update a ugašen mi je automatski na G Play!? Inače na svim telefonima u kući se pojavljuje (Samsung, Xiaomi).

Poslednja izmena:
Ja na nokiji 5 nemam te instant apps, jel to google i dalje u talasima siri ili svako na nugatu treba da ima..?
Ima vise od nedelju dana kako sam odradio update sa 7.1.1 na 7.1.2 ali i dalje nema toga.

Ja baš juče odgledao neki vimeo video preko instant app :) mislim da nema veze sa OS verzijom jer ono gore na shotu nije nougat Samsung, ja imam 7.0 a ti 7.1 itd... Idi u settings pa Google pa instant apps i proveri da li su ti uključene. Možda jednostavno nisi naleteo na takav sadržaj na netu.

I ja sam procitao neku vest, bas sam se zacudio sta je ovo, jer sam prvi put video tako nesto. Nije lose

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sta koristite za pracenje posiljki? Koristim oduvek TrackChecker ali zadnjih mesec-dva mi uopste ne prikazuje desavanja u Kini vec samo kad udje u Srbiju.

Neki audio player koji ima dobre opcije za premotavanje m4a formata, tipa jedno dugme da vrati nazad za 10sekunde, drugo dugme da ide napred za tri minuta itd..?

Takođe postoji li neka aplikacija kojom mogu da isečem m4a bez da je konvertuje u bilo šta nego da sve ostane isto?

Unapred zahvalan.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Ja baš juče odgledao neki vimeo video preko instant app :) mislim da nema veze sa OS verzijom jer ono gore na shotu nije nougat Samsung, ja imam 7.0 a ti 7.1 itd... Idi u settings pa Google pa instant apps i proveri da li su ti uključene. Možda jednostavno nisi naleteo na takav sadržaj na netu.

Nemam tu opciju u setting-google

PS verzija kod mene je 8.3.41

Google app 7.13.28

Te instant app nisu nista novo, vec mesecima su dostupne za droid korisnike ali nekako mi taj apk ne dolazi kroz ps... a citao sam da se automatski taj framework instalira :sceptic:

Na apk mirror nasao sam ovo , probacu...

https://www.apkmirror.com/apk/googl...s-2-2-release-173394632-android-apk-download/

Sta koristite za pracenje posiljki? Koristim oduvek TrackChecker ali zadnjih mesec-dva mi uopste ne prikazuje desavanja u Kini vec samo kad udje u Srbiju.
Meni ovaj prati Kinu, kao i ranije. Proveri da li je štriklirana njihova pošta.
TrackChecker Mobile
v2.22.17 b254 sv20171003(598)

jel moze neko ko koristi podcast addict da mi kaže da li mu rade komande iz navigacija?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

jel moze neko ko koristi podcast addict da mi kaže da li mu rade komande iz navigacija?

Radi sve super na 3.46.2 ... jedino auto update ume ponekad da zakaze... ne znam , ubija ga Doze , verovatno.

Probaj da stopiras app i obrises cache... restart i probaj ponovo.

Ako ti ne radi, probaj AnthenaPod ... free je i skoro je dobio update posle nekog vremena.

Poslednja izmena:
Radi sve super na 3.46.2 ... jedino auto update ume ponekad da zakaze... ne znam , ubija ga Doze , verovatno.

Probaj da stopiras app i obrises cache... restart i probaj ponovo.

Ako ti ne radi, probaj AnthenaPod ... free je i skoro je dobio update posle nekog vremena.
meni je 3.46.1. ne nudi mi update još : /
ne pomaže ni clear c.
u svakom slučaju, hvala ti, bilo mi je važno da znam da li je do ap ili mene
sad ću probati taj si spomenuo, čist da vidim, iako sumnjam da ću menjati p.a.
hvala ;)

Pa sta znam, pre PA koristio sam Antenu... nije los , nema reklame a free je.

Koristi dok ne dobijes update za PA , mozda su resili upravo taj problem koji tebe muci.

Capture.PNG

Ovo je poslednje objavio, mada prijavi mu bug imas pravo kupio si app ;)

Ima li nešto slično kao Link2Sd? Kupio sam *****, ali jos mi stoji free verzija, mame im ga [emoji35]

Sent from my m2 note using Tapatalk

^^
^

Apps2SD PRO je stvarno odlična aplikacija, u pravom smislu reči je "All in One Tool"...

i linkovanje aplikacija na SD, svega kompletno ili npr. samo data, cache...
i čišćenje cache-a
i folder mount
i tool za particionisanje SD kartice
i terminal
i task manager
i smrzavanje aplikacija
i reboot sistema u recovery/u ovo/u ono
...
i sto đavola još

Kao onaj švajcarski nožić je, a sve lepo, pregledno, logično...
Nikad mi ništa nije pogrešila.

EDIT:

XDA link - https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/apps2sd-partition-sd-card-link-apps-to-t3122919

Poslednja izmena:
Kako s ovim čudom da linkujem ima opcija samo da se premesti na sd.... i to ne sve.... na link2sd je moglo sve samo njsam uspeo da rešim ext4 particiju na marshmallow pa sam zato odustao od link2sd..... po čemu je ovo bolje lad programi koji najviše zauzimaju ne mogu da se prebace.....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Preporuka za beleške i liste, sa widgetom? Koristio sam GTasks, malo da promenim.

keep je majka... olakšava mi život svakodnevno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno