Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ni ja ne mogu da rootujem moj Sony zato koristim adguard. Mogu da se ubacuju linkovi i na white i black listu
Na free verziji ne znam da li je moguće
Sent from my E6853 using Tapatalk

Kratko i kasno; da li je ikom polazilo za ruke iz srbije da skida aplikacije iz usa tipa spotify, pof itd?
Znači da prebaci play store na američki putem tunel bear aplikacije i sl, obriše keš, ugasi lokacije i šta još treba (ako je ikako moguće)?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Aj recimo da baš hoću da skinem preko play stora, da li je moguće ono što sam pitao?

Ja sam se prebacio na Nemački play store da bi kupio jednu app za 10 centa i tu ću i ostati. Tako da verovatno može. Pratio sam uputstvo u temi za popuste na play store, prvi post, pa probaj.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Svi koji imaju probleme sa reklamama koje ne blokira adaway pojavili su se gemius.pl sajtovi koji gadjaju vecinom domace aplikacije... uspeo sam nekoliko da uhvatim preko dns sniffera - dodajte ovo u blacklist na adaway:
b5cac6aab81c497f38eb6ff4fccaa0c8.jpg

Mogao bi da eksprtuješ listu? :)

Moji hostovi
e3181cc1253d09b8596160dce2948412.jpg

TT

Ovaj prvi sbc.io je rešio problem, nema reklama. Hvala.

Poslednja izmena:
Jel si probao ti ovo što si linkovao? Ja tako već godinu dana ne mogu da se prebacim (pri tome ako se samo očisti cache i odradi force close ništa se ne dobija ukoliko se ne odradi i clear data).
Ja sam se prebacio na Nemački play store da bi kupio jednu app za 10 centa i tu ću i ostati. Tako da verovatno može. Pratio sam uputstvo u temi za popuste na play store, prvi post, pa probaj.

Kad si se orebacio druže? I koje tačno uputstvo, ono iz orvog posta ne radi (bar ne za usa)!?

Da, i na njemu sam ja mislim već par godina.
Pitao sam i ja u toj temi kada mi je trebalo pa potrazi postove.

Pre mesec dana, kupio sam ES File Explorer za 10 centi uspešno. Ali Nemački store.

Zna li kako se zove onaj program koji meri FPS dok se igra neka igra i onda detaljno pokaže kako se tokom vremena menjao fps u igri ? Errica Grifin ga stalno koristi kada radi review telefona ..

Sta koristite od aplikacija koje prikazuju popuste na play store-u (najbolji način do app's koje su na popustu)

Шта се дешава ако нешто узмем на попусту или кад је бесплатно, а онда касније променим телефон, ром, а онда поново хоћу да инсталирам кад више није на попусту. Да ли је и тада бесплатно или се плаћа.

Послато са 5085D уз помоћ Тапатока

Ostaje ti na nalogu kao kupljena za stalno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Koja beše aplikacija da ograničim tj ugasim net za određene apps? Konkretno, ostavio bih sve apps da koriste wifi ali sim net samo za Viber. Zaključavanje aplikacije poželjno.

Nije retko da ima fabricki firewall gde se to moze podesiti, koji telefon je u pitanju?

Xiaomi Redmi 4x, miui... ima fabricki ali prilikom paljenja "zabranjene" app izadje obavestenje u notifikacijama za tasterom za aktiviranje pa moze dete da aktivira jednim pritiskom, a i kad sve apps ugasim za sim net, gmail radi i dalje!?

Poslednja izmena:
Obozavam ove zbog roota ne vazi garancija postove. Uvek moze da se vrati na fabricko stanje a ako toliko bude unisten telefon/softver da ne moze, nece ni niko drugi moci da vidi da je foj bio rutovan.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Aj da vidim kako ćeš na Samsungu da vratiš pored knox-a :)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Treba mi neki brz i lagan bowser, a da pusta yt u pozadini. Znam za firefox ali nesto u poslednje vreme nije bas brz i lagan.

Zna li neko neku dobru aplikaciju za WiFi tastaturu i mis u jednom?
Imam Android Box i hoću sa telefona da mogu kuckam. Probao sam Cetus Play, na A. Box se instalira server apk a na telefonu kao remote apk, ali dosta baguje, prekida naglo da radi, mis ludi...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Droidmote ili unified remote

Preporuka za one kojima treba youtube background play, a app ima na marketu.App se zove Stream,ja je koristim, ali ima dve mane:ne moze skroz da se minimizuje video i ne radi sa ugasenim ekranom, ali moze da posluzi :)

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Vrh Dno