Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li šta od app za skidanje mp3 muzike(strane) a da je kvalitetno?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Peggo skida sa yt u MP3 formatu,nema je na ps, potraži na Guglu.

Sent from my Redmi Note 3

Jel ima da se bira kvalitet snimka?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Ima od 64-256 kbps raspon :)

Sent from my Redmi Note 3

Apdejtovala mi se gugl tastatura i dobila neku traku iznad koju nikako ne mogu da sklonim... jel uspeo neko mozda?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Khmm, jos jednom da zamolim da diskusije u vezi tastura vodite na posebnoj temi.
Ova je valjda svima vidljivo prenatrpana i ne treba da je trpamo jos stvarima za koje postoji posebna tema tipa messangeri, tastature...

Pitanje za one koji koriste SD Maid. Da li je dovoljna free verzija ili vredi kupiti pro?

ja sa free skoro nista meni bitno ne mogu da odradim. Da li onda tebi vrijedi ono sto može da odradi sa pro, to vidi sam :)

Za šta konkretno najviše koristite SD Maid?

Ja SD Maid vise ne koristim za "spremanje", jer mi je dvaput obrisao srpski recnik iz Google keyboard koji sistem sam skida, i dok ga ponovo ne skine (a to je pozadinski proces koji ne moze rucno da se pogura) prodje nekad 2 a nekad 20 dana, pa sam morao da se vracam na Touch Pal.
Dobar je za export apk, kontrolu boot aplikacija i slicno - sa ciscenjem je kod mene zavrsio.

Promenio sam rom na telefonu (sve stock) I instalirao adaway kao i 100x do sada. Na B92 i na još par vesti app vidim reklame (generalno ih nema)!? Na ostalim uređajima mi radi kako treba, nisam napomenuo da se vide i na wifi. U čemu je problem?

Trebalo bi da radi jer sav saobraćaj ide preko njegovog telefona koji je tada gateway i koji rutira saobraćaj.

Možeš naravno, samo ga dodaš u black list.
Nisam siguran da li će raditi na hotspotu..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dodao sam u blacklist, medjutim ne blokira potpuno. Na primer, hocu da blokiram benchmark.rs potpuno, on blokira benchmark.rs ali ne i benchmark.rs/forum ili benchmark.rs/vesti ili forum.benchmark.rs.

Sta da radim?

Promenio sam rom na telefonu (sve stock) I instalirao adaway kao i 100x do sada. Na B92 i na još par vesti app vidim reklame (generalno ih nema)!? Na ostalim uređajima mi radi kako treba, nisam napomenuo da se vide i na wifi. U čemu je problem?
Kod mene su pocele da se pojavljuju reklame posle azuriranja adaway-a....posle sam ubacio moaab host, i sem njega mi ni jedan drugi ne treba(obrisao sam one default iz adaway-a), i nemam nigde reklame...

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

b1b499d9996a5876e873d96ed74fb97d.jpg

meni se danas azurirao Messenger:
http://www.benchmark.rs/vesti/facebook_messenger_ima_novu_brzu_kameru-68816
dobio ovaj novi UI i sve, ali standardno imam problem kada izadje novi messenger, da mi se resetuje ton za notifikacije. Nigdje nisam mogao da nadjem gdje su sad zavukli tu opciju, lagano je nije bilo, pa sam reinstalirao messenger, i sad, iako je isto v100, imam stari UI, ne ovaj novi sa kamerom. Oh well...

Drugo, kad god kliknem na neki link u messengeru ili na fb, bez obzira da li sam na wifi ili mobilnom netu, dobijem prvo "standard data charges - you're about to leave FB..." Da li je svima ovako?

Kod mene su pocele da se pojavljuju reklame posle azuriranja adaway-a....posle sam ubacio moaab host, i sem njega mi ni jedan drugi ne treba(obrisao sam one default iz adaway-a), i nemam nigde reklame...

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Video sam da se pominje to ovde ranije, čak je i neki fajl kačen ako ne znam kako i šta se sa time radi.

Stavio sam to. Hvala.
Ne znam iz kog puta tek i iz kog restartovanja!? Uglavnom proradilo je.

Čudno je, jer benchmark.com, treba da blokira i benchmark.com/forum ili bilo šta iza.

Ono što ne blokira ne www.benchmark.com ili FTP.bench...

Možda se forum onda automatski prebacuje na www. U tom slučaju stavi da se blokira *.benchmark.com, dakle sa zvezdicom i tačkom ispred domena.
Ne uspeva ni ovo, istu grešku daje.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ljudi može pomoć. Baba uzela neki smart, ali kako se slabo snalazi, dok čita novine klikne na reklamu. Postoji li neka aplikacija da ih blokira bez root-a? Hvala.

Bez root-a ništa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno