Trebalo bi da radi jer sav saobraćaj ide preko njegovog telefona koji je tada gateway i koji rutira saobraćaj.
Možeš naravno, samo ga dodaš u black list.
Nisam siguran da li će raditi na hotspotu..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kod mene su pocele da se pojavljuju reklame posle azuriranja adaway-a....posle sam ubacio moaab host, i sem njega mi ni jedan drugi ne treba(obrisao sam one default iz adaway-a), i nemam nigde reklame...Promenio sam rom na telefonu (sve stock) I instalirao adaway kao i 100x do sada. Na B92 i na još par vesti app vidim reklame (generalno ih nema)!? Na ostalim uređajima mi radi kako treba, nisam napomenuo da se vide i na wifi. U čemu je problem?
Čudno je, jer benchmark.com, treba da blokira i benchmark.com/forum ili bilo šta iza.
Video sam da se pominje to ovde ranije, čak je i neki fajl kačen ako ne znam kako i šta se sa time radi.Kod mene su pocele da se pojavljuju reklame posle azuriranja adaway-a....posle sam ubacio moaab host, i sem njega mi ni jedan drugi ne treba(obrisao sam one default iz adaway-a), i nemam nigde reklame...
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Nema nikakav fajl, samo ubacis link u host sourcesVideo sam da se pominje to ovde ranije, čak je i neki fajl kačen ako ne znam kako i šta se sa time radi.
Ne uspeva ni ovo, istu grešku daje.Čudno je, jer benchmark.com, treba da blokira i benchmark.com/forum ili bilo šta iza.
Ono što ne blokira ne www.benchmark.com ili FTP.bench...
Možda se forum onda automatski prebacuje na www. U tom slučaju stavi da se blokira *.benchmark.com, dakle sa zvezdicom i tačkom ispred domena.
Jok, nikad nisam video tu poruku
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari