Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

10 rupija, 17 dinara :-D iako je ne koristim kupio sam je, stvarno je džabe. Da li neko moze da objasni kako da je podesim da mi izgleda kao pixel launcher koji trenutno koristim? :)

Poslednja izmena:
Mene blokirali Indijci, pa sam se vratio na nas playstore.

nova ftw. konacno su ubacili swipe down u draweru da se isti zatvori. uz to je ubacen i dock swipe up za drawer koji se razlikuje od swipe up gesture na ekranu.

10 rupija, 17 dinara :-D iako je ne koristim kupio sam je, stvarno je džabe. Da li neko moze da objasni kako da je podesim da mi izgleda kao pixel launcher koji trenutno koristim? :)
Uključi swipe to open u nova settings, app & widget drawers, a za dock background stavi rounded. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hvala :) Jel moze dock da se poveća kao na Pixel launcheru?

Imate problem sa scrollom mozda u chromu? Citam nesto I hocu da pomerim nize a on vrati na pocetak strane. I ne mogu uopste da dodjem do tog dela dok ne uradim jednom refresh. Desava mi se I na tabletu I mob. I izgleda da se desava od kad je webview imao update

Sent from my X1030X using Tapatalk

Ko kaze da nema ad block za reklame bez ruta?adguard savrseno zavrsava posao ni na youtube ih vise ne vidim

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima li nešto da blokira adds na tapatalk ili je jedina opcija dati im 15 dolara za VIP status?

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Nema, kod mene je onaj mahakala host blokirao 2 dana, evo danas krenuli da rasturaju s reklamama ponovo.
Ja sam se vratio na 5.7.2 , ne vredi se zezati s novim verzijama.

Sent from my Redmi Note 3

Kako se može vratiti na 5.7.2? Sorry baš sam laik za Android ***

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Kupio sam Titanium Backup PRO key *root* 5.85$. Medjutim nemam ga u telefonu. Kada odem na google play imam opciju refund. Da li sam tu app trebao da uzmem ili neku drugu? Ovo je izgleda verzija za rootovane uredjaje ili gresim?

Screenshot_20161219-134800.png

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Треба рут, нормално.
А треба ти и бесплатна верзија апликације, јер је то само "кључ" .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Треба рут, нормално.
А треба ти и бесплатна верзија апликације, јер је то само "кључ" .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Znaci moram prvo da rutujem fon? To nisam nikad radio. Ne znam ni kako se radi

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Логично.
Треба да има туторијала на интернету...
А има и тема за твој телефон на форуму, па и ту можеш питати друге кориснике ако су рутовали.

Imate problem sa scrollom mozda u chromu? Citam nesto I hocu da pomerim nize a on vrati na pocetak strane. I ne mogu uopste da dodjem do tog dela dok ne uradim jednom refresh. Desava mi se I na tabletu I mob. I izgleda da se desava od kad je webview imao update

Sent from my X1030X using Tapatalk
I meni se isto dešava u zadnjih dan-dva. Nemam pojma koji je razlog. :(

Sent from my MI 4W

Koja aplikacija je još dobra pored zedge sa bazom ringtonova za telefon?

tapatalk

Najbolje je da skines pesmu i sam je iseces. Ovako nekad ne nadjes sta hoces, a i ako nadjes, nema taj deo sto hoces.

Poslednja izmena:
Primetio sam da mi više youtube ne ispisuje koje sam klipove već odgledao kada radim search ... U čemu je fora ?
Nemam adaway

Da ali se skoro ne vidi .. treba oslepim da bih izvalio da li sam gledao klip. Koliko ružno rešenje

Jeste loše rešenje, ne znam zašto su menjali. Jedino što sad mozes da vidiš da li si odgledao ceo klip ili samo deo.

Jok. TO je sto izlazi na marketu na search, ali to kao i najscesce ne radi ono sto zelis ;)
Ova druga radi, ali sa dosta bugova, a i na telefonu za koji mi sad treba nema Xposed
Ako nemas root onda tesko, a ako imas onda probaj Toggle network type 5.0

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

2.50 eura za tako prost widget? :D Nista, ja nastavljam da mijenjam u 2 klika vishe na LG G4 :)

Brzo sam se navikao na Novu, bas mi se svidjaju gestures, olakšavaju dosta. Podesio sam je ovako, jel može možda da se promeni boja scrolla u app draweru?
Screenshot_20161220-085555.png

Screenshot_20161220-085600.png

Nazad
Vrh Dno