Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hehe, kapirao sam da su klinci u pitanju :)

Deezer vs. Spotify. A što nemaš Google Music u dilemi?
Ja sam se dvoumio između Spotify i Google Music i na kraju prešao na GM. Jeftiniji je, ima zvaničnu podršku za naše prostore (kao i Deezer), pa ne moraš loviti kad izađe neki update na Play Storeu.
Deezer mi se iz nekog razloga nikada nije sviđao.

Neki su spominjali i činjenicu da platforme nemaju iste baze muzike.

Moze da se napravi u Taskeru to lako. :)

Taj root expl ima slican interfejs kao i solid, ne znam ko je koga pokrao :p. Imas FTP server na solidu kao addon, radi odlicno i jednostavno.

Elem, Deezer vs Spotify, razlike?
Oba imaju free i paid varijante? Razlike?

Ako si korisnik telenor play paketa deezer je logičan izbor . Mislim da je spotify veća komercijala i da se na deezeru mogu naći fine i ređe stvari. Bar takav utisak sam stekao .

Koristim deezer na telefonu i kući na compu i nisam imao nikakav problem, radi odlično.

Spotify nije ni dostupan kod nas zvanično, mora egzibicija ...

Poslednja izmena:
Elem, Deezer vs Spotify, razlike?
Oba imaju free i paid varijante? Razlike?

Spotify mozes preko entropay-a premium, ili skines modovani apk gde ti je sve otkljucano, sem za download (za kvalitet bitrate-a nisam siguran). Meni je bolji od Deezera, ima dosta stvari koje nema na Deezeru, to mi je jedina razlika. Ili GM, kao sto ti covek predlozio.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Hvala puno svima na predlozima, najverovatnije će biti Solid Explorer. :)
Imam još jedno pitanje, da li postoji neki period tipa praznici kada aplikacije budu na popustu? Pitam zbog Poweramp-a, znam varijante za VPN i prebacivanje na USA ili Indijski GP ali trenutno to ne bih radio. Stavio sam Poweramp na wish list, da li to znači da ću biti obavešten o eventualnom popustu?

I Total Commander ima plugin za FTP (300kb), sto se plejera tice, meni je AIMP daleko intuitivniji i laksi za koriscenje od Poweramp-a. Na stranu to sto je i besplatan. U Indiji ti je Poweramp trenutno 0,89 evra.

Hvala svima na brzim odgovorima!

Vojkane ako nije problem zamolio bih te da mi objasniš gde se tačno nalazi AppSales u aplikaciji i kako funkcioniše ako ja imam samo trial period od 14 dana da koristim aplikaciju?
Inače trenutno koristim AIMP i slažem se da je odličan player ali mi se nekako čini da je zvuk bolji i jači na Poweramp-u, sad da li vredi tih para ta razlika je drugo pitanje. Zato bih i sačekao neki popust. :D Da li budu popusti oko Božića i Nove godine?

Zamolio bih za preporuku za dobar explorer, znam da je bilo dosta reči o tome ali tema je prilično velika i stvari se menjaju. Može i plaćena verzija. Zainteresovali su me Root Explorer i Solid, telefon mi je root-ovan. Poželjno bi bilo da je brz, pregledan i da nije mnogo šaren. :D

Hvala unapred na svakoj preporuci!
Stalno ponavljam.
MiXplorer bez premca.

Postavicu ovde pitanje jer mi Phone aplikacija poslednja 2,3 dana jede bateriju. O cemu se radi? Tel je skinut sa punjaca oko 7.30h i uopste nisam imao pozive. :-\

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Prilozi

• uploadfromtaptalk1473411261375.png
    uploadfromtaptalk1473411261375.png
    145.8 KB · Pregleda: 159
  • uploadfromtaptalk1473411275540.png
    uploadfromtaptalk1473411275540.png
    107.9 KB · Pregleda: 155
Треба ми помоћ за снимање долазних разговора.
Имам Z 2 , телефон није рутован.
Да ли има нешто поуздано и једноставно за коришчење,кад зазвони телефон поред јављања на позив на екрану да се појави опција и за снимање.
Да ли има нешто овако да се нађе?
Хвала.

Треба ми помоћ за снимање долазних разговора.
Имам Z 2 , телефон није рутован.
Да ли има нешто поуздано и једноставно за коришчење,кад зазвони телефон поред јављања на позив на екрану да се појави опција и за снимање.
Хвала.
65aefd21b87c1fdd334bdf86264fbe2f.jpg

Dve godine ga koristim i radi mi Ok
Jedino što meni snima svaki poziv
sent from SM-G900F

Poslednja izmena:
Nešto mi ovaj GSam battery monitor lose pokazuje
f332b3fdd5d16e9c73a38a109a6e1976.jpg
4fdb360fd87c8e76d4406ee29e98dda2.jpg
425fe52270c1bfa46d664fae6c42f440.jpg
b6012d6314fcd8c68a783507c9a09a32.jpg

Znaci, nema šanse da sam potrošio 200mb na yt, pa vrv ni %za bateriju nije tačan.

Sent from my x600

Ima li neki program,da mogu da stavim boju koju hoću na indikatorima gore na Bar-u... recimo da i u mom slučaju bude Crveno...
9736dc7099c09143eb6861cdd34ea2a1.jpg

da sad se secam dok sam imao drugi fon sa 4.2.2....uz pomoc GravityBox-a je moglo....sad nesto na 5.1,ne uspevam da podesim Xposed....pa reko,mozda ima nesto bez Xposed,a da radi iste fore...:)

кад зазвони телефон поред јављања на позив на екрану да се појави опција и за снимање.
Хвала.
Ima, Call Recorder - https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder&hl=en

Ima opciju da nakon razgovora pita d ali da zadrži snimak (meni je bolje da snima sve, a da nakon npr. 10 dana briše snimke).

Spotify mozes preko entropay-a premium, ili skines modovani apk gde ti je sve otkljucano, sem za download (za kvalitet bitrate-a nisam siguran). Meni je bolji od Deezera, ima dosta stvari koje nema na Deezeru, to mi je jedina razlika. Ili GM, kao sto ti covek predlozio.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Zar nema i tada ograničenja za skip?

Inače trenutno koristim AIMP i slažem se da je odličan player ali mi se nekako čini da je zvuk bolji i jači na Poweramp-u, sad da li vredi tih para ta razlika je drugo pitanje. Zato bih i sačekao neki popust. :D Da li budu popusti oko Božića i Nove godine?

AIMP je odlican ali mu fali bolje odradjena pre-amp opcija kao i osvezavanje UI-a. Ali je svakako plejer za preporuku. Uz to cita najveci broj formata, pre neki dan mi je zatrebao za APE koji jedini AIMP pusta :) (od plejera koje sam probao)

Xperia Music (ex-walkman) - takodje odlican, kvalitetan zvuk i reakcija bass-a na eq ali mu fali pre-amp opcija i malo detaljniji eq. Interfejs je zanimljiv kad se naviknes ali je potrebna malo bolja ergonomija. Takodje plejer za preporuku.

PowerAMP i N7 - odlicni ali mi jednostavno ne leze, pre svega zbog interfejsa, posebno mi P-AMP nekako smeta.

Onkyo - ne znam kako ali ovaj plejer nudi najbolji kvalitet zvuka. Ocigledno su majstori i za SQ u aplikacijama. Tu je jos i detaljan EQ kao i preseti profesionalaca (mada su "tezi" eq u pitanju a to izbegavam).
Mana je UI, potreban je redizajn a i podrska za teme bi dobro dosla.

Phonograph - odlican material plejer sa dovoljnim brojem opcija i verovatno najboljim material UI od svih audio aplikacija. Dovoljan broj podesavanja ali fali pre-amp a cini mi se da nema ni eq vec se oslanja na sistemska eq podesavanja? Kod mene aktivira eq iz sony UI.

Zbog clean material dizajna mi zao da ga aninstaliram :)

I na kraju PlayerPro + DSP pack + themes - mozda i najbolji audio plejer za vecinu korisnika. Odlican SQ a uz DSP pack ima veliki broj podesavanja, tu su i dobre teme, u sustini kao PowerAMP sa lepsim UI mada bi mogli da redizajniraju widget.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Player pro je bio na popustu prošle nedelje i kupim. Taj ui nikako nije lepši, jos je u eri gingera. A i zvuk je dosta slabiji u odnosu na poweramp. Treba spomenuti jos i My player (xda) koji ima skoro sve. Koristio sam ga nekih godinu dana solo , sad uporedo sa pa. A zvuk je kao i kod poweramp. Odličan mali player

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja bih dodao i shutlle, mada koristim poweramp. Ne znam koja je razlika izmedju shutlle i shutlle+, ali opet nije skup. Ja ga uzeo na nekom popustu i fino deluje.

I da dodam, skoro sam trazio preporuku za neke aosp-like ikonice i naletim na Nucleo UI. Moja preporuka.

Poslednja izmena:
Player pro je bio na popustu prošle nedelje i kupim. Taj ui nikako nije lepši, jos je u eri gingera. A i zvuk je dosta slabiji u odnosu na poweramp. Treba spomenuti jos i My player (xda) koji ima skoro sve. Koristio sam ga nekih godinu dana solo , sad uporedo sa pa. A zvuk je kao i kod poweramp. Odličan mali player

Sent from my D6503 using Tapatalk
Kako mislis da je zvuk slabiji od Power-AMP-a? Naglasio sam da pisem o Player Pro sa DSP packom i tada je u svakom smislu egal sa p-ampom ali ipak ima lepsi UI i (za mene) bolje teme.

Inace u pravu si, i Player Pro ima delove UI kao iz GB-ICS ere ali generalno mi bolje izgleda od pow.amp-a.

Sent from my D6503

Nazad
Vrh Dno