Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam da li je to novo, Spotify je sad poceo da mi izbacuje trajnu notifikaciju sa pesmom koja trenutno ide na kompu. Ima je i na lockscreen-u, sa slikom albuma.

Ma jok, free. Davno sam primetio za widget da prati komp, ali ovo mi do sada nije bilo.

Bilo za premium korisnike, da ti je sve sinhronizovano sa kojeg kod uredjaja slusas, imas notifikaciju svuda. Ubacili su znaci i za free, odlicno.

Pa da, prvo skinu pa onda razmotre da li je ok :)
Vrh aplikacija !

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koristim OneDrive i to mi je lepo radilo sa Lumia 520. Instaliram na Xiaomi mi4c, MIUI 8, sve uredno, podesim prava pristupa, poesim da bude rezidentan, ali neće da radi. Odradi sinhronizaciju jedino kad je aktivan kao aplikacija. Čim ga ugasiš, neće. Gde grešim?
Postoji li mogućnost da se u OneDrive za android podesi deljenje/sinhro još nekog foldera ili je app zakucana samo na slike/video (Camera folder)?

Zamolio bih za preporuku za dobar explorer, znam da je bilo dosta reči o tome ali tema je prilično velika i stvari se menjaju. Može i plaćena verzija. Zainteresovali su me Root Explorer i Solid, telefon mi je root-ovan. Poželjno bi bilo da je brz, pregledan i da nije mnogo šaren. :D

Hvala unapred na svakoj preporuci!

Da odgovorim na oba pitanja- total commander. On je brz, nije šaren i radi odlično, a njega koristim i za onedrive. Zvanična aplikacija otvara mislim preko 7 procesa u pozadini, i ne treba mi uopšte da mi troši memoriju i bateriju. Za sinhronizaciju nisam pokušao to nikad, mislim da to je za to bolje rešenje google drive.

Solid najfensi i dosta brz , preporuka. Doduše čekaj da bude na popustu :)

FX, vidi kako je lepo nešaren :)

73ff9301ec1f3f2a19beaf2827a34abd.jpg

Neverovatno koliko je ES file expl. prop'o.

Moracu i ja da predjem na taj Solid. A do tada nastavljam sa File Commanderom koji je ok, prosek.

Sent from my D6503

Ja od Sumbiana koristim X-plore...FX je isto dobar

Sent from HLTE running DU 10.2 rom

Koristim OneDrive i to mi je lepo radilo sa Lumia 520. Instaliram na Xiaomi mi4c, MIUI 8, sve uredno, podesim prava pristupa, poesim da bude rezidentan, ali neće da radi. Odradi sinhronizaciju jedino kad je aktivan kao aplikacija. Čim ga ugasiš, neće. Gde grešim?
Postoji li mogućnost da se u OneDrive za android podesi deljenje/sinhro još nekog foldera ili je app zakucana samo na slike/video (Camera folder)?

Meni ovako radi sinhronizaciju u pozadini.

0c7a9657c4c33a3630e55aae0b8327dd.jpg

Što se sinhronizacije foldera tiče, samo slike mogu automatski, ostalo moraš ručno

Zamolio bih za preporuku za dobar explorer, znam da je bilo dosta reči o tome ali tema je prilično velika i stvari se menjaju. Može i plaćena verzija. Zainteresovali su me Root Explorer i Solid, telefon mi je root-ovan. Poželjno bi bilo da je brz, pregledan i da nije mnogo šaren. :D

Hvala unapred na svakoj preporuci!
Dobar je Root Explorer [emoji108]

uploadfromtaptalk1473345355078.jpg

M2 Note

Meni je solid super, ima sve što mi treba i lep je dizajn. Ima FTP server, ne znam da li svi ostali imaju to?
To mi je #1 opcija za fajl expl..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni ovako radi sinhronizaciju u pozadini.

Što se sinhronizacije foldera tiče, samo slike mogu automatski, ostalo moraš ručno

Neće kod mene. Sve dok ne startujem OneDrive app neće da krene upload. Sve sam pristupe dozvolio.

Probaću sa Mega kako stvari rade, za Mega nalog. Ako neće, probam neki program za Sync, pomenuti u ovoj temi, tipa Synchronize Ultimate Pro ili FolderSync.

Poslednja izmena:
Neće kod mene. Sve dok ne startujem OneDrive app neće da krene upload. Sve sam pristupe dozvolio.

Probaću sa Mega kako stvari rade, za Mega nalog. Ako neće, probam neki program za Sync, pomenuti u ovoj temi, tipa Synchronize Ultimate Pro ili FolderSync.

Bolje promeni miui na nesto normalno nego sto menjas cloud servis.

Solid je tata odavno :)
Pre sam koristio root explorer, ali ovaj je bolji...

Treba mi aplikacija koja će zaključati tablete kad baterija padne na određeni nivo. Tipa na 50% baterije ekran se zaključa šifrom. Ako nema to značilo bi mi i zaključavanje na određeni SOT.

Bolje promeni miui na nesto normalno nego sto menjas cloud servis.

Izgleda da će biti tako na kraju. Sad probao Mega i identično se ponaša kao OneDrive. Sve dozvole sam mu pustio, stavio u startup i neće. Čim pokrenem app radi sinhro. Ugasiš app, okinem neku sliku, neće. MIUI ubija izgleda sve. Jedino ostaje da probam da lockujem app u recent pa da vidim šta se dešava...

Treba mi aplikacija koja će zaključati tablete kad baterija padne na određeni nivo. Tipa na 50% baterije ekran se zaključa šifrom. Ako nema to značilo bi mi i zaključavanje na određeni SOT.
Zanimljivo. Nisam video nešto slično. Mislim da se lako može napraviti u Taskeru.
Za šta ti treba?

Da klinac koga čuvaju babe i dede ne potroši celu bateriju na tabletu dok klinika dođe iz škole :)
Kad se to desi a često se desi sledi grčka tragedija.

Moze da se napravi u Taskeru to lako. :)

Taj root expl ima slican interfejs kao i solid, ne znam ko je koga pokrao :p. Imas FTP server na solidu kao addon, radi odlicno i jednostavno.

Elem, Deezer vs Spotify, razlike?
Oba imaju free i paid varijante? Razlike?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno