Si probao Ghostery (on je, valjda, zasnovan na Chrome)?Svaka cast za ovo. Jedino mi je ovo falilo na Flex-u 2. Sad vise nemam potrebu da razmisljam o rutovanju. Samo sam startovao Blic, B92 i ispisao mi Blocked Ads: 32 :d Naravno reklama nema ni u jednom programu kojeg sam probao. Jes da malo jace jede bateriju al sta da se radi.
Hvala mnogo.
Ne znam da li je ovde mesto za ovo pitanje, ali instalirao sam BlueStacks na PC i probao OrionTV aplikaciju. Aplikacija radi, pokrene se i normlano dobijem spisak kanala i sve izgleda kao na tabletu,ali kad kliknem da pokrenem kanal dobijem samo crn ekran bez slike. U cemu je problem? Imam AMD APU bez dodatne graficke kartice.
Show Box
Ima i popcorn za android.
Nisi našao dobru verziju popcorn time-a, treba ti CE verzija...Nasao sam neku verziju 2.7.4.2, dosta dugo ucitava film bas bas. Treba mu vremena a i vidim zna da secka. Ne znam kako kod vas radi? Inace jel ima jos neka aplikacija sem popcorntime-a za pustanje filmova online preko mobilnog?
Videcu da skinem i porbam ovaj showbox. Ali mi ne odgovara zbog mesta na mobilnom da svaki film moram da skidam ako hocu da gledam preko njega.
Mislio sam da je popcorn ukinut, znam da je bila neka prica za pc verziju da ne radi...
EDIT
I vidim da mi poprocn trazi da otvorim vpn. :S: Ne znam tacno sta bi trebao da radim i kako da ga otvorim... :S:
Ne mogu nikako da prebacim recnik od smart keyboard pro sa rutovanog S4 na ne rutovan Z5...uradim backup kaze uradio ga je ali ga ne mogu naci nikako u telefonu
Pa VPN tamo gde je frka od skidanja torrenta, gde šalju kazne za skidanje kopirajtovanog materijala...@dEXE šta koristiti u "problematicnim" zemljama?
Sta cu kad sam corav:banghead:meni je u smartkeyboardpro folderu, fajl backup.zip, sad sam provjerio...
CloudMagic ili Inbox?
Sta cu kad sam corav:banghead:
Da, to je najveća fora tih servisa, privuku sa tim, i onda samo hop, ili ugase aplikaciju, ili preimenuju, i onda neka druga vrsta naplate i više nisi premium... Tako nesto je uradio Vpn Ninja...Ja ipak ne bih lifetime, ko zna da li ce taj servis postojati za 3 godine.
Tačno, ali evo posle godinu i po dana su se proširili na više servera, imaju aplikacije za sve OS koje se pri tom i redovno ažuriraju, brzo odgovaraju na support tikete, imaju politiku u koju ne moram da sumnjam (nigde ne kažu da su no-log, neće-nas-ni-puškom-naterati-da-odamo-gde-ste-bili klauzulu), a razlika između 29 i 39 nije velikaJa ipak ne bih lifetime, ko zna da li ce taj servis postojati za 3 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari