Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probaću sa ovim sto ste predlozili, inače net koriste samo za WhatsApp, Viber, Blic i Novosti i sve to im potroši koliko i sam Android OS

Svaka cast za ovo. Jedino mi je ovo falilo na Flex-u 2. Sad vise nemam potrebu da razmisljam o rutovanju. Samo sam startovao Blic, B92 i ispisao mi Blocked Ads: 32 :d Naravno reklama nema ni u jednom programu kojeg sam probao. Jes da malo jace jede bateriju al sta da se radi.
Hvala mnogo.
Si probao Ghostery (on je, valjda, zasnovan na Chrome)?

Ne znam da li je ovde mesto za ovo pitanje, ali instalirao sam BlueStacks na PC i probao OrionTV aplikaciju. Aplikacija radi, pokrene se i normlano dobijem spisak kanala i sve izgleda kao na tabletu,ali kad kliknem da pokrenem kanal dobijem samo crn ekran bez slike. U cemu je problem? Imam AMD APU bez dodatne graficke kartice.

i kod mene je isto tako.

Nećeš ga ni naći tako, moraš ga skinuti sa sajta. Inače odličan je showbox, pojavio se pre popcorna, i samo njega sam koristio iz navike. Daje opcije titla preko opet subtitles ali moraš se registrovati. Za neke filmove i serije imaš sream a za neke neke moraš download (retko koje), zavisi jesu li na njihovom serveru ili torentu.

Nasao sam neku verziju 2.7.4.2, dosta dugo ucitava film bas bas. Treba mu vremena a i vidim zna da secka. Ne znam kako kod vas radi? Inace jel ima jos neka aplikacija sem popcorntime-a za pustanje filmova online preko mobilnog?

Videcu da skinem i porbam ovaj showbox. Ali mi ne odgovara zbog mesta na mobilnom da svaki film moram da skidam ako hocu da gledam preko njega. :)

Mislio sam da je popcorn ukinut, znam da je bila neka prica za pc verziju da ne radi...

EDIT

I vidim da mi poprocn trazi da otvorim vpn. :S: Ne znam tacno sta bi trebao da radim i kako da ga otvorim... :S:

Poslednja izmena:
Nasao sam neku verziju 2.7.4.2, dosta dugo ucitava film bas bas. Treba mu vremena a i vidim zna da secka. Ne znam kako kod vas radi? Inace jel ima jos neka aplikacija sem popcorntime-a za pustanje filmova online preko mobilnog?

Videcu da skinem i porbam ovaj showbox. Ali mi ne odgovara zbog mesta na mobilnom da svaki film moram da skidam ako hocu da gledam preko njega. :)

Mislio sam da je popcorn ukinut, znam da je bila neka prica za pc verziju da ne radi...

EDIT

I vidim da mi poprocn trazi da otvorim vpn. :S: Ne znam tacno sta bi trebao da radim i kako da ga otvorim... :S:
Nisi našao dobru verziju popcorn time-a, treba ti CE verzija...
Vpn ne moraš da koristiš, nudi ga da bi zaradjivali na njemu kao sponzoru, a koriste ga uglavnom u zemljama gde je skidanje torrenta problematicno...
A inače na pravom originalnom popcornu ga i nema...

Pored njega možeš da probaš i Kodi + addon...

Ne mogu nikako da prebacim recnik od smart keyboard pro sa rutovanog S4 na ne rutovan Z5...uradim backup kaze uradio ga je ali ga ne mogu naci nikako u telefonu

Ne mogu nikako da prebacim recnik od smart keyboard pro sa rutovanog S4 na ne rutovan Z5...uradim backup kaze uradio ga je ali ga ne mogu naci nikako u telefonu

meni je u smartkeyboardpro folderu, fajl backup.zip, sad sam provjerio...

Jel ima neki dobar a free pdf scanner?

Od mene preporuka za CloudMagic.

CloudMagic ili Inbox?

Pa zavisi da li ćeš koristiti fore iz inboxa.
I da li ti smeta što cloudmagic ide preko servera u Kini.

Meni se cloudmagic svideo, ali sam se vratio na outlook, jer samo on syncuje kontakte preko imapa sa outlook.com naloga.
Probaj i boxer (meni se i najviše svideo).

Nota bene, nijedan nema podršku za aliase /kroz outlook makar.

Apropo VPN-a, ja koristim Unlimited VPN i zadovoljan sam kako radi. Uzeo sam pre godinu i nešto trogodišnju pretplatu za čini mi se 29$, a sada se razmišljam da uzmem lifetime za 39$.
Može se prijaviti i istovremeno koristiti do 5 uređaja, a svake nedelje se po jedan uređaj može obrisati i dodati novi (ako ste odjednom dodali svih 5). Nemaju ograničenje i limite, a torrenti su dozvoljeni na određenim serverima (biraju se na klik).

Ja ipak ne bih lifetime, ko zna da li ce taj servis postojati za 3 godine.

Da, to je najveća fora tih servisa, privuku sa tim, i onda samo hop, ili ugase aplikaciju, ili preimenuju, i onda neka druga vrsta naplate i više nisi premium... Tako nesto je uradio Vpn Ninja...

Tačno, ali evo posle godinu i po dana su se proširili na više servera, imaju aplikacije za sve OS koje se pri tom i redovno ažuriraju, brzo odgovaraju na support tikete, imaju politiku u koju ne moram da sumnjam (nigde ne kažu da su no-log, neće-nas-ni-puškom-naterati-da-odamo-gde-ste-bili klauzulu), a razlika između 29 i 39 nije velika :)

Vrh Dno