Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

U kojoj zemlji ga koristiš, ako nije tajna?
Meni bi trebalo za neko društvo za Nemačku način da koriste torente, pa tražim provereno rešenje.

Ja sam pre nešto podešavao za steam ne bi li promenio zemlju i jedini vpn sa kojim sa bez problema sve odradio i na kom je bio full download je CyberGhost.

Да ли постоји апликација за аларм која ће да ми навија аларм сваки 4 дан и слично? Имам врло зезнуто радно време, па би ми јако помогла јер сам синоћ нпр заборавио да навијам аларм и имао сам јако среће да се случајно пробудим кад треба.. Овако не бих морао да мислим, навијам да ми звони сваки четврти дан и то је то..

Koristio sam Alarm Clock Xtreme i My Alarm Clock, koliko se sećam može to na obe. Samo štikliraš svaki alarm kojim danima da bude aktivan. Mada mislim da i većina stock satova to ima.
Sad sam shvatio da tražiš da radi na svaka 4 dana, a ne određenim danima...

Poslednja izmena:
Koristio sam Alarm Clock Xtreme i My Alarm Clock, koliko se sećam može to na obe. Samo štikliraš svaki alarm kojim danima da bude aktivan. Mada mislim da i većina stock satova to ima.
Sad sam shvatio da tražiš da radi na svaka 4 dana, a ne određenim danima...
То је проблем, не датум него сваки четврти дан ма који дан био..
ToDoReminder može to i mnogo štošta još.
Хвала проверићу кад дођем кући.

Ako ništa drugo ne upali, jedino da koristiš timer funkciju.

Jeli možda neko nekad probao program Network Cell Info Lite?
Ja ga instalirao, ali dobijam pomalo bezveze vrednosti; tipa napiše da postoje okolo tri bazne stanice, a telefon se kači na onu sa najslabijim signalom...
Screenshot_2016-02-28-15-52-59.png Screenshot_2016-02-28-15-56-41.png

To bi morao neki dobar poznavalac tehnologije da objasni, ili sumnjas da ocitavanja nisu tacna?

Zaista ne znam... Mislio sam da se telefon kači za stanicu gde je najbolji signal. Verovatno nisam u pravu.
Po onome što piše na sjatu http://opencellid.org/ , stanica sa oznakon 797067 je jako blizu moje zgrade, a 797069 (na koju je konektovan) je prilično daleko i ima još jedna stanica bliže.
A opet mi nije jasno kako od jedne stanice očitava dve vrednosti?

Probaj da ukljucis/iskljucis airplane par puta, i proveri da li se konektuje na istu baznu stanicu.
Svaka bazna stanica ima svoj limit/kapacitet, verovatno je zbog toga.

Pozdrav svima,
Imam Asus Phone pad 7 i skoro sam uzeo futrolu sa tastaturom jer kuckam bas puno.
Dok koristim word sve je super, tu nema nikakvih problema, ali imam samo jedno pitanje.
Kada kuckam preko messenger, whats app ili vibera kada stisnem Enter dobijem novi red a ne posalje se poruka.
Da li postoji mogucnost da se nesto uradi kako bih mogao da posaljem poruku kada stisnem Enter?
Hvala

Како да га подесим да сваки четврти дан звони у окређено време?
Ne znam za tu aplikaciju, ali u mnogim kalendarima imaš opciju Repeat daily, every X days, gde umesto X upišeš 4, i to je to. Digical recimo... Verovatno može i u toj aplikaciji koju si skinuo.

Kada kuckam preko messenger, whats app ili vibera kada stisnem Enter dobijem novi red a ne posalje se poruka.
Da li postoji mogucnost da se nesto uradi kako bih mogao da posaljem poruku kada stisnem Enter?
Hvala

U podešavanjima kod WhatsApp-a , kao i kod Vibera, ima opcija da ENTER bude slanje. Samo promeni u aplikacijama.

Sto ti je tesko da pritisnes strelicu!? Ja bas pi.dim kad na nekim telefonima Google keyboard u SMS aplikaciji nema nov red nego je slanje.

Nije mi tesko da pritisnem strelicu, samo navika sa kompa, stare navike...
meni se jos nije desilo da mi keyboard u SMS pravi send umesto enter. Vec sam se smorio kada sam citao.

Ubi ovaj bloat na ES... Jel ima neka alternativa, poželjno sličnog izgleda?

Ako trazi slicnog izgleda es-u onda ni jedan od tih ne ispunjava tu kategoriju, jer izgledaju mnogo lepse od njega.

Vrh Dno