Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Solid ima neki OTG add-on koji se placa.

Cloud i ostalo ima vec
uploadfromtaptalk1456697769883.jpg

Da, radi bez addona na MM. Sad i ja tražim alternativu za Solid,a ovaj Amaze nema cloud opcije :(

Sto bi trazio? Dobar je Solid :)

Mislim da imas trial period sa free verzijom. Kupis/ubacis unlocker i nemas vise trial :)

Probaj pinch da promenis velicinu foldera.

Ja sam stavio onu placenu verzija es-a.
Ima li neki drugi koji ima remote manager(da radi kao ftp server), da otvara zip/rar fajlove, da ima cloud i lan?

Ko voli ES što ne stavi modovan gde su sve reklame i sl. Izbacene...
MOD No Ads:
1. Remove Programs application homepage toolbox option.
2, Removing favorites list associated with Baidu advertising practices.
3, Removing the task manager and application download pop the lock.
4, Adjusting the root directory of fragmented files to the same data folder.
5, Disabled by default to automatically detect application upgrade can be updated manually.
6, Streamlined a lot of extra language files retain only Simplified and Traditional British.
7, Optimized content and other details of the interface options menu.

A moja preporuka je FX file explorer nekako sam se navikao na njega, ima sve, i različit, a opet dobar, interfejs od ostalih file managera...
Ko nema pro neka skine sredjenu verziju gde su svi pluginovi otkljucani...

Poslednja izmena:
Da dodam, da ipak te aplikacije koje stalno koristimo, i volimo, mislim da treba kupiti, nije to neka prevelika cena, narocito na akcijama...
Tako je neizostavan i Yatse, izašla nova verzija 6.0, prosto neophodan za sve koji koriste Kodi, a pretpostavljam da je to većina...

Da li imate problema sa titlovima u vlc plejeru? Kod meni ih loše prikazuje, kao da imaju neku senku ili tako nešto, kao 3d efekat?

Ma daj bre, kakav crni vlc... Skini mx player, i uzivaj ;)

Ja sam stavio onu placenu verzija es-a.
Ima li neki drugi koji ima remote manager(da radi kao ftp server), da otvara zip/rar fajlove, da ima cloud i lan?
Probaj Solid :) Mnogo dobar, ima material design, colored nav. bar, teme i ostalo :)

Imam na telefonu Solid Explorer, ali retko kad ga pokrećem... I dalje mi je najudobniji za rad Root Explorer. :)

Primetio sam da neke filmove kad pustam preko MX player-a odjednom samo stanu i ugase se. Dodje do nekog dela i ugasi se, a nekad na pocetku, a nekad na kraju. Sad ne znam da li je do rip-a ili cega vec, dok mi se to nijednom nije desilo na VLC player-u kad pustim isti film. Inace VLC zna da zeza sa titlovim.

Ја користим bs.. Никад проблеми...

Koji FREE file manager ima opciju "Remote management", kao ES?

Znači, otvorim fajl menadžer, pokrenem tu opciju i onda sa kompa imam pristup fajlovima na telefonu, kako bih lako kopirao/prebacivao te fajlove?

Najbolji besplatan je total commander, ima cloud sinhronizaciju, ne znam za remote, ali probaj pa javi...

Ala laguje Google Docs kad se otvori dokument, *** ko da radi na pola jezgra. Trash pravi. Kako me nerviraju ovakve stvari, ne mozes ni listati stranicu kako treba. Strava i zasu ***.[emoji35]

Da, i ja sam jednom otvorio preko docs, bas lose radi. Dobro je pa sam imao wps, jer mi office treba jednom godisnje

Nikad mi se to nije desavalo da mx, a cesto ga koristim..

Mozda se tebi to nije desavalo. Kod mene da. I to s vremena na vreme zavisi izgleda od rip-a. Dok na VLC a probao sam sad i BS nije se to desavalo da odjednom prekine i izbaci me iz programa. A mozda je i do verzije, mada koristim najnoviju jer sam ga skoro instalirao od kada sam povezao telefon sa tv-om.

Ima neka aplikacija koja obaveštava kada je neka plaćena aplikacija na super popustu? Kao recimo kad je Runtastic Pro koštao 10 centi. Samo ne one koje obaveštavaju kad je neka paid aplikacija free. Sa updateom se gubi i paid verzija kod takvih aplikacija.

AppSales ako si na to mislio..

Dajte preporuku za najbolju aplikaciju za doble click turn off display?Treba mi za Sony Z2.
Ne koristim Novu,treba mi iskljucivo zasebna app,moze i shake to lock.

Vrh Dno