Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Je l' neko prevario Google Play i kupio aplikaciju preko VPN? Ja sad kupio PowerAmp za 0,99 dolara. Nikakvih problema. Videćemo ako bude apdejt. :D

Jel koristi neko Instagram+ na MM? Imam problem, ne mogu da iskljucim opciju "start videos directly with sound", uredno je iskljucim, ali cim izadjem iz opcije, automatski se ponovo aktivira. Instalirana je poslednja verzija.

Nisam na to mislio, nego ako radiš apdejt bez vpn, da li dolazi do deaktivicacije?

Jako dobar plejer. Kada se podesi bas i equalizer No name bubice sa pijace od 200 dinara rade bolje nego Sonijeve od 2000 na laptopu.

Je l' neko prevario Google Play i kupio aplikaciju preko VPN? Ja sad kupio PowerAmp za 0,99 dolara. Nikakvih problema. Videćemo ako bude apdejt. :D
Ja pokušavam sad preko Hola aplikacije, ispiše mi cenu 0.99$, ali kad treba da platim, izbaci cenu od 3.99$

Uzgred, zna li neko kako da namestim da plaćam aplikacije u evrima?

Ja pokušavam sad preko Hola aplikacije, ispiše mi cenu 0.99$, ali kad treba da platim, izbaci cenu od 3.99$

У еврима скида са картице само пише у доларима...

Znam, ali konverziju vrši banka po nepovoljnom kursu, zato bih hteo da mi odmah ispiše cenu u evrima, ili u dinarima, pa da mi sa računa bude skinuto tačno toliko para. Nije problem za aplikacije od dolar, ali opet, dolar po dolar...

Evo kako meni bude kad želim da kupim preko VPN:

uploadfromtaptalk1457026089659.jpguploadfromtaptalk1457026110294.jpg

Pisano je više puta u temi o Online kupovini; banke uglavnom po srednjem kursu preracunavaju dolare/eure pri kupovini.

Ја никад нисам приметио да су ме одрали за нешто, има нешто што узму па после врате, ал углавном нешто ситно више, типа 20-30 центи у врх главе..

Meni normalno koliko piše. 0.99$

uploadfromtaptalk1457052917175.jpg

Čudno. Koji VPN koristiš? Ja sam probao sa Hola-om i sa Tunnel Bear-om, oba puta isto...

Cloud VPN. Jedan od najboljih. Možeš da biraš između četiri države. Potpuno besplatan, naravno ima reklamu prilikom konekcije, ali to je sve. Ono što je super, gasi se jednim klikom.

Inače, kad već pominjemo plaćanje preko Google Playa. Ja sam se lično Google Play-u žalio na aplikaciju Weather Timeline kako se ne apdejtuje automatski već samo ručno. Oni mi refundirali novac nakon dva meseca, izvinili se, a aplikaciju mi ostavili. U međuvremenu su popravili bug sa apdejtom informacija. Tako da sam je dobio besplatno. Ponekad i kuknjava pomaže. :)

Poslednja izmena:
Imate li reklame u Textri? Pojavljuje mi se u obliku poruke, skroz pri vrhu.

Same shit here...
d27e2f50bc624d3d33f4328e0fb3ae72.jpg

Ti plaćaš direktno sa kartice? Verovatno je do toga. Ja imam na nalogu još par dolara koje sam uplatio preko vaučera.

Нема то везе, цена мора да се појави каква год није битно одакле плаћаш, јер сад он овде на овом прозору изабере из падајућег менија са чега плаћа и ето ти..

Pa kartica mu je iz Srbije. Valjda Google nije toliko glup da ne prepoznaje odakle je registrovao karticu, zaboga. Vidiš da mu odmah vrati na srpski jezik. Ja kad sam upisivao kod sa vaučera, morao sam da promenim da sam iz Amerike, inače ga nije hteo prihvatiti.

Poslednja izmena:
Онда мора да промени адресу кад прави google wallet.

Na walletu mi je oduvek US adresa...

Sad sve ok, kupljeno za 1 usd. Čak se i store updejtovao :)

Koju free backup app, za sms, logove...?

Nova za 0.99c, kupiti?

Pod obavezno ,uradeli su update teslu i sada imaš notifikacije za sve apk.

Nazad
Vrh Dno