Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Cloud VPN. Jedan od najboljih. Možeš da biraš između četiri države. Potpuno besplatan, naravno ima reklamu prilikom konekcije, ali to je sve. Ono što je super, gasi se jednim klikom.

Inače, kad već pominjemo plaćanje preko Google Playa. Ja sam se lično Google Play-u žalio na aplikaciju Weather Timeline kako se ne apdejtuje automatski već samo ručno. Oni mi refundirali novac nakon dva meseca, izvinili se, a aplikaciju mi ostavili. U međuvremenu su popravili bug sa apdejtom informacija. Tako da sam je dobio besplatno. Ponekad i kuknjava pomaže. :)
700eb8a0d4e7cb7cdf18e5bafa9fd54d.jpg

Ja koristim Novu, ali gledam nesto ove prime opcije i nisam uopste siguran da mi nesto od toga zaista treba, zato ne kupujem jos uvek...

Da li ti trebaju prime opcije ili ne, nije ni bitno, ali svakako nećeš osiromašiti za 1$ ako im se na taj način zahvališ za sjajan launcher. Ja sam npr platio za Textra app iako mi se pre toga nije pojavila niti jedna reklama. Smatram da trud treba nagraditi, pogotovo kada je u pitanju smešna cifra za neku baš dobru aplikaciju.

Da li ti trebaju prime opcije ili ne, nije ni bitno, ali svakako nećeš osiromašiti za 1$ ako im se na taj način zahvališ za sjajan launcher.

+1 To je razlog zašto sam ga i ja kupio svojevremeno. Treba ceniti tuđi rad, da bi neko cenio tvoj.

Kako ne, ja ne mogu bez hide app.

Da li u Hola Launcheru najzad mogu da se svrstavaju ikonice po random redosledu, a ne samo po abecednom ili redosledu instaliranja?

Da li ti trebaju prime opcije ili ne, nije ni bitno, ali svakako nećeš osiromašiti za 1$ ako im se na taj način zahvališ za sjajan launcher. Ja sam npr platio za Textra app iako mi se pre toga nije pojavila niti jedna reklama. Smatram da trud treba nagraditi, pogotovo kada je u pitanju smešna cifra za neku baš dobru aplikaciju.
Slazem se u potpunosti. Jednostavno nikad se nisam zanosio sa tim kupovinama jer mi je nekad bilo komplikovano da menjam drzave za play store (ne znam ni kako se to radi), a tada sam i hteo da ponesto kupim. A sada kada je moguce kupiti i iz Srbije jednostavno nemam naviku, a i nemam ni potrebe pa nikad nista nisam ni kupio. U svakom slucaju ako nesto i kupim to ce biti Nova, jer mi je jedina must have na svakom telefonu.

Kako da vidim spisak aplikacija koje sam kupio (ili dobio "for free" na raznim promocijama preko aplikacija ili bez njih)?

P.S. Obično isprobam narodnu verziju, pa ako mi se sviđa kupim na popustu, pa sada ne znam kako da vidim šta mi fali.

Hvala. Tu se vide samo plaćene.

A gde mogu da vidim ove koje koštaju a dobio sam ih džabe preko promocija?

Npr enpass sam dobio preko MyAppFree aplikacije a ona ne stoji tamo. Hteo bih da proverim za par aplikacija da li sam ih dobio ili su narodne verzije.

Je l' postoji neki nacin da notificacije na Gmail-u rade, a da pritom sinhornizacija nije ukljucena ? Potpuno mi je besmisleno da mi sinhronizacija stalno stoji na ON - samo zbog mejla...

Kako misliš da ti javi da je stigao mejl a sync isključen?

Vec sam se ranije opekao oko sinhronizacije. Mislio sam nesto na foru notifikacija mymail-a, K9 itd. Da pristizu bez ukljucene sinhr.

Ne znam kako mogu da te obaveste ako sync nije ukljucen? Na koji nacin saznaju da je stigla poruka

Ne znam kako mogu da te obaveste ako sync nije ukljucen? Na koji nacin saznaju da je stigla poruka

Vrlo lako, jer se prilikom pristupa trazi odredjeni broj dozvola.
Nista, stavicu sinhronizaciju na ON, ali cu stiklirati samo gmail.
Hvala.

Hvala. Tu se vide samo plaćene.

A gde mogu da vidim ove koje koštaju a dobio sam ih džabe preko promocija?

Npr enpass sam dobio preko MyAppFree aplikacije a ona ne stoji tamo. Hteo bih da proverim za par aplikacija da li sam ih dobio ili su narodne verzije.
Ako stoji u my apps spisku i može da se npr ažurira onda je legalna. Ako je nema na spisku ali vidiš da je instalirana kad odeš na stranu same aplikacije na PS (imaš open i uninstall) onda si ukrao :)

Jel može Enpass automatski da ubacuje login podatke u Operi na android-u?
Isto bih hteo i na desktop PC-u ali ne postoji plugin za Waterfox.

Jel može to nekako da se odradi?

P.S. Vidim da pominju neki "Enapss browser" i njihovu tastaturu za android, ali ja to ne nalazim.

Поздрав свима, да ли постоји неки музички плејер преко кога када пустим песму могу да видим слику албума за ту песму ако постоји уопште такав плејер, деловало ми је да је овај Poweramp такав али није.

Исправка, сад видех да на Poweramp могу да се скидају слике албума или извођача али се он плаћа, има ли бре неки бесплатни плејер сличан овоме

Poslednja izmena:
Je l' postoji neki nacin da notificacije na Gmail-u rade, a da pritom sinhornizacija nije ukljucena ? Potpuno mi je besmisleno da mi sinhronizacija stalno stoji na ON - samo zbog mejla...
Ništa ne bi bilo čudno da tebi nije nick "Sync" [emoji120]

Ahaha, ovaj paradoks moze srusiti citav forum, ako ne i citavu realnost :d

Поздрав свима, да ли постоји неки музички плејер преко кога када пустим песму могу да видим слику албума за ту песму ако постоји уопште такав плејер, деловало ми је да је овај Poweramp такав али није.

Исправка, сад видех да на Poweramp могу да се скидају слике албума или извођача али се он плаћа, има ли бре неки бесплатни плејер сличан овоме
Probaj Aimp

Koristim naš play store i očigledno je da kasnije dobijam update aplikacija u odnosu na ono što se pominje u vestima i na apkmirror npr.

Je l se zna tačno koliko je to kašnjenje ili nema pravila?

Da li je u celoj Evropi tako ili samo kod nas?

Kako vam rade titlovi na vlc plejeru? Pogledajte kod mene, vidi se kao neka senka iza titla: Screenshot_2016-03-06-13-29-25.pngScreenshot_2016-03-06-13-31-34.png
Zna li neko sta moze da bude problem? Ubacio sam 10 filmova, 9 imaju ovakav problem, samo jedan radi kako treba (kada ih pustim preko mx plejera svi rade OK). Svi titlovi imaju isti font, ne pada mi na pamet sta moze da bude problem. Isao sam na vlc forum, vidim da se niko ne zali na ovo, pokusao sam da se ulogujem, ali im izgleda sajt ne radi kako treba... Nekako mi se vlc svidja vise od mx-a, koristim ga na racunaru od kako je kupljen, i ovde sve radi dobro osim ovoga.

Мени лагује.

Nazad
Vrh Dno