Dark Warrior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012
- Poena
- 210
I meni takodje, bas sam se cudio kako mi tako mala aplikacija laguje... :d
Probaj Rocket player,jako je funkcionalan.Поздрав свима, да ли постоји неки музички плејер преко кога када пустим песму могу да видим слику албума за ту песму ако постоји уопште такав плејер, деловало ми је да је овај Poweramp такав али није.
Исправка, сад видех да на Poweramp могу да се скидају слике албума или извођача али се он плаћа, има ли бре неки бесплатни плејер сличан овоме
BlackPlayerПоздрав свима, да ли постоји неки музички плејер преко кога када пустим песму могу да видим слику албума за ту песму ако постоји уопште такав плејер, деловало ми је да је овај Poweramp такав али није.
Исправка, сад видех да на Poweramp могу да се скидају слике албума или извођача али се он плаћа, има ли бре неки бесплатни плејер сличан овоме
Ja ne vidim da to radi, ucitao sam neki mp3, izvođač i naziv numere, ali nije prikazao cover...BlackPlayer
Imaš u Settings da skines missing album art. Mada najbolje da koristiš Mp3Tag na PC-u.Ja ne vidim da to radi, ucitao sam neki mp3, izvođač i naziv numere, ali nije prikazao cover...
Možda mejlovi idu u dva sandučeta (ažuriranje, glavno, važno....), pa automatski prikazuje dve poruke, a stigne jedna. Proveri u podešavanjima Tesle šta je obeleženo za prikazivanje.šta treba uraditi da mi tesla (nova) ne pokazuje duplo veći br mejlova na ikonici za gmail nego što je stvarno stiglo?
Preporuka za dobar dialer?
Kako su ga upropastili? Meni izgleda isto kao i ranije, i dalje radi odlično.Facebook lite je bio ok na samom početku, posle su i njega počeli da upropaštavaju.
Sta se desava sa vasim chrome apk kad zatvorite sve tabove, jel vam se zatvori chrome ili morate sami back dugme da bi se ugasio, na 5.1.1 mi je bilo vrh zatvarao je sam program kad ugasim sve tabove i kad upalim odma mi ode na pocetnu stranicu sa googlom i recently sajtovima na kojima sam bio, jel moguce to nekako resiti?
Moras da postavis pocetnu stranicu(podesavanja - pocetna stranica). Ako mislimo na isto.
Koje aplikacije za merenje koliko je puta punjena baterija
kolika je temperatura procesora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari