Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ima li kome chrome notifikacije za Twitter?

Поздрав свима, да ли постоји неки музички плејер преко кога када пустим песму могу да видим слику албума за ту песму ако постоји уопште такав плејер, деловало ми је да је овај Poweramp такав али није.

Исправка, сад видех да на Poweramp могу да се скидају слике албума или извођача али се он плаћа, има ли бре неки бесплатни плејер сличан овоме
Probaj Rocket player,jako je funkcionalan.

Поздрав свима, да ли постоји неки музички плејер преко кога када пустим песму могу да видим слику албума за ту песму ако постоји уопште такав плејер, деловало ми је да је овај Poweramp такав али није.

Исправка, сад видех да на Poweramp могу да се скидају слике албума или извођача али се он плаћа, има ли бре неки бесплатни плејер сличан овоме
BlackPlayer

šta treba uraditi da mi tesla (nova) ne pokazuje duplo veći br mejlova na ikonici za gmail nego što je stvarno stiglo?

šta treba uraditi da mi tesla (nova) ne pokazuje duplo veći br mejlova na ikonici za gmail nego što je stvarno stiglo?
Možda mejlovi idu u dva sandučeta (ažuriranje, glavno, važno....), pa automatski prikazuje dve poruke, a stigne jedna. Proveri u podešavanjima Tesle šta je obeleženo za prikazivanje.

Sta se desava sa vasim chrome apk kad zatvorite sve tabove, jel vam se zatvori chrome ili morate sami back dugme da bi se ugasio, na 5.1.1 mi je bilo vrh zatvarao je sam program kad ugasim sve tabove i kad upalim odma mi ode na pocetnu stranicu sa googlom i recently sajtovima na kojima sam bio, jel moguce to nekako resiti?

Ima li neki program koji prati rad gps-a tj kada je i koliko koja app koristila gps da bih znao kojoj preko apps ops da to zadovoljstvo uskratim :)

Sta se desava sa vasim chrome apk kad zatvorite sve tabove, jel vam se zatvori chrome ili morate sami back dugme da bi se ugasio, na 5.1.1 mi je bilo vrh zatvarao je sam program kad ugasim sve tabove i kad upalim odma mi ode na pocetnu stranicu sa googlom i recently sajtovima na kojima sam bio, jel moguce to nekako resiti?

Moras da postavis pocetnu stranicu(podesavanja - pocetna stranica). Ako mislimo na isto.

Poslednja izmena:
Koje aplikacije za merenje koliko je puta punjena baterija i kolika je temperatura procesora.
Hvala.

ima na samsungu
be4096c7857ffa6f7687c9a24ef2024d.jpg

aplikacija phone info

Poslednja izmena:
Jedan dobar program za blokiranje neželjenih poziva. Telefon mora biti rutovan. Sviđa mi se jer kad pozove broj koji je na crnoj listi može i da dobije info od operatera da je broj nedostupan. Cena programa je 2$.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mdnsoft.callsmsmanager

Poslednja izmena:
Greškom sam uninstall google news and weather, mislim da je bila verzija 1.2. Koristio sam widget za vreme jer je veliki font na crnoj podlozi i lako se vidi na mom ekranu od 3 inch, ali nova verzija ima drugaciji widget sa malim fontom, koji je potpuno neupotrebljiv na mom ekranu, neki predlog gde skinuti staru veriju ili neki drugi dobar widget 4x1?
Ovako je izgledalo pre (prvi widget)
nexus2cee_Screenshot_2014-08-26-11-44-27.jpg

Treba mi ključ za otključavanje Alcatel one tach 6012x, zaključan na Telenor mreži.
IMEI : 862151026974749

Vrh Dno