AppOps i ne boli glavaNa novoj verziji FB Lite-a ne moze da se iskljuci vibracija.
AppOps i ne boli glavaNa novoj verziji FB Lite-a ne moze da se iskljuci vibracija.
AppOps i ne boli glava
pa i sam si rekao: iGOMože preporuka za neku navigaciju za gingerbread, treba mi za desire HD, hteo sam da ubacim HERE al izgleda da ne radi na gingerbread - u.
Koristi Facebook Lite, Viber izbaci, a WhatsApp stavi zadnju verziju...
http://www.apkmirror.com/apk/whatsapp-inc/whatsapp/whatsapp-2-12-121-android-apk-download/
Da zenemarimo to da je Viber bloat koji ždere resurse i kada već kažeš broj ljudi sigurno znaš da su jedino facebook i whatsapp u top 10 najviše skinutih aplikacija ?
Ostalih 8 naravno Google aplikacije![]()
Nevertheless, Play Books is just the ninth app to reach this bar, with Facebook and WhatsApp being the only non-Google properties to do the same.
Ne mozete na osnovu ljudi iz vaseg imenika generalizovati celu zemlju u kojoj zivite.
Može li neki predlog?Uz pomoć koje aplikacije mogu da podesim da u notifikacijama vidim koliko aplikacija u kojoj sam trenutno zauzima rama? Konkretno hoću da vidim koliko mi memorije zauzima Google Chrome dok sam u njemu
Za odabranu aplikaciju u notifikacijama da prikazuje ram usage to nema.Uz pomoć koje aplikacije mogu da podesim da u notifikacijama vidim koliko aplikacija u kojoj sam trenutno zauzima rama? Konkretno hoću da vidim koliko mi memorije zauzima Google Chrome dok sam u njemu
Moze, meni je kartica od 16 formatirana na exfat.Jel mogu externu SD karticu od 32GB formatirati u exFAT i jel cu nesto izgubiti u odnosu na FAT32 ? Odnosno jel sve aplikacije mogu citati/pisati u tom formatu ?
Posto znam da sve vece od 32GB se formatiraju u exFAT formatu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari