Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mana glasovnog unosa je u tome što te svi čuju šta govoriš. Zato, u takvim slučajevima, treba preći na neki unos preko ekrana.

Za to što me svi čuju I don't give a damn. Čak namerno to radim svuda gde nije baš jako socijalno nepristojno ili ako je jako privatna stvar u pitanju.

Stigao mi invite za Hound, lepo radi, kao i na demo snimku, samo treba paziti na izgovor :)

Ali predikcija tipkanja je dobra samo za engleski. Za srpski to nikad neće ići tako glatko zbog brojnih padeža, neunesenih reči u rečnik i slično..

Naravno da radi i za srpski, šta misliš kako kucam :d. Ok, treba malo vremena da prvi put naučiš tastaturu na tvoje reči, ali što se padeža tiče, radi odlično...

Meni Sony tastatura radi bolje od swifta... Predikcija je dobra, i flow/swipe takođe.

^ +1

Ok, govorim generalno za Swype unos.

Huawei mate 7, meni se swift raspada... Pomoglo je da isključim i flow i voice input, skin promenim sa sky na default. Reinstall nije pomogao.

Kod mene swiftkey radi bez ikakvih problema, samo ja ne mogu da se naviknem na nju nikako.

Nevjerovatno sta rade ovom ttalku, taman su sredili ponesto i na kraju opet ukenjase update-om....

Pre odredjenog vremena sam pitao za neku apk koja backup-uje i datu na ne root-ovanim telefonima, neko mi rece za Helium, sad sam je isprobao i apk je fenomenalna! Sa S3 koji je root-ovan, na S6 ne root-ovan sam prebacio sve apk sa datom koje mi trebaju. Uspesno je prebacio i viber konverzacije za koje nisam imao resenje. Sve pohvale za apk. Sve je vrlo jednostavno, veza izmedju 2 telefona je putem wifi direct-a. Ovo pisem cisto ako nekom treba nesto slicno.

Imam problem sa SwiftKey tastaturom, skinuo sam srpski ćirilični i latinični i engleski jezik ali tamo gde mi pokazuje da mogu da ih menjam tokom pisanja na tastaturi ne mogu zameniti jezik, jedino da izdajem iz tastature i udjem u swiftopcije, ima li neko rešenje za to.

I to je stavljeno, zrelim da mi cirilična tastatura bude primarna a na latinicu da prebacim kad mi zatreba ali mi ne uspeva.

Аха успео сам, оно дугме треба мало да се задржи па онда да се изабере језик, а ја само кликћао као будала.

Pa ne moraš ni da držiš, lepo ti je rekao danilo, samo svajp levo ili desno na space i menjaš jezik...

Само свајп, и онај језик који је изабран остаје главни док се не промени. Не мораш да намешташ примарни и то..

Play store nece DA mi apdejtuje Minecraft,pokusao bih preko APK-a,Ali se brinem DA li bi posle apdejtovanja preko APK-a data od igrice bila obrisana(tj. Sve ono sto Sam napravio)

Trebalo bi da te pita da li ćeš da apdejtuješ ili komplet novu instalaciju

Da, ponudi ti dve opcije konkretno, "new" i "all", sa "all" ne briše data već odradi klasičan apdejt

To je bre spisak dozvola :) pa je new ako je nešto dodato u toj verziji, a all je spisak svih dozvola koje aplikacija zahteva.

Dajte neku app koja posjeduje SRB(latin) da bih podesio swipe tastaturu. Instalirah 5.1.1 system i samo cirilica moze o_O

Poz. Interesuje me jel mozda postoji neki muzički player koji sem što pokazuje kako se zove odredjena pesma i ko je izvodi da pokazuje ko je napisao pesmu to jest ko je autor pesme, te informacije me jako interesuju a koliko znam takav player ne postoji, ako neko ima bolje informacije nek javi. Ako ne onda ako moze preporuka za neki muzički player koji daje što više informacija o pesmi, hvala.

Swift key mi se i dalje raspada, laguje nenormalno i secka...

ja sam dobio SMS od podrške "Textra Team" da je probelem do swiftkey (5.3.0.124) i da u međuvremenu koristim neku alternativu npr. google keyboard.
Navodno su upoznati sa problematikom i rešavaju je

I ja sam dobio takav sms.

Nazad
Vrh Dno