Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poz. Interesuje me jel mozda postoji neki muzički player koji sem što pokazuje kako se zove odredjena pesma i ko je izvodi da pokazuje ko je napisao pesmu to jest ko je autor pesme, te informacije me jako interesuju a koliko znam takav player ne postoji, ako neko ima bolje informacije nek javi. Ako ne onda ako moze preporuka za neki muzički player koji daje što više informacija o pesmi, hvala.
I mene zanima koji bi program bio najbolji za sredjivanje i prepoznavanje pesama i da im taguje cover art i podatke iz njih?

Obrisao sam swiftkey ali sad ne mogu da nadjem tastuturu koja mi odgovara... Koja tastatura je najslicnija swiftkey tastaturi?

Probao sam swype, google i dodol ali nijedna mi nista posebno.

Ako si na samsungu probaj njegovu. Lepo radi srpska predikcija.

Za sve one koje zeza swiftkey tastatura, nakon poslednjeg apdejta... Uđite u podešavanja, i kod input methods, isključite, pa ponovo uključite Flow opciju. Ja sam to uradio pre nekoliko dana i od tada mi radi savršeno, bez ikakvog laga.

Može preporuka za neku navigaciju za gingerbread, treba mi za desire HD, hteo sam da ubacim HERE al izgleda da ne radi na gingerbread - u.

Ako ti treba za Srbiju vidi dal moze plan plus. Ako ne onda mislim da ti jednom preostaje google maps ili mozda igo neka starija verzija, ali ovo nagadjam posto je stariji android, ili neki rom za 4.1+ i onda moze sve :-D

Poslednja izmena:
Cale se navikao na trenutni rom, neće mi dati da ga menjam:-D Videcu plan plus, ako ne nacicu neki stariji igo. Hvala na odgovoru:)

Мени swiftkey у комбинацији са textrom ради супер. Не мењам ја swiftkey и textru..

+1 Probao sam je na dzojstikovu preporuku i stvarno je odlična.

Uz pomoć koje aplikacije mogu da podesim da u notifikacijama vidim koliko aplikacija u kojoj sam trenutno zauzima rama? Konkretno hoću da vidim koliko mi memorije zauzima Google Chrome dok sam u njemu

Da li još neko ima problem sa aplikacijom Periscope?
Kad je pokrenem stream i podelim na mreži,vidi se samo crni ekran,ali ton radi kako treba,ovo se odnosi kad gledam preko PC-a.
Druga stvar je da mi se preko fona odmah zamrzne slika nekog stream-a,ali ton ide kako treba.
Da li neko ima ideju šta bi mogao biti problem.
Ovo pitam za drugara.

Postoji li aplikacija koja spaja Viber i Whatsapp (ne daj bože i FB Messenger) u jednu i da pritom radi kako treba? :)

+ 1 za Fb Lite, ima i chat, odlicno radi i ne crpi bateriju.

Мислим да га има само за слабије телефоне.

Ima sve? Ima chat što npr official fb nema, jer ti treba messenger, ima push, ima sve, samo je ružniji... Ko može da predje na to zarad bolje baterije, onda super. Ja ga isto koristim.

^ +1

Koliko vidim jedino se poruke malo sporije ucitavaju/salju...

Osim toga, manje jede memoriju, mogu slobodno da kazem da mi je telefon prodisao otkako ne koristim FB Messenger i otkako sam Y! Mail zamenio sa Gmailom...

Dajte jos neke lite aplikacije :)

Poslednja izmena:
Na novoj verziji FB Lite-a ne moze da se iskljuci vibracija.

Nazad
Vrh Dno