+1 chomp i ja koristim, mnogo mi bolje od Textre, a i ima više podešavanja.A sto ne probate chomp. Prave isti koji prave textru
Preko kog modula se moze lockovati app u memoriji?Unistalirarao sam Textru. Počela je da koci u kombinaciji sa SwiftKey. Ispočetka je radila normalno ali kad se vise poruka primi i pošalje odjednom ( oko sat vremena sam se dopisivao - to je oko 50 poruka razmenjeno) prvo je nenormalno lagovala a posle je zapucala i to i ceo telefon sa njom. I nije uopšte pokazivala smajlice nego samo znakove... I nikakvo podešavanje i wipe data nije pomoglo da se vrate smajlici.
Vratio sam na default Samsung messaging app, preko xposeda lockovao je u memoriji, instalirao nottification deliveri toast da mi ne svira melodiju za Delivery report i one ružne zelene smajlice zamenio preko xposed-a normalnim zutim i lepim sa FB-a.
I meni dovoljno. Šta uopšte treba vise od messaging aplikacije?
Proveri ti da to nije bug. To se i meni desilo pa sam rotirao u landscape i nazad u portrait dok je bio otvoren recents ekran i ponovo je bio obično belo polje. Kao novinu ja vidim da ponovo iskače tastatura čim pokreneš search sa home dugmeta.
Chronus koristi iste ekstenzije kao Dashclock. Ali problem je što je dashclock nešto menjao pa od pre 2-3 meseca moraš da imaš i dashclock instaliran pored chronusa.1 to zavisi od tel do tel... Ako je aosp onda svajp udesno sa leve ivice na lock screenu pa tu imaš plusić
2 resize widgeta na dole?
3 pogledaj chronus mada mnogo manje ekstenzija, tj ako se ne varam ima samo par ugrađenih stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari