Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel koristi neko Snap Camera? Pravi odlicne fotke I ima gomilu podesavanja, vise nego bilo koja aplikacija za kameru i sto je naj bitnije radi fluidno I brzo. :)

Unistalirarao sam Textru. Počela je da koci u kombinaciji sa SwiftKey. Ispočetka je radila normalno ali kad se vise poruka primi i pošalje odjednom ( oko sat vremena sam se dopisivao - to je oko 50 poruka razmenjeno) prvo je nenormalno lagovala a posle je zapucala i to i ceo telefon sa njom. I nije uopšte pokazivala smajlice nego samo znakove... I nikakvo podešavanje i wipe data nije pomoglo da se vrate smajlici.

Vratio sam na default Samsung messaging app, preko xposeda lockovao je u memoriji, instalirao nottification deliveri toast da mi ne svira melodiju za Delivery report i one ružne zelene smajlice zamenio preko xposed-a normalnim zutim i lepim sa FB-a.

I meni dovoljno. Šta uopšte treba vise od messaging aplikacije?
Preko kog modula se moze lockovati app u memoriji?

App settings.

Jutros sam dobio azuriranje Google aplikacije, nisam primetio nista novo do malo pre. Sada se u recent apps ekranu pojavljuje novi dizajn search opcije, umesto onog belog.
Evo slike, ne mogu nesto sad da postavljam, lakse mi je link.
https://goo.gl/photos/ch3YBfjfHLZgUAt57

Proveri ti da to nije bug. To se i meni desilo pa sam rotirao u landscape i nazad u portrait dok je bio otvoren recents ekran i ponovo je bio obično belo polje. Kao novinu ja vidim da ponovo iskače tastatura čim pokreneš search sa home dugmeta.

Imam problem sa ExDialer-om, samo odjednom počne da ne prepoznaje brojeve iz imenika. Udjem u poslednje pozive i sve one iz imenika pokazuje bez imena. Jel imao neko takvih problema?

Proveri ti da to nije bug. To se i meni desilo pa sam rotirao u landscape i nazad u portrait dok je bio otvoren recents ekran i ponovo je bio obično belo polje. Kao novinu ja vidim da ponovo iskače tastatura čim pokreneš search sa home dugmeta.

Vid' stvarno, hahahhahaha. Cudan bug, meni se bas i svidelo kako izgleda. :D

koristi li neko dashclock?

1. ne mogu da ga postavim na lockscreenu
kad udjem u podesavanja>zastita nemam opciju da koristim custom widgets
gde se to nalazi na JB?

2. moze li nekako da se podesi da mi se ekstenzije pokazuju ISPOD sata a ne desno od njega

3. ima li nesto bolje od dashclocka :D

1 to zavisi od tel do tel... Ako je aosp onda svajp udesno sa leve ivice na lock screenu pa tu imaš plusić

2 resize widgeta na dole?

3 pogledaj chronus mada mnogo manje ekstenzija, tj ako se ne varam ima samo par ugrađenih stvari

1 to zavisi od tel do tel... Ako je aosp onda svajp udesno sa leve ivice na lock screenu pa tu imaš plusić

2 resize widgeta na dole?

3 pogledaj chronus mada mnogo manje ekstenzija, tj ako se ne varam ima samo par ugrađenih stvari
Chronus koristi iste ekstenzije kao Dashclock. Ali problem je što je dashclock nešto menjao pa od pre 2-3 meseca moraš da imaš i dashclock instaliran pored chronusa.

hvala :)

i dalje ne mogu da podesim screenlock
ne mogu da svajpujem
kad svajpujem samo mi se zakrivi default widget
taj widget mogu da sklonim ali nemam + za dodatni screen
imam jelly bean 4.2.2.

a sto se tice onoga da mi sve bude ispod sata to sam namestio
jeste u pitanju resize widgeta
sto sam ja pokusavao pre nego sto sam postavio pitanje ali mi iz nekog razloga nije uspelo
i onda kao ajd opet da pokusam i uspe mi nekako

pogledacu hi locker i chronus

Drugari, treba mi vasa pomoc. Crtam ikonice skore dve godine i jedan ***** je ih je samo uzeo, promenio boju i prodaje ih kao svoje. Ako imate sekund vremena, kliknite na ovaj post dole i onda na linkove njegovih ikonica na Play Store, skroll skoz do dole > Press na FLAG AS INAPPROPRIATE > IP INFRINGEMENT > Submit. Ako dovoljno nas posalje report, Google ce ih skloniti

Evo posta ovde
https://plus.google.com/103259272253179703637/posts/KtHMgmpfnF7

Undapred mnogo hvala svima koji ga prijave

Veliki pozdrav za sve

I ja sam poslao report na GP. Valjda će Google brzo da reaguje.

Uradio, ne može da se komentarise dok se ne kupi kako bi mu reko koju [emoji35]

njega sada i da skinu njemu je dobro.. zaradi covek oko ~2k $ sa minimalnim trudom.
zalosno..

Nisam se toga setio, odma!

***, ljudi koji su kupili ostaće bez podrške.

Nazad
Vrh Dno