Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

da li ove aplikacije za bateriju stvarno produzavaju njen vek ili ne? i koja je dobra?

Ne produžavaju...

imam utisak kao da je oslabila otkad je punim cesce preko dana (recimo od 50 do 80%),nego kad sam je pre punio skroz jednom dnevno.
okej,hvala.

Ne bi trebalo, kazu 40%-80% je nekakav optimum.

pre 10ak dana sam poceo da je punim cesce,cim dodje do pola ja je dopunim za jos 30ak-40%. ili kad god imam priliku dopunim,nekad do kraja,nekad ne. uglavnom,pre toga je cini mi se duze drzala.
najzanimljivije mi je sto kad udjem da vidim sta najvise trosi bateriju,na prvom mestu je ekran,a na drugom Slidelock (lockscreen).
ekran 31%,com.slidelock 28%.ne znam kako on moze toliko da trosi bateriju.

Ja ovih dana pravim poredjenje sa SwiftKey i Swype tastaturom i rekao bih da je SwiftKey više opterećena i da je nekako troma u odnosu na Swype .... mada mi je SwiftKey nesto funkcionalnija.
Jeste ali to je trenutno. Nakon malo korišćenja SwiftKey ostane trom a swype postane još tromiji :D

Preporuka za neki manje popularan muzicki player bez nekih glomaznih oocija sa dobrim user interface-om?
Trenutno imam placeni nrg player i aimp beta ali oba imaju nedostatke?
Ove poznatije sam vecinu probao i ili su glomazni ili sa jako ruznim interfejsom..
Hvala unapred

pre 10ak dana sam poceo da je punim cesce,cim dodje do pola ja je dopunim za jos 30ak-40%. ili kad god imam priliku dopunim,nekad do kraja,nekad ne. uglavnom,pre toga je cini mi se duze drzala.
najzanimljivije mi je sto kad udjem da vidim sta najvise trosi bateriju,na prvom mestu je ekran,a na drugom Slidelock (lockscreen).
ekran 31%,com.slidelock 28%.ne znam kako on moze toliko da trosi bateriju.
To je neki battery leak, previše troši.

Preporuka za neki manje popularan muzicki player bez nekih glomaznih oocija sa dobrim user interface-om?
Ove poznatije sam vecinu probao i ili su glomazni ili sa jako ruznim interfejsom..
Hvala unapred

Pretpostavljam da si probao Poweramp, al eto Cisto da probam.

Hvala unapred
Zašto ne isprobaš sam, search u play store-u radi.
Većinu poznatih si isprobao i ne odgovaraju ti, pa je najbolje da sam nađeš svoj idealan muzički plejer.

0a07117be9d9cadbb1c0fb4e43be05b4.jpg
4ca715e73f8718e190185740ad313fa8.jpg
11dd07107b7528c8d45c7c5fd2155e09.jpg
72ec954cbb815ac8eb15a3a8bc18c4bc.jpg

Meni n7 i shuttle ni blizu ne liče.

Ima i foldere
5bbeff68da0fffcfc5e13ddd17698f69.jpg

Poslednja izmena:
Telepu da se nick promeni iz Telep u Harlem.

bio je pre par dana neki 99 player za dž preko AppGratisa. Ali ni prineti PowerAmpu.

Zašto ne isprobaš sam, search u play store-u radi.
Većinu poznatih si isprobao i ne odgovaraju ti, pa je najbolje da sam nađeš svoj idealan muzički plejer.
Probao sam dosta i na kraju se odlucio za aimp beta besplatan i nrg koji se placa, a pitao sam jer sigurno da ne mogu bas svaki player probati pa su dobrodosli predlozi.
Teško je preporučivati muzičke plejere, ukusi i potrebe su različiti.
Ja sam ih isprobao tridesetak svojevremeno, najduže sam koristio Poweramp i Winamp a sada sam na stock sonijevom Walkman plejeru.
Evo jedan manje poznat plejer i dve top liste plejera, možda bude od koristi nekom.

DeaDBeeF Player
10 Premium Music Players For Android
8 Best Music Players For Android
Evo ovaj sa prve liste sensor player mi deluje na prvu instalaciju dobar, videcemo kako ce da se pokaze.

PlayerPro i PowerAMP su ubedljivo najbolji i najlepsi. Svi ostali su mi nekako poluproizvodi.

Slozio bih se za player pro oko lepote, a da je najbolji i ne bas. Uglavnom pisao sam im na mail i rekli su mi da ce biti vidljivih promena narednih dana.

Meni lično power amp ima užasan UI, ja ga nikada nisam mogao koristiti.

Nazad
Vrh Dno