Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Obrisan proxy, ne vredi. Adaway blokira ove reklame sve ostalo super. Ma dzaba da ti dam video, kad se totalno random desava, nije na svakom video klipu.
A uradi reinstall adaway ili vidi da li imas neki update za adaway.
Takodje probaj sa nekom drugom aplikacijom za you tube, viral na primer da vidis da nije do aplikacije mozda.

Ovaj puffin mi nesto zapucava. Ne znam da li je zato sto je zippishare verzija? A i laguje. Deluje mi da treba jaca gpu.

Kad ce voice za Vocap, ima li kakav trac? :)
Bilo bi fantasticno da uspeju da ugrade voice, a da aplikacija ostane fluidna kao do sada.

DA li postoji aplikacija koja moze da gasi ekran kada je telefon povezan na tv preko miracasta?

ubaciš je posle u neki photo editor koji ima sve to

Screenshot snap od ashampa, razbija, upravo posle 20ak probanih ovaj je miljama napred.
Samo kako da izbrisem ili blokiraj stock screenshot, sve mi duplo radi sad?

Jel koristi neko od vas neki lock sa 4 cifre.. Treba mi neko resenje koje je slicno onom kod iphone-a.. Nervira me ovaj samsungov iz razloga sto moram da nakon unosa stisnem ENTER.. A i brojevi s skuceni.. I onda dolazimo i do sledeceg problema, kad god namestim neki locker, nijedan nije adekvatna zastita, uvek se moze uci pritiskom na hw home dugme?

Jel koristi neko od vas neki lock sa 4 cifre.. Treba mi neko resenje koje je slicno onom kod iphone-a.. Nervira me ovaj samsungov iz razloga sto moram da nakon unosa stisnem ENTER.. A i brojevi s skuceni.. I onda dolazimo i do sledeceg problema, kad god namestim neki locker, nijedan nije adekvatna zastita, uvek se moze uci pritiskom na hw home dugme?
Ja koristim pattern lock, kombinacija 4 noda. Naravno, ukršteni su. :)

+1 za pattern. Isključi da iscrtava pattern dok otljučavaš kako ti neko ne bi video mustru.

btw, nešto ozbiljno nije u redu ako ti Home otključava bez obzira na lock. Kod mene ne prolaz.

Zato je LG tata sa Knock Code-om i Knock ON ...
Bolje, sigurnije, čistije :)

Vecina lock aplikacija koje sam probao ima mogucnost da onesposobi da home dugme ide na home screen. sve rade tako sto se lock screen izabere kao default launcher pa se u njima izabere launcher za posle otkljucavanja.
jos jedan "problem" kod lock aplikacija je notification bar. kliktanjem na bilo koju notifikaciju ili opciju se lock prelazi. to se sprecava uklanjanjem istog iz lock screena.

neke app su vise orijentisane na sigurnost, a neke na izgled.

ja sam izabrao c locker.

Pattern mi se ne svidja, mislio sam da moze da se nadje n3sto ali eto ocigledno ne.. bbk1ng - pa o tome se I radi sto je sve to sviranje djoki kad moze I preko home tastera da se udje..

Probaj ovo. Vec sam je preporucivao zbog brojnih funkcija. Moze da se iskljuci enter, da se ulazi automatski posle ukucane sifre.

Probaj ovo. Vec sam je preporucivao zbog brojnih funkcija. Moze da se iskljuci enter, da se ulazi automatski posle ukucane sifre.
Ja koristim ovo za zaključavanje aplikacija. Imaš pin da kucaš, i kad kucaš da ne izlaze brojevi gore niti da se vidi šta kucaš i čim ukucaš pravu šifru on automatski ulazi gde treba, nema potrebe da se pritiska Enter. I pored toga ima još mnoogoo dobrih opcija.

Je l' može neko da objasni koja je razlika između tapatalk-a i tapatalk pro i koja je verzija trenutno aktuelna?

Tapatalk pro je povučen. Znači sada je sve u jednom običnom free tapatalk-u.

Ne razumem kako SwiftKey nema opciju da se iskljuci automatski razmak posle interpunkcije.

Ja ovih dana pravim poredjenje sa SwiftKey i Swype tastaturom i rekao bih da je SwiftKey više opterećena i da je nekako troma u odnosu na Swype .... mada mi je SwiftKey nesto funkcionalnija.

Ja ovih dana pravim poredjenje sa SwiftKey i Swype tastaturom i rekao bih da je SwiftKey više opterećena i da je nekako troma u odnosu na Swype .... mada mi je SwiftKey nesto funkcionalnija.

Ukusi su različiti :)
I jedna i druga imaju svoje prednosti i mane.
Kod swype mi se svidja što daje više ponuđenih reči, swype taster i c, v, x itd. su prečice za copy, paste, cut...

Stvar navike i ukusa.

Dobra je i L android tastatura ali nema predikciju za srpsku latinicu.
Kad to uvedu prelazim na google :)

Evo sad sam I ja probao smart lock ovaj.. dobar je to je ono sto mi treba.. hvala za preporuku..
Ja koristim ovo za zaključavanje aplikacija. Imaš pin da kucaš, i kad kucaš da ne izlaze brojevi gore niti da se vidi šta kucaš i čim ukucaš pravu šifru on automatski ulazi gde treba, nema potrebe da se pritiska Enter. I pored toga ima još mnoogoo dobrih opcija.

Još ima dobra fora što možeš da zaključaš ceo telefon preko SMS-a.

Ima jos gomila fora koju aplikacija ima, od slikanja onog ko neuspesno pokusa da otkljuca telefon/aplikaciju, preko drzanja ekrana budnim ili zakljucavanja u portrait/landscape modu za odabrane aplikacije, pa sve do laznog crash-ovanja aplikacija kad se ne pogodi sifra...

Vrh Dno