Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa ide zvuk sa player a yt ali nece sa FM radija to mi je problem

Hvala na preporuci, ali pretraga mu bas nije sjajna, na primer hteo sam da skinem poznati klip sa Rachel Williams u glavnoj ulozi :-D , ali ne nalazi mi aposlutno nista od nje :-$

E taman htedoh i ja da kažem da je taj dobar. Mada ja to preko telefona slabo skidam, sednem za PC i skinem.

Ili ćeš morati sam da tražiš odgovarajuć tebi program ili ćeš sesti za komp :)

Hvala na preporuci, ali pretraga mu bas nije sjajna, na primer hteo sam da skinem poznati klip sa Rachel Williams u glavnoj ulozi :-D , ali ne nalazi mi aposlutno nista od nje :-$
Pustiš klip u stock YT aplikaciji i uradiš share with pa izabereš YT downloader.

Tako ne zavisiš od njegovog search engina.

Pustiš klip u stock YT aplikaciji i uradiš share with pa izabereš YT downloader.

Tako ne zavisiš od njegovog search engina.
Lepo mu to piše odmah u otvaranju teme na XDA.. treba samo pročitati ali je ljudima to teško izgleda :d

Posle nekog vremena mi se jasno iskristalisalo:
Opera mini i Now browser sasvim su mi dovoljni, na telefonu se jos nalaze Chrome, Opera for Android i stock Samsung. Al' dzaba srce nece ;)

Poslednja izmena:
Mislim da sam Operu Mini poslednji put koristio na Nokiji N73 :d

Ja sam probao operu mini i ui je uzasno sitan na 1080p ekranima, treba mi cackalica da pogodim ista. Mada ne vidim njenu poentu.

Ja sam probao operu mini i ui je uzasno sitan na 1080p ekranima, treba mi cackalica da pogodim ista. Mada ne vidim njenu poentu.
Za to imaš običnu Operu, a ima Off-road mod, koji jel' vrši kompresiju na njihovom serveru radi uštede protoka. A to je poenta Opere Mini.

Znam i koristim tu operu. Opera mini ne radi najbolje na dosta sajtova, nikada mi se nije svidjala.

To je tacno, ui je prilicno sitan, a kamoli na 1080p.
Poenta? Nema poentu osim jednostavnosti, inače, po meni onaj Now browser je odličan za minimal ukus ali je autor izgleda zabrljao sa kopirajtom :).

Ta stara koristi Presto, koji su prestali da razvijaju i prešli na Blink.
Zato ne radi na sajtovima.

Mislim da je i puffin browser u samon vrhu.
Predlog od mene, kome je potreban snazan text editor slicno notepad++ na racunaru, neka proba 920 text editor i droidedit, oba su fantasticna.

Kod mene preko Supertube share ka downloaderu radi sasvim normalno. Yt nisam probao.

Jel moguće da ne koristite CM browser? Ja mu ne nadjoh ozbiljnu manu. Probao sam Chrome posle nekog vremena, ne učitava flash! Inace interesantan. Malo iritira što kad pogasite tabove ne izlazi na start/home page. Sve u svemu, ne koristim ga :

Probao opet posle nekog vremena. I dalje nema dual sim support! Nema ozbiljniju optimizaciju u vidu tema, fonta itd! Lose reseno biranje broja kad neki kontakt ima više brojeva.

I dalje Gosms kida na svim ovim i drugim poljima. Bez premca.

GoSMS šališ se ? :)
Bloatware koji ne koristim godinama ...

A jesu li popravili sporost GoSMS? I jedenje baterije?

Gosms ima perfektnu podršku za dual sim a to je danas bitna stavka. Customizacija je extra. Android L tema koju koristim je super. Ubacili su stick on top. Brzina? Valjda svi imamo bar dualcore cpu i 1gb rama. Leti.

Prilozi

• Screenshot_2014-09-21-18-34-17.png
    Screenshot_2014-09-21-18-34-17.png
    56.2 KB · Pregleda: 323
  • Screenshot_2014-09-21-18-34-29.png
    Screenshot_2014-09-21-18-34-29.png
    41.3 KB · Pregleda: 312
Poslednja izmena:
Imamo, i počela je da radi očajno, i da troši bateriju, pa sam je bacio.

Jel moguće da ne koristite CM browser? Ja mu ne nadjoh ozbiljnu manu. Probao sam Chrome posle nekog vremena, ne učitava flash! Inace interesantan. Malo iritira što kad pogasite tabove ne izlazi na start/home page. Sve u svemu, ne koristim ga :
Koji je to tačno browser?
Koju verziju androida imaš? Meni na kitkatu ne radi Flash player koji sam koristio na 4.1 mada se nisam zamarao da tražim dalje... Koristim aosp browser koji dolazi uz rom

Nazad
Vrh Dno