Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne mogu jer ne nudi nista. A kada idem na disable nove app, trazi mi da odcekiram (deaktiviram( neke administratorske privilegije, ali ne moze tapnem nista se ne desava. Syebao sam se ne znam dta da radim. Pokusacu nesto preko TBa clearovati ili izbrisati. Mozda ima veze sto sam na 3G.
Ma udari factory reset :) to je fiks za vecinu bagova ;)

Factory je zadnja opcija. Pokusacu deinstalirati sa TBom. Ne znam sta je probelm, jel se ovo instalira ili kopira u system. Ja sam instaliroa klasicno.

Uradi wipe cache i dalvik, ako ne pomogne flešuj normalan gapps i opet wipe cache i dalvik i čekaj redovan update.

Jel koristi neko eBay app? Nakon poslednjeg update-a aplikacija ne radi kako treba, kad otvorim neki proizvod izbaci neki API error message... Vidim još ljudi se žale na to, a nemam bekap prethodne verzije..

Pogledaj nekoliko strana unazad, Đilkoš je okačio link do jedne. :)

Nisam sinoć skontao šta tražiš :d

Jel koristi neko eBay app? Nakon poslednjeg update-a aplikacija ne radi kako treba, kad otvorim neki proizvod izbaci neki API error message... Vidim još ljudi se žale na to, a nemam bekap prethodne verzije..
Koristim ja. Preko TB-a sam vratio stari backup i sad radi.

Nisam sinoć skontao šta tražiš :d

Našao sam aplikaciju InstaweatherPro koja je prilično zanimljiva. Preko foursquare pretražuje okolinu, mnogo efekata itd. jedino što na playu nalazim takve aplikacije samo za foto ali ne i za video.

Prilozi

• 5f3bda2f10b1f4ac8ae0a0d3585b958636694842f76688c40ec212bde7c0a61f.jpg
    5f3bda2f10b1f4ac8ae0a0d3585b958636694842f76688c40ec212bde7c0a61f.jpg
    176.8 KB · Pregleda: 296
jel postoji neki sat/widget koji ce da stoji samo na zakjlucanom ekranu?

imao sam onaj slidelock,ali mi je pokazivalo da mi je on najvise baterije crpeo,a i realno nije nesto,pa sam ga obrisao.

p.s. moze i preporuka nekih lockscreen-ova.

Uradi wipe cache i dalvik, ako ne pomogne flešuj normalan gapps i opet wipe cache i dalvik i čekaj redovan update.
Morao sam factory reset, *** me gibo i google play services :D. Mada sam citao da su sredili curenje baterije pa zato sam instalirao. Sta cu moram cekati automatski update da stigne.
Neka galerija bez reklama sa dobrim UI?
Motorola Gallery, ja je koristim, prakticno stock sa ljepsim UI-jem tj. slajderom. Uklapa mi se u Google Cameru. :)

Poslednja izmena:
jel postoji neki sat/widget koji ce da stoji samo na zakjlucanom ekranu?

imao sam onaj slidelock,ali mi je pokazivalo da mi je on najvise baterije crpeo,a i realno nije nesto,pa sam ga obrisao.

p.s. moze i preporuka nekih lockscreen-ova.

najbolji lockscreen koji sam ja pronasao je c-locker. koristim pro verziju.
jedino me nervira sto notifikacije zahtevaju kitkat, ali sa obzirom da na njega mozes da postavis bilo koji widget, ovo nije veliki problem

najbolji lockscreen koji sam ja pronasao je c-locker. koristim pro verziju.
jedino me nervira sto notifikacije zahtevaju kitkat, ali sa obzirom da na njega mozes da postavis bilo koji widget, ovo nije veliki problem

skinuo sam c-locker,lepo izgleda... ne trazim nista preterano,samo da je jednostavan i minimalisticki,da nema 300 opcija :)

hvala.

Sređuju verovatno neke sitne bagove, skoro su dodali Material design pa nisu još ispeglali.

Dobro što si pitao, jer sam tako video šta je uopšte Textra. Lepa aplikacija, i brza trenutno.

Texta je odlična, bez nje sad ne bih mogao.

A i ovaj c locker je baš lepa aplikacija. Sad ću da je malo koristim pa ću da vidim kakva je na duže staze.

Postoji li neka aplikacija da moze da se pohvali opcijama kao notepad++ na racunaru?

Jel ima neka apk za transfer FM radija na Bluetooth speaker?

Na androidu kada povežeš bt zvučnik, trebalo bi sav zvuk da ide na njih.

Vrh Dno